- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Ben diyetisyene sormuştum.Haftada 1 gün cumaları kaçamak yapamaz mıyım die."Her cuma kaçamak yapıcam die kendini şartlandırma,vücudunu da buna alıştırma.Yeni bir beslenme düzenine alışmaya çalışıyorsun,sekteye uğrattıkça alışman zorlaşır" demişti.
Ben dahiliye doktoruma da dedim psikiyatriye falan mı gitsem acaba die.Vitamin değerlerinim düşük ve tiroidim anormal çıkınca önce bunları düzeltelim belki ondandır dedi.O yüzden sabırla ilaçlarımı içerek daha iyi olmayı umuyorum,bekliyorum.Hayatta kalmak önemli ama ruh sağlığı da cidden çok önemli.Küçük sorunları büyüttükçe yıpranıyor insan.İnşallah sağlıkla bugünleri geride bırakırız ve kötü birer anı olarak kalır sadeceNormal hayatımızı özledik kuzum.Bu duygulara evet hiç yabancı değiliz. Dışarıda sağlığımızı tehdit eden bir düşman var bununla farklı koşullarda savaşıyoruz ama bitecek. Az kaldı. Hayatta kalmaya çalışalım şimdilik psikoloji berbat onu sonra hallederiz.Şu var ki yalnız değiliz. Her şey berbatken bir de biz sorun olmayalım kendi kendimize.
Dönüşümlü hala devam edıyor mu bizde çabuk bitti 1,5 ay sürdü işler birikiyormuş neymiş yapmıyormuş kimse kimsenin işini felan öle olunca rafa kalktıAbla iş dünyası ve iştekiler yoruyor.Pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıoz.2-3 güne 5 günün işini sığdırmaya çalışmaktan bunaldım.Artık her sey eskisi gibi olsun istiyorum.Salgın bitsin,5 gün işe gidelim.sabah 6da kalkmaya razıyım hani.Zamanla ve işle yarışmak bir yana bi yanda da hep virüs korkusu tasımak yoruo insanı.Herkes benzer duyguları yasıor tabi tek değilim biliyorum.
Tayin planı mı varŞulecim 2010- 2017 yıllarında Antalyada' ydim. Bu yaz nasipse tekrar dönme planımız var. Antalya' nin Ocak 15 ' ten sonra ayazı bayağı üşütür.
Devam edio canım ama bizde de kimse kimsenin işini yapmıyor, çünkü bilmiyorDönüşümlü hala devam edıyor mu bizde çabuk bitti 1,5 ay sürdü işler birikiyormuş neymiş yapmıyormuş kimse kimsenin işini felan öle olunca rafa kalktı
Bence çok iyiydi ya3 gün işe 4 güm evdeydım kafam mis gibi
Evet mantıklı.geldi misal
Stres yapma bence işi işe unutDevam edio canım ama bizde de kimse kimsenin işini yapmıyor, çünkü bilmiyoroda içinde iş konularını kişilere göre ayırmışlar zamanında.
Valla bi yandan evde olmak güzel ama çok stresli oluyorum işleri yetiştircem die.O yüzden bitsin istiyorum.Ama biterse de oda cok kalabalık olacak ve korona riski artacak .Pöf.zaten benim dememle bişi olmuo, Allah hayırlısını versin.
Tünaydın canım ❤Herkese tünaydın kizlar
Resimde bile dümdüz görünüyor karnınAllah razı olsun canım şu direnlerde çıkınca çok daha rahat edicemkasıklarda var iki kasıkta dren
Çok güzel bir benzetme olmuş
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | |
E Elif_Eylul | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
@Haticesnr | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@sena zeynep | |||||||
@Cordeliaa | |||||||
| |||||||
T timesinfinity | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
@onlinenurse | |||||||
N Nidsalii | |||||||
| |||||||
Şimdi yazdım menümü canım15-21 Ocak Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe E Elif_Eylul @I-cell_84 birbeste @Haticesnr @birazhuzurdu2008 Kahvesel asysss Elhan askrhpozitif Kmsl Hnd madamhd @sena zeynep @Cordeliaa Mefkurem T timesinfinity Denp Tesnim1903 Tutku44 Wilma11 selensu82 S sulisim Chedarice @onlinenurse N Nidsalii PAPATYAM
Tunaydin canimBen geçmişi okuyuncaya kadar size tünaydın zamani geliyor
Herkese selam olsun sevgili 6.takim
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
| 9.136 | 7.992 | ||||||
S sulisim | 12.000 | 10.000 | 12.006 | |||||
| 11.113 | 4.788 | ||||||
| 2.000 | 4.290 | 6.102 | |||||
@Haticesnr | 8621 | |||||||
@I-cell_84 | 6.161 | 9.005 | 11.066 | |||||
@birazhuzurdu2008 | 9.265 | 8.463 | 14.318 | |||||
| 6.078 | 10.042 | 7.069 | |||||
| 10.412 | 12.180 | 13.164 | |||||
| 4.027 | |||||||
| 5.000 | |||||||
| 4.330 | |||||||
| 4.758 | |||||||
| 6.020 | |||||||
N Nidsalii | 6.000 | |||||||
Benim de ortağım vardı ama kronik hastalıktan izinde.O yüzden tek çalışıyorumStres yapma bence işi işe unut
Ben işimi eve götürmem oraya birakırım zaten stressiz yapınca bitiyor Hemen bak sakince çalış
Benımde öyle bi yığın iş kalırdı ama bi eleman var beraber yapıyoruz o şu am izinde onun işini de yapıyorum Zaten burası dönüşümlü işi iki kişi birbirinin işini öğrenmek zorunda bir kişi izinde olunca yapacak mecburbiriktirmek yasak bizde kurumda takip edıyoruz:)
Afiyet olsunGece geçmişe bakmaktan menü yazamadımtam son sayfaya geldim internet gitti
19 Ocak Salı
Kahvaltı 11.00
2 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 lokma reçel
Ara 15.00
2 küçük mandalina
Yarım kase yoğurt
Akşam 18.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
30 dk leslie boosted
Videonun 16 dksını yapabildim. Kapı çaldı çocuklar durmadı vs devam edemedim.
Denp N Nidsalii
Afiyet olsun canımGece geçmişe bakmaktan menü yazamadımtam son sayfaya geldim internet gitti
19 Ocak Salı
Kahvaltı 11.00
2 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 lokma reçel
Ara 15.00
2 küçük mandalina
Yarım kase yoğurt
Akşam 18.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
30 dk leslie boosted
Videonun 16 dksını yapabildim. Kapı çaldı çocuklar durmadı vs devam edemedim.
Denp N Nidsalii
Düzenledim mesaji :))Şimdi yazdım menümü canım
Tunaydin abla ❤❤Ben geçmişi okuyuncaya kadar size tünaydın zamani geliyor
Herkese selam olsun sevgili 6.takim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?