Sabah pogaca olmamis onun dışında guzel canim afiyet olsun19.01.2021
Ay özür dilerim kaptanım yazıyorum hemen
sabah bi tane pogaça yedim
Öğle : Tutmaç çorbası
Kuru fasulye
Pilav (2-3 kaşık )
Ara elma 2 mandalina
Akşam
5 adet köfte
Domates soğan
Yoğurt
1 bardak şalgam suyu
Spor : 30 dk Leslie
Su 4 lt çok su içtim eminim
Bu arada bugun 6 lar bana yine gulumsedı
Ne guzel erkenden cikmissin hastaneden ama yorma kendini,agir kaldirma,egilirken kalkarken dikkat etİnşallah canım evime geçtim şimdi rahatladım baya
Rica ederim ❤❤Harikasın emeğine sağlık kaptanim
Beklemedi abla valla eger geri gitmezse super biraz uzaklasmam lazım 7 den aksam nohut var evde de kendime ne yapsam bilemedim nohut yesem sıserım kesinBak cumayi bile beklemedi
Gecmis olsun canimZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Simdi den gecmıs olsun Rabbım sıfa versın canımZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Olabilir abla.Bi de ben ne zaman herhangi bir şeyle ilgili hedefime yaklaşsam sonlara doğru saçmalar ve her şeyi bırakırım. Bu Kpssye falan hazırlanırken bile böyleydi. Sanırım amacıma ulaşınca düşeceğim boşluğu düşünüp bilinçaltım bana böyle bir oyun oynuyor.Ama artkk kilo bakımından bu durum değişsin istiyorum.Yaş oldu 33.Ve suratım zayıfken nasıl görünür bilmiyorum bile.Daha da yaş almadan kendimle tanışmak istiyorumAynen öyle cnm
Kacamaklarin arkasi geldikce insan kendinden nefret ediyor
Sonrada kısır döngü başlıyor
Ben ipin ucunu bi birakinca tutmam cok zor oluyor
Sen yinede cabuk toparladin :))
Baya kilo verince de insana bi rahatlama geliyor
Bence sen biraz da o yüzden etkilendin :))
Yok kuzum bugün yarın size ait olsun kas şişliği yapip tartiya artı yansitmayalimDenp bugun sporu yok mu ben mi gozden kacırdım
Tamam canım benimYok kuzum bugün yarın size ait olsun kas şişliği yapip tartiya artı yansitmayalim
Çok geçmiş olsun canım.Geçen sefer boşu boşuna aç kalmıştın bi de.Sağlıkla operasyonunu ol da şu süreç arkada kalsın.Geçmiş olsun canımZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Boyumuz ayni seninleEvet 10 kg dan fazla da vermemem lazım sarkma olur dedi ne Alicam ne vericem şuan 10 kg versem baya iyi olur
Listede degilsin ama Moralin bozulmamasi acisindan yemesen iyi olur cnmBeklemedi abla valla eger geri gitmezse super biraz uzaklasmam lazım 7 den aksam nohut var evde de kendime ne yapsam bilemedim nohut yesem sıserım kesin
Gecmis olsun canimZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Canım nohut çoooook sağlıklı bir bakliyat.Şişerim die düşünme ye,hem cumaya daha var hani.Beklemedi abla valla eger geri gitmezse super biraz uzaklasmam lazım 7 den aksam nohut var evde de kendime ne yapsam bilemedim nohut yesem sıserım kesin
Cok gecmis olsun tatlimZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Insan yüksek kilodan düşüp biraz normal görünmeye baslayinca, cevreninde etkisiyle...Olabilir abla.Bi de ben ne zaman herhangi bir şeyle ilgili hedefime yaklaşsam sonlara doğru saçmalar ve her şeyi bırakırım. Bu Kpssye falan hazırlanırken bile böyleydi. Sanırım amacıma ulaşınca düşeceğim boşluğu düşünüp bilinçaltım bana böyle bir oyun oynuyor.Ama artkk kilo bakımından bu durum değişsin istiyorum.Yaş oldu 33.Ve suratım zayıfken nasıl görünür bilmiyorum bile.Daha da yaş almadan kendimle tanışmak istiyorum
Biz tartiya 2 kala sislik yapicak seyleri yememeye calisiyoruz cnmCanım nohut çoooook sağlıklı bir bakliyat.Şişerim die düşünme ye,hem cumaya daha var hani.
Amannn yagli yagli seker deposu o yaş pasta ne igrentirdisardan geldim vee evde yas pasta var hemen kendimi uzaklastirdim muz uzerine kakao 1 cag kasigi bal gezdirdim cok iyi geldim
ablacım insanlar bi degişik..Cok gecmis olsun tatlim
İnşallah sonrasinda agrin fazla olmaz
Insan yüksek kilodan düşüp biraz normal görünmeye baslayinca, cevreninde etkisiyle...
Tmm ben iyiyim, moduna giriyor :))
Ben 8 lere indigimde bile tmm iyisin daha verme diyorlardi :))
7 lerde leylek gibi oldun, cirkinlestin dediler
Son kilo verisimde 6 ayda 30 kilo verdim, sonra rahatlama gelince 10 kiloyu 6 ayda zor verdim :)))
Yani psikoloji ve odaklanma cok önemli canimcim
Eskiye göre tabiki simdi iyi görünüyorsun
Ama emin ol verdikce daha guzelllesip mutlu olacaksin
Benim öyle ozguvenim artmistiki, ayaklarim yere degmiyordu
Kendini beğenmiş biri olup çıkmıştım
Darısı başıma haha bende de artan özgüven fena olmaz.Belki iş konularında da daha cool biri olurum. Hadi inşallahCok gecmis olsun tatlim
İnşallah sonrasinda agrin fazla olmaz
Insan yüksek kilodan düşüp biraz normal görünmeye baslayinca, cevreninde etkisiyle...
Tmm ben iyiyim, moduna giriyor :))
Ben 8 lere indigimde bile tmm iyisin daha verme diyorlardi :))
7 lerde leylek gibi oldun, cirkinlestin dediler
Son kilo verisimde 6 ayda 30 kilo verdim, sonra rahatlama gelince 10 kiloyu 6 ayda zor verdim :)))
Yani psikoloji ve odaklanma cok önemli canimcim
Eskiye göre tabiki simdi iyi görünüyorsun
Ama emin ol verdikce daha guzelllesip mutlu olacaksin
Benim öyle ozguvenim artmistiki, ayaklarim yere degmiyordu
Kendini beğenmiş biri olup çıkmıştım
Evde hazır varken yesin boşuna başka yemekle uğraşmasın die şey ettiydim.Siz bilirsiniz tabiiBiz tartiya 2 kala sislik yapicak seyleri yememeye calisiyoruz cnm
Haftasonu yesin, kacmiyor ya
Valla en iyisi baskalarini onemsememek cnm :)) kulagindan içeri bile girmicekablacım insanlar bi degişik..
kilo verince çökmüşsün ayol derler kilo alinca aaaa migi sen misin taniyamadim çok kilo almişsin derler. bilemedim.
benim kilom bünyem 8 lere alıştı. 7 lere inmek istiyorum. 65 e bile raziyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?