Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah pogaca olmamis onun dışında guzel canim afiyet olsun
Bu arada bugun 6 lar bana yine gulumsedı

İnşallah canım evime geçtim şimdi rahatladım baya
Ne guzel erkenden cikmissin hastaneden ama yorma kendini,agir kaldirma,egilirken kalkarken dikkat et
Harikasın emeğine sağlık kaptanim
Rica ederim ❤❤

Simdi den gecmıs olsun Rabbım sıfa versın canım

Olabilir abla.Bi de ben ne zaman herhangi bir şeyle ilgili hedefime yaklaşsam sonlara doğru saçmalar ve her şeyi bırakırım. Bu Kpssye falan hazırlanırken bile böyleydi. Sanırım amacıma ulaşınca düşeceğim boşluğu düşünüp bilinçaltım bana böyle bir oyun oynuyor.Ama artkk kilo bakımından bu durum değişsin istiyorum.Yaş oldu 33.Ve suratım zayıfken nasıl görünür bilmiyorum bile.Daha da yaş almadan kendimle tanışmak istiyorum

Çok geçmiş olsun canım.Geçen sefer boşu boşuna aç kalmıştın bi de.Sağlıkla operasyonunu ol da şu süreç arkada kalsın.Geçmiş olsun canım

Beklemedi abla valla eger geri gitmezse super biraz uzaklasmam lazım 7 den aksam nohut var evde de kendime ne yapsam bilemedim nohut yesem sıserım kesin
Listede degilsin ama Moralin bozulmamasi acisindan yemesen iyi olur cnm
Prolu bi salata yap

Gecmis olsun canim

Cok gecmis olsun tatlim
İnşallah sonrasinda agrin fazla olmaz
Insan yüksek kilodan düşüp biraz normal görünmeye baslayinca, cevreninde etkisiyle...
Tmm ben iyiyim, moduna giriyor :))

Ben 8 lere indigimde bile tmm iyisin daha verme diyorlardi :))
7 lerde leylek gibi oldun, cirkinlestin dediler
Son kilo verisimde 6 ayda 30 kilo verdim, sonra rahatlama gelince 10 kiloyu 6 ayda zor verdim :)))
Yani psikoloji ve odaklanma cok önemli canimcim

Eskiye göre tabiki simdi iyi görünüyorsun
Ama emin ol verdikce daha guzelllesip mutlu olacaksin

Benim öyle ozguvenim artmistiki, ayaklarim yere degmiyordu
Kendini beğenmiş biri olup çıkmıştım

ablacım insanlar bi degişik..
kilo verince çökmüşsün ayol derler kilo alinca aaaa migi sen misin taniyamadim çok kilo almişsin derler. bilemedim.
benim kilom bünyem 8 lere alıştı. 7 lere inmek istiyorum. 65 e bile raziyim ben.

Darısı başıma haha bende de artan özgüven fena olmaz.Belki iş konularında da daha cool biri olurum. Hadi inşallah

Valla en iyisi baskalarini onemsememek cnm :)) kulagindan içeri bile girmicek

Herkes nasil görünmek istiyorsa o kiloda olsun

Bünyem alisti diye düşünme
Kacamak yapmayinca kilo illaki veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…