- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
37yasindayim canimHay masallah...yaşın kacti senin...boyundan büyük çocukların olmuş ne guzel
Gunaydin canimGünaydın bu arada herkese.sabah 7 kalktim ama yazmaya firsatim.olmadi.simdi kizimi derse getirdim..bahcede yuruyus yapiyorum...ayaz ayaz burasi kaskol bile taktim...sanki antalya değil ic anadolu olmus..
Bana bak artik sopa istiyosun senAyyyy teşekkür ederim canım benimmBiraz keyifsiz gibiyim kafam dağılsın die film izliyordum akşamm.
Ama şunu diyim burdan uzak durdukça şeytan dürtüyor geceleri ye ye die,cumayı düşünüp tövbe istiğfar edip yatıyorum
Gunaydin canimGünaydın kızçeler,keyifli bir gün olsun inşallah❤
Olabilir ama sadece düşündüm yaf yemedim.Sen de düşün ama dövmeBana bak artik sopa istiyosun sen
Uzak kalip durma burdan yeter sinir etme beni artikOlabilir ama sadece düşündüm yaf yemedim.Sen de düşün ama dövme
Tamam kaptan yardımcım kızma ❤❤ Film izleyek kafa dağıtak dedik,fazla dağıldı sadeceUzak kalip durma burdan yeter sinir etme beni artik
Gelmiş geçmiş olsun canımAğrı eşiğin yüksek olduğu için tek başıma kalkıp oturup wc ye gidebiliyorum şuan doktor çok şaşırdı bu kadar hızlı toparlanmama bugun böyle iseniz 1 hafta içinde eski hayatima donermisim ağrı olmadı drenler sızlıyor sadece onlarda cuma sabahı kurtuluyorum
Allah razı olsun canım şu direnlerde çıkınca çok daha rahat edicemGelmiş geçmiş olsun canımEn zor kısmı,ameliyatı atlatmışsın şükür.En kısa zamanda nekahet dönemini de kolayca atlatırsın inşallah.Geçmiş olsun canım
Ben izleme demedimki burdanda ayri kalma motiven dusmesin olurmuTamam kaptan yardımcım kızma ❤❤ Film izleyek kafa dağıtak dedik,fazla dağıldı sadece
Günaydın canımGünaydın herkese ❤❤❤
Tabi canım en büyük sıkıntı direndir şimdi,onlar cıkınca da dikkatli ol pansumanlarını düzenli yaptır ki mikrop kapmasın.Allah razı olsun canım şu direnlerde çıkınca çok daha rahat edicemkasıklarda var iki kasıkta dren
Haklısın canım,motive kaynaklarımmm benimmmBen izleme demedimki burdanda ayri kalma motiven dusmesin olurmu
Olsun canımBebeğim dün soguklardan şikayet eden bir arkadaşımız vardı senle karıştırdım sanırım her zaman ki gibi
Denp bacım Tuğba Ceren demişti ismine . Ben de Ceren' i çok sevdiğim için öyle hitap ediyorum. Devrelerinde sorun yok için rahat olsun.
Amin canım hepinizin evlatlarını bağışlasınAnladım canım iyiki döndün o zman
Öyle yaptım canım
Müzik oynama işini bugun halletcem
Rabbim oluşunu sana bağışlasın sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
Aynen Öyle Haklısın Canım
Günaydın kaptanım
Günaydın şeker
Günaydın canm
Kolay gelsin canım
Geçen sene meme ameliyatımdan tecrübe kazandım şükürTabi canım en büyük sıkıntı direndir şimdi,onlar cıkınca da dikkatli ol pansumanlarını düzenli yaptır ki mikrop kapmasın.
16 yaşında mi evlendiniz37yasindayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?