- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Way way hedeflerOlcazzz işte kızzzz.Asyayı da geçecez Masyayı daaa.Bütün tombişlerin en önemli ortak özelliği güzel oluşları.Galiba utangaçlığımızdan kilolar altına saklıyorız kendimizi.Hadi artık saklanmayalım
(Biraz megolamanca oldu ama maksat gaza gelmek)
Sen şimdi durduk yere niye cezaya özendiriosun ki insanıbozarım bakk diyetiiii,öpücük hassas noktamdır
valla kadin 40 yaşında yıllarca hiç degişmedi. ayni duruyor. :)Olcazzz işte kızzzz.Asyayı da geçecez Masyayı daaa.Bütün tombişlerin en önemli ortak özelliği güzel oluşları.Galiba utangaçlığımızdan kilolar altına saklıyorız kendimizi.Hadi artık saklanmayalım
(Biraz megolamanca oldu ama maksat gaza gelmek)
Benim bu haftaki menü ve farklı diyet menuleri hangisi işine yararsaBanada at canım incelemek isterim
ya fotograftaki sen misin ?Çift ismim var kuzum tuğba ceren ❤❤
Ah seni varya tam sopaliksin haaaa
Benim kuzumda zeyna kimya fotograftaki sen misin ?
ben zeynaya çok benzettim
savaşcı prensesi xena ( zeyna) yada tulin özene :)Benim kuzumda zeyna kim
Lucy diosunsavaşcı prensesi xena ( zeyna) yada tulin özene :)
Yine uyumadı bende uyumadımGunaydin canim genemi uyumadi aksam ruyamda gordum zaten
Akşam bana da bir tatlı krizi geldi ama yemedimAyyyy teşekkür ederim canım benimmBiraz keyifsiz gibiyim kafam dağılsın die film izliyordum akşamm.
Ama şunu diyim burdan uzak durdukça şeytan dürtüyor geceleri ye ye die,cumayı düşünüp tövbe istiğfar edip yatıyorum
Günaydın canım ❤Günaydın canlar
Favorilere ekledim bakacağım tesekkur ederiz ❤Kızlar kalçası ve baseni olanlar icin en etkili hareketler gayette kolay düzenli yapımda yüzde yüz sonuç alırsınız ❤❤ yanlız videodan önce açıklamayı mutlaka okuyun
Login • Instagram
Ne bicim bir bebe cikti buYine uyumadı bende uyumadım
zeynayı günlük bölümleri oluyordu hergün hiç kaçirmadan izlerdim. :)Lucy diosunseverim onu tıp olarak benziyormuyuz bilmem ama ruh olarak ayniyiz
Gunaydin canimGünaydın
Ay gece uyuyamadım sabaha kadar döndüm durdum az önce kardeşim aradı uyandırdı
Günaydın canım ❤Günaydın
Ay gece uyuyamadım sabaha kadar döndüm durdum az önce kardeşim aradı uyandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?