- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet17 yaşında mi evlendiniz
çok küçük evlenmişsin
Çift ismim var kuzum tuğba ceren ❤❤Ben iyiyim çok şükür canım bir sıkıntım yok ..
Sıkıldım mı dedim ki burda hatirlayamiyorum da???
virüste oğlum doğdu kız...
Zaten dışarı çıkamayacaktım oturdum ben de bebelerime bakıyorum doya doya...
Allah kavuştursun şimdiden...
Tuğba değil miydiDenp Ya şimdi Ceren mı oldu???
Iyice devrelerim yandı...
Ah seni varya tam sopaliksin haaaaAyyyy teşekkür ederim canım benimmBiraz keyifsiz gibiyim kafam dağılsın die film izliyordum akşamm.
Ama şunu diyim burdan uzak durdukça şeytan dürtüyor geceleri ye ye die,cumayı düşünüp tövbe istiğfar edip yatıyorum
Bence deÇift ismim var kuzum tuğba ceren ❤❤
Ah seni varya tam sopaliksin haaaa
oh misi gibi sana yarasin :)Ayyyy teşekkür ederim canım benimmBiraz keyifsiz gibiyim kafam dağılsın die film izliyordum akşamm.
Ama şunu diyim burdan uzak durdukça şeytan dürtüyor geceleri ye ye die,cumayı düşünüp tövbe istiğfar edip yatıyorum
Ne var dizi,sadakatsiz mioh misi gibi sana yarasin :)
X-men 5 te kaldim. birinci sinifi izliyordum internet bozuk çikti .izleyemedim.
hala merak ediyorum
bugün benim dizim var biyandan da çamaşirlarim duruyor.
hiç bişi yapmak istemiyorum valla.
Cezalar bizde kaçamak yapani öperiz E Elif_Eylul 'le vallaha öyle sopa resmiyle falan kurtulamazsinizBence dezaten artık ceza da geldi kaçamaklara.Sopa mı sadece acep
Sen şimdi durduk yere niye cezaya özendiriosun ki insanıCezalar bizde kaçamak yapani öperiz E Elif_Eylul 'le vallaha öyle sopa resmiyle falan kurtulamazsiniz
kimmiş o yakışıklılarNe var dizi,sadakatsiz mionU izlediğini biliom da
Valla içinde beğendiğim yakısıklıların oldugu yapımları izliyorum.azıcık gözüm gönlüm acılsın,evde köreldik
Ohoooo bana yakışıklı mı yokkimmiş o yakışıklılar
evveettttt sadakatsiz var sürükleyici ya tek onu izliyorum :)
uyumsuzu oynayan adam miOhoooo bana yakışıklı mı yok
Şu an Theo JamesBirkaç haftaya yeni bitanesini listeme ekleyebilirim,kısmet
Olcazzz işte kızzzz.Asyayı da geçecez Masyayı daaa.Bütün tombişlerin en önemli ortak özelliği güzel oluşları.Galiba utangaçlığımızdan kilolar altına saklıyorız kendimizi.Hadi artık saklanmayalımAsya gibi fizigim olsun 100 milyon borcum olsun gagagaha
nasıl öle ben onun gibi olamiyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin bilmiyorum durumu tam ama iyileşirsiniz umarım tez vakitteÇıktım kizlar kusarak atıyorum anesteziyi sıkıntım o denli suanlik @Elhan
Evt uyumsuzdaki.bana isteyelim miuyumsuzu oynayan adam mi
ben hugh jackmani begeniyorum :)
Günaydın canim❤Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Günaydın canım ❤Gunaydin
Günaydın ablacim ❤Günaydın kaptanım.
Gecen güzel geçti mi , Çakıl üşütmemiştir seni
Gunaydin canım ❤Günaydın dostlar
İzindeyim ama bırakmadım kendimi şu an koridorda volta atıyorum
Günaydın canım ❤GÜNAYDİN.
Gunaydin canım ❤Kızlarrrr Günaydınnapıyosunuz ya geçmiş yapayım dedım oğlum teli elimde görünce izin vermiyor bakmama istiyo. Çocukt haklı napsın dışarı çıkamıyo, enerjıyı atamıyo. Neyse bugün sporu ıkı katına çıkarmayı düşünüyorum inşallah. Sizlerde durumlar nasıl ?
Gunaydin canım ❤Günaydınuykusuz bir gece daha
Günaydın canım ❤Günaydın kızçeler,keyifli bir gün olsun inşallah❤
Günaydın canım ❤Günaydın bu arada herkese.sabah 7 kalktim ama yazmaya firsatim.olmadi.simdi kizimi derse getirdim..bahcede yuruyus yapiyorum...ayaz ayaz burasi kaskol bile taktim...sanki antalya değil ic anadolu olmus..
Günaydın canım ❤Günaydın herkese ❤❤❤
Günaydın canım ❤Günaydınlar gününüz çok güzel geçsin
evet yaşlandi. hala idolum oEvt uyumsuzdaki.bana isteyelim mi
Hugh jackman eski aşkım ama yaşlandı,rafa kaldırdım artık
Banada at canım incelemek isterimBu arada ben kime diyet listesi atacaktım ya yenisi gelince atarım demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?