Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy mesajini görünce yüzüme bi gülümse geldi
Aramizda 2 saat fark varya cnm, biraz geç kaliyorum o yüzden :)

Nasilsin, kabak detoksuna devam ediyorsun
Cocuklar icin bu dönem gercekten cok zor oluyor
He vallahi şekerim odemlerim var şuan normal dedi o 6 ay sonra net sonucu görürüz şuan için 2 ay sonra ödemelerden kurtulursun dedi şuan böyle odemli ise daha da incelirim ben baya inceldim çünkü
Profilindeki kilon guncelmi cnm 77 gösteriyor
2.800 daha gitmis
Ne zamandir kilonu koruyorsun

Bende kilo verince olmak isterim ama dikiş izlerinden korkuyorum
valla kadin 40 yaşında yıllarca hiç degişmedi. ayni duruyor. :)
bi fotograf alicam ben buzdolabina yapıştırcam baka baka zayiflarim
Asyayimi asican buzdolabina
Senin adam onami baksin surekli
Benim kuzumda zeyna kim
Masallah cok guzelsin tugbacim
Yapmayan anliyamaz bu listeleri hazirlamanin nasil vakit aldigini :)
Eline emegine saglik cnm
Benim açımdan kacamaklar kalori degerinden cok insani ruhsal olarak etkiliyor
Denge bozuluyor
Insan ufak bisey yese de, cani surekli yemek istiyor
Yapamicam hissi, umutsuzluk, bıkkınlık çoğalıyor

Yemedikce, canin da istemiyor
Hem vucudun hem ruhun rahat oluyor :)))

Şulecim 2010- 2017 yıllarında Antalyada' ydim. Bu yaz nasipse tekrar dönme planımız var. Antalya' nin Ocak 15 ' ten sonra ayazı bayağı üşütür.
Aaa öylemi...bizde 2015 te tasındık buraya..biliyorsun o zaman burlarin kışını....bilmeyen yaz kis antalyayi sıcak sanıyor...halbuki az da olsa kis kis ayazi bitmiyo...

Aynen öyle abla.Ben tiroid belasına bi bozunca toplamam nerdeyse 1 ayımı aldı. Kilo olarak da hala aynı yerdeyim.Dediğin gibi umutsuzluk hissi,bıkkınlık hatta bende kendime öfkeye sebep oluyor. Ama sağlıklı beslenip sporumu yapıp kilomu verdikce kendimi daha iyi hissediyorum.hem fizyolojik hem psikolojik olarak.

Aaa öylemi...bizde 2015 te tasındık buraya..biliyorsun o zaman burlarin kışını....bilmeyen yaz kis antalyayi sıcak sanıyor...halbuki az da olsa kis kis ayazi bitmiyo...

Deniz kenarı ve nemli olduğundan ayazı keser insanı.İzmir de öyle maalesef.Bu hafta çok soğuktu hatta ama 5 gündür hiç evden çıkmadım

Aynen öyle cnm
Kacamaklarin arkasi geldikce insan kendinden nefret ediyor
Sonrada kısır döngü başlıyor
Ben ipin ucunu bi birakinca tutmam cok zor oluyor
Sen yinede cabuk toparladin :))

Baya kilo verince de insana bi rahatlama geliyor
Bence sen biraz da o yüzden etkilendin :))

Kesinlikle, ömrümün sonuna kadar peynir ekmek reçel yiyebilirim, asla yemek pişirmem, sofra kurmam.
Valla o an ne bulursam hıc fark etmez
Üzüldüm valla
Kiz ben spor salonunu eve getirdim resmen
Sorma canım artık evde birseyler yapmaya calısıcam
Hoşbuldum canim aslinda eskisiyim buranın ben bayadir takım arkadaşlarıylaydim sohbet ve destek için gelirdim su karın germe olayına girince biraz uzak kaldım ama döndüm sonunda
Gecmıs olsun canım benimde gogusler porsudu karnım da sımdılık bırsey yok gıbı hedefe ulastıgıımda ne olur bilmiyorum
Salata yapma işine ben de üşeniyorum bazen ama genelde yapıyorum..
Bu Aralar çok seviyorum salatayı vücut istiyor sanırım...
Dun baya yorgundum canım normalde bende salatasız durmamaya gayret ediyorum
2.800 de ordan gitti desene

Benim kizim 19 oglum 15 yasinda 13 sene sonra gelen bir minnak var
Masallah canım baya kucuk evlenmıssın sende
Gecmis yapayim geliyorum
Gecmıse giden gelemiyor
Tünaydın canım afiyet olsun ❤

Sagolun kkzlar

77.600 düm evet kilomu korumayı başardım 2800 de öyle gitti bu hafta full çorba icicem yine daha veririm diyorum

Tesekur ederim abla❤❤

Zipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…