Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben diyetisyene sormuştum.Haftada 1 gün cumaları kaçamak yapamaz mıyım die."Her cuma kaçamak yapıcam die kendini şartlandırma,vücudunu da buna alıştırma.Yeni bir beslenme düzenine alışmaya çalışıyorsun,sekteye uğrattıkça alışman zorlaşır" demişti.

Ben dahiliye doktoruma da dedim psikiyatriye falan mı gitsem acaba die.Vitamin değerlerinim düşük ve tiroidim anormal çıkınca önce bunları düzeltelim belki ondandır dedi.O yüzden sabırla ilaçlarımı içerek daha iyi olmayı umuyorum,bekliyorum.Hayatta kalmak önemli ama ruh sağlığı da cidden çok önemli.Küçük sorunları büyüttükçe yıpranıyor insan.İnşallah sağlıkla bugünleri geride bırakırız ve kötü birer anı olarak kalır sadece ❤ ( bu duayı annemin rahatsızlığı sırasında bi arkadaşım etmişti,o zaman değerini anlamamıştım ama cidden insan beyni tuhaf yeri geliyor en kötü günleri unutuyor kendini korumak için.Unutsun da,hepsi anı olarak kalsın sadece. )

Dönüşümlü hala devam edıyor mu bizde çabuk bitti 1,5 ay sürdü işler birikiyormuş neymiş yapmıyormuş kimse kimsenin işini felan öle olunca rafa kalktı
Bence çok iyiydi ya3 gün işe 4 güm evdeydım kafam mis gibi

Devam edio canım ama bizde de kimse kimsenin işini yapmıyor, çünkü bilmiyoroda içinde iş konularını kişilere göre ayırmışlar zamanında.
Valla bi yandan evde olmak güzel ama çok stresli oluyorum işleri yetiştircem die.O yüzden bitsin istiyorum.Ama biterse de oda cok kalabalık olacak ve korona riski artacak .Pöf.zaten benim dememle bişi olmuo, Allah hayırlısını versin.

Stres yapma bence işi işe unut
Ben işimi eve götürmem oraya birakırım zaten stressiz yapınca bitiyor Hemen bak sakince çalış
Benımde öyle bi yığın iş kalırdı ama bi eleman var beraber yapıyoruz o şu am izinde onun işini de yapıyorum Zaten burası dönüşümlü işi iki kişi birbirinin işini öğrenmek zorunda bir kişi izinde olunca yapacak mecbur biriktirmek yasak bizde kurumda takip edıyoruz:)

Gece geçmişe bakmaktan menü yazamadım tam son sayfaya geldim internet gitti

19 Ocak Salı

Kahvaltı 11.00
2 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 lokma reçel

Ara 15.00
2 küçük mandalina
Yarım kase yoğurt

Akşam 18.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

30 dk leslie boosted
Videonun 16 dksını yapabildim. Kapı çaldı çocuklar durmadı vs devam edemedim.
Denp N Nidsalii

Benim de ortağım vardı ama kronik hastalıktan izinde.O yüzden tek çalışıyorum
Bizde de evrak biriktirmek yok canım.O yüzden 2 günde 5 günün işini yetiştirmeye calısıp kafayı yiyorum zaten.Eve iş taşımayım diyorum ama evde de uzaktan calısıyoruz,boş durmak yok.Bekar oldugum icin işyerindeki bilgisayarıma uzaktan baglandırıp evrak yazdırıolar istese şefim 2 dkkada yazar ben burdan stres olup yazıorum.Uzaktan zor oluyor. Ve benim haricimde böyle uzaktan baglanıp yazan yok,adaletsizlik de canımı sıkıyor.Gereken saygıyı görmem icin illa evlenip coluk cocuga mı karısmam lazım

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım
Şimdi yazdım menümü canım
Düzenledim mesaji :))
Ben geçmişi okuyuncaya kadar size tünaydın zamani geliyor

Herkese selam olsun sevgili 6.takim
Tunaydin abla ❤❤

19.01.2021
Ay özür dilerim kaptanım yazıyorum hemen

sabah bi tane pogaça yedim
Öğle : Tutmaç çorbası
Kuru fasulye
Pilav (2-3 kaşık )
Ara elma 2 mandalina
Akşam
5 adet köfte
Domates soğan
Yoğurt
1 bardak şalgam suyu
Spor : 30 dk Leslie
Su 4 lt çok su içtim eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…