Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın bu arada herkese.sabah 7 kalktim ama yazmaya firsatim.olmadi.simdi kizimi derse getirdim..bahcede yuruyus yapiyorum...ayaz ayaz burasi kaskol bile taktim...sanki antalya değil ic anadolu olmus..
Şulecim 2010- 2017 yıllarında Antalyada' ydim. Bu yaz nasipse tekrar dönme planımız var. Antalya' nin Ocak 15 ' ten sonra ayazı bayağı üşütür.

Bişi olmadı ablacım,nasıl hissettin ki şimdi
Genel olarak bişi olmadı ama ben pireyi deve yaparak hayatımı zorlaştırmada bir numarayımdır,malum mu oldu nedir
Önceki mesajlarında sanki öyle bir hava hissettim. Boş ver varsa da canını sıktığına değmez. Bir porsiyon gülücük iyi gelir. Sen hep gül bizimle.

Benim geçen sene memitolar küçüldü şimdi de göbek küçüldü ama daha başka ameliyat olmam bu bana biraz zor geldi gibi
Ay bende düşünüyorum ama göğüs hassastır bişii olur diye korkuyorum valla benim bünye lanet basit bir yara bile zor iyileşir Malesef. Ama zayıflayınca da kötü oldu Bi çok canımı sıkıyor egzersizle az toparlanma barii
Abla 2 kilo deri 800 gram yağ alınmış çok şükür şimdi birazdan taburcu oluucam
Ohh yağ ve fazla deri gitmiş bide toparlanınca süper olursun
Kızlar kalçası ve baseni olanlar icin en etkili hareketler gayette kolay düzenli yapımda yüzde yüz sonuç alırsınız ❤❤ yanlız videodan önce açıklamayı mutlaka okuyun
Login • Instagram
Bende takip ediyorum bu adamı, güzel sonuçları var beğeniyorum

Önceki mesajlarında sanki öyle bir hava hissettim. Boş ver varsa da canını sıktığına değmez. Bir porsiyon gülücük iyi gelir. Sen hep gül bizimle.
Abla iş dünyası ve iştekiler yoruyor.Pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıoz.2-3 güne 5 günün işini sığdırmaya çalışmaktan bunaldım.Artık her sey eskisi gibi olsun istiyorum.Salgın bitsin,5 gün işe gidelim.sabah 6da kalkmaya razıyım hani.Zamanla ve işle yarışmak bir yana bi yanda da hep virüs korkusu tasımak yoruo insanı.Herkes benzer duyguları yasıor tabi tek değilim biliyorum.

Normal hayatımızı özledik kuzum.Bu duygulara evet hiç yabancı değiliz. Dışarıda sağlığımızı tehdit eden bir düşman var bununla farklı koşullarda savaşıyoruz ama bitecek. Az kaldı. Hayatta kalmaya çalışalım şimdilik psikoloji berbat onu sonra hallederiz. Şu var ki yalnız değiliz. Her şey berbatken bir de biz sorun olmayalım kendi kendimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…