Afiyet olsun canımTunaydın kızlargelin birlikte kahve içelim
Tünaydın canım afiyet olsun ❤Tunaydın kızlargelin birlikte kahve içelim
Tunaydin canimYeni uyananlara günaydın erken uyananlara tünaydın
Günaydın canım ❤Yeni uyananlara günaydın erken uyananlara tünaydın
Çıktım kizlar kusarak atıyorum anesteziyi sıkıntım o denli suanlikElhan
Benim geçen sene memitolar küçüldü şimdi de göbek küçüldüama daha başka ameliyat olmam bu bana biraz zor geldi gibi
Tatlım keyfini ne bozduGünaydın kızçeler,keyifli bir gün olsun inşallah❤
Bişi olmadı ablacım,nasıl hissettin ki şimdiTatlım keyfini ne bozdu
Şulecim 2010- 2017 yıllarında Antalyada' ydim. Bu yaz nasipse tekrar dönme planımız var. Antalya' nin Ocak 15 ' ten sonra ayazı bayağı üşütür.Günaydın bu arada herkese.sabah 7 kalktim ama yazmaya firsatim.olmadi.simdi kizimi derse getirdim..bahcede yuruyus yapiyorum...ayaz ayaz burasi kaskol bile taktim...sanki antalya değil ic anadolu olmus..
Önceki mesajlarında sanki öyle bir hava hissettim. Boş ver varsa da canını sıktığına değmez. Bir porsiyon gülücük iyi gelir. Sen hep gül bizimle.Bişi olmadı ablacım,nasıl hissettin ki şimdi
Genel olarak bişi olmadı ama ben pireyi deve yaparak hayatımı zorlaştırmada bir numarayımdır,malum mu oldu nedir
Ay bende düşünüyorum ama göğüs hassastır bişii olur diye korkuyorum valla benim bünye lanet basit bir yara bile zor iyileşir Malesef. Ama zayıflayınca da kötü oldu Bi çok canımı sıkıyor egzersizle az toparlanma bariiBenim geçen sene memitolar küçüldü şimdi de göbek küçüldüama daha başka ameliyat olmam bu bana biraz zor geldi gibi
Abla 2 kilo deri 800 gram yağ alınmış çok şükür şimdi birazdan taburcu oluucam
Bende takip ediyorum bu adamı, güzel sonuçları var beğeniyorumKızlar kalçası ve baseni olanlar icin en etkili hareketler gayette kolay düzenli yapımda yüzde yüz sonuç alırsınız ❤❤ yanlız videodan önce açıklamayı mutlaka okuyun
Login • Instagram
Afiyet olsunTunaydın kızlargelin birlikte kahve içelim
Abla iş dünyası ve iştekiler yoruyor.Pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıoz.2-3 güne 5 günün işini sığdırmaya çalışmaktan bunaldım.Artık her sey eskisi gibi olsun istiyorum.Salgın bitsin,5 gün işe gidelim.sabah 6da kalkmaya razıyım hani.Zamanla ve işle yarışmak bir yana bi yanda da hep virüs korkusu tasımak yoruo insanı.Herkes benzer duyguları yasıor tabi tek değilim biliyorum.Önceki mesajlarında sanki öyle bir hava hissettim. Boş ver varsa da canını sıktığına değmez. Bir porsiyon gülücük iyi gelir. Sen hep gül bizimle.
Normal hayatımızı özledik kuzum.Bu duygulara evet hiç yabancı değiliz. Dışarıda sağlığımızı tehdit eden bir düşman var bununla farklı koşullarda savaşıyoruz ama bitecek. Az kaldı. Hayatta kalmaya çalışalım şimdilik psikoloji berbat onu sonra hallederiz.Abla iş dünyası ve iştekiler yoruyor.Pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıoz.2-3 güne 5 günün işini sığdırmaya çalışmaktan bunaldım.Artık her sey eskisi gibi olsun istiyorum.Salgın bitsin,5 gün işe gidelim.sabah 6da kalkmaya razıyım hani.Zamanla ve işle yarışmak bir yana bi yanda da hep virüs korkusu tasımak yoruo insanı.Herkes benzer duyguları yasıor tabi tek değilim biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?