Ayyy mesajini görünce yüzüme bi gülümse geldi
Cocuklar icin bu dönem gercekten cok zor oluyorKızlarrrr Günaydınnapıyosunuz ya geçmiş yapayım dedım oğlum teli elimde görünce izin vermiyor bakmama istiyo. Çocukt haklı napsın dışarı çıkamıyo, enerjıyı atamıyo. Neyse bugün sporu ıkı katına çıkarmayı düşünüyorum inşallah. Sizlerde durumlar nasıl ?
Profilindeki kilon guncelmi cnm 77 gösteriyorHe vallahi şekerim odemlerim var şuan normal dedi o 6 ay sonra net sonucu görürüz şuan için 2 ay sonra ödemelerden kurtulursun dedi şuan böyle odemli ise daha da incelirim ben baya inceldim çünkü
Asyayimi asican buzdolabinavalla kadin 40 yaşında yıllarca hiç degişmedi. ayni duruyor. :)
bi fotograf alicam ben buzdolabina yapıştırcam baka baka zayiflarim
Masallah cok guzelsin tugbacimBenim kuzumda zeyna kim
Yapmayan anliyamaz bu listeleri hazirlamanin nasil vakit aldigini :)Küçük bir hatirlatma...
Burda hepimizin ortak bulunma amaci kilo vermek
Kilo vermek kolay bir iş değil bunu biliyorum moral, motivasyon cok önemli
Burda hepimiz emek veriyoruz,menu tablosu ,adim tablosu hazirlamak kolay isler gibi görünebilir ama 1 saat harciyorum onlar icin
Bu yarismanin belirli kurallari var bu kuralllari ben koymadim bunu bilerek ve isteyerek geliyorsunuz.
Izne ayrilmalar sadece cuma gunu listeyle oluyor
Izne ayrilmak isteyenler cuma bildirimi ile belirtsin ki emeklerimiz bosa gitmesin
@Nidsalii
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
Denp
@birbeste
@sena zeynep
@Elhan
@Tesnim1989
@Elif Eylul
@madamhd
askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
T timesinfinity
@Haticesnr
Mefkurem
S sulisim
@Cedarice
@onlinenurse
Benim açımdan kacamaklar kalori degerinden cok insani ruhsal olarak etkiliyorBen diyetisyene sormuştum.Haftada 1 gün cumaları kaçamak yapamaz mıyım die."Her cuma kaçamak yapıcam die kendini şartlandırma,vücudunu da buna alıştırma.Yeni bir beslenme düzenine alışmaya çalışıyorsun,sekteye uğrattıkça alışman zorlaşır" demişti.
Aaa öylemi...bizde 2015 te tasındık buraya..biliyorsun o zaman burlarin kışını....bilmeyen yaz kis antalyayi sıcak sanıyor...halbuki az da olsa kis kis ayazi bitmiyo...Şulecim 2010- 2017 yıllarında Antalyada' ydim. Bu yaz nasipse tekrar dönme planımız var. Antalya' nin Ocak 15 ' ten sonra ayazı bayağı üşütür.
Tunaydin canim
Teşekkür ederim güzellerTunaydin abla ❤❤
Aynen öyle abla.Ben tiroid belasına bi bozunca toplamam nerdeyse 1 ayımı aldı. Kilo olarak da hala aynı yerdeyim.Dediğin gibi umutsuzluk hissi,bıkkınlık hatta bende kendime öfkeye sebep oluyor. Ama sağlıklı beslenip sporumu yapıp kilomu verdikce kendimi daha iyi hissediyorum.hem fizyolojik hem psikolojik olarak.Ayyy mesajini görünce yüzüme bi gülümse geldi
Aramizda 2 saat fark varya cnm, biraz geç kaliyorum o yüzden :)
Nasilsin, kabak detoksuna devam ediyorsun
Cocuklar icin bu dönem gercekten cok zor oluyor
Profilindeki kilon guncelmi cnm 77 gösteriyor
2.800 daha gitmis
Ne zamandir kilonu koruyorsun
Bende kilo verince olmak isterim ama dikiş izlerinden korkuyorum
Asyayimi asican buzdolabina
Senin adam onami baksin surekli
Masallah cok guzelsin tugbacim
Yapmayan anliyamaz bu listeleri hazirlamanin nasil vakit aldigini :)
Eline emegine saglik cnm
Benim açımdan kacamaklar kalori degerinden cok insani ruhsal olarak etkiliyor
Denge bozuluyor
Insan ufak bisey yese de, cani surekli yemek istiyor
Yapamicam hissi, umutsuzluk, bıkkınlık çoğalıyor
Yemedikce, canin da istemiyor
Hem vucudun hem ruhun rahat oluyor :)))
Aaa öylemi...bizde 2015 te tasındık buraya..biliyorsun o zaman burlarin kışını....bilmeyen yaz kis antalyayi sıcak sanıyor...halbuki az da olsa kis kis ayazi bitmiyo...
Aynen öyle cnmAynen öyle abla.Ben tiroid belasına bi bozunca toplamam nerdeyse 1 ayımı aldı. Kilo olarak da hala aynı yerdeyim.Dediğin gibi umutsuzluk hissi,bıkkınlık hatta bende kendime öfkeye sebep oluyor. Ama sağlıklı beslenip sporumu yapıp kilomu verdikce kendimi daha iyi hissediyorum.hem fizyolojik hem psikolojik olarak.
Valla o an ne bulursam hıc fark etmezKesinlikle, ömrümün sonuna kadar peynir ekmek reçel yiyebilirim, asla yemek pişirmem, sofra kurmam.
Sorma canım artık evde birseyler yapmaya calısıcamÜzüldüm valla
Kiz ben spor salonunu eve getirdim resmen
Gecmıs olsun canım benimde gogusler porsudu karnım da sımdılık bırsey yok gıbı hedefe ulastıgıımda ne olur bilmiyorumHoşbuldum canim aslinda eskisiyim buranın ben bayadir takım arkadaşlarıylaydim sohbet ve destek için gelirdim su karın germe olayına girince biraz uzak kaldım ama döndüm sonunda
Dun baya yorgundum canım normalde bende salatasız durmamaya gayret ediyorumSalata yapma işine ben de üşeniyorum bazen ama genelde yapıyorum..
Bu Aralar çok seviyorum salatayı vücut istiyor sanırım...
2.800 de ordan gitti desene
Masallah canım baya kucuk evlenmıssın sendeBenim kizim 19 oglum 15 yasinda 13 sene sonra gelen bir minnak var
Gecmıse giden gelemiyorGecmis yapayim geliyorum
Tünaydın canım afiyet olsun ❤
Sagolun kkzlarAfiyet olsun
77.600 düm evet kilomu korumayı başardım 2800 de öyle gitti bu hafta full çorba icicem yine daha veririm diyorumAyyy mesajini görünce yüzüme bi gülümse geldi
2.800 daha gitmis
Eline emegine saglik cnm
Denge bozuluyor
İnşallah canım evime geçtim şimdi rahatladım bayaCanım çoookk geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Biran önce toparlanır ve vücudunun tadını çıkarırsın inşallah
Harikasın emeğine sağlık kaptanim
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun Allah şifa versin bilmiyorum durumu tam ama iyileşirsiniz umarım tez vakitte
Tesekur ederim ablaAyyy mesajini görünce yüzüme bi gülümse geldi
2.800 daha gitmis
Eline emegine saglik cnm
Denge bozuluyor
Tabi birazdaha gider cnm77.600 düm evet kilomu korumayı başardım 2800 de öyle gitti bu hafta full çorba icicem yine daha veririm diyorum
Bak cumayi bile beklemediBu arada bugun 6 lar bana yine gulumsedı
Evet 10 kg dan fazla da vermemem lazım sarkma olur dedi ne Alicam ne vericem şuan 10 kg versem baya iyi olurTabi birazdaha gider cnm
Bundan sonra da insallah kilonu korursun
Zaten kilo almaman gerekir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?