Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın bu arada herkese.sabah 7 kalktim ama yazmaya firsatim.olmadi.simdi kizimi derse getirdim..bahcede yuruyus yapiyorum...ayaz ayaz burasi kaskol bile taktim...sanki antalya değil ic anadolu olmus..

Günaydın bu arada herkese.sabah 7 kalktim ama yazmaya firsatim.olmadi.simdi kizimi derse getirdim..bahcede yuruyus yapiyorum...ayaz ayaz burasi kaskol bile taktim...sanki antalya değil ic anadolu olmus..
Gunaydin canim

Gelmiş geçmiş olsun canımEn zor kısmı,ameliyatı atlatmışsın şükür.En kısa zamanda nekahet dönemini de kolayca atlatırsın inşallah.Geçmiş olsun canım

Gelmiş geçmiş olsun canımEn zor kısmı,ameliyatı atlatmışsın şükür.En kısa zamanda nekahet dönemini de kolayca atlatırsın inşallah.Geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım şu direnlerde çıkınca çok daha rahat edicem kasıklarda var iki kasıkta dren

Eklentiler

• 16111280503777835058968364958750.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 26
Olsun canım
Hmm güzelmiş ismi
Amin canım hepinizin evlatlarını bağışlasın

Tabi canım en büyük sıkıntı direndir şimdi,onlar cıkınca da dikkatli ol pansumanlarını düzenli yaptır ki mikrop kapmasın.
Geçen sene meme ameliyatımdan tecrübe kazandım şükür cumadan sonra evde kendim pansuman yapicam cuma ciksinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…