- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Öyle kuzum...soğuk memleketlerde evler kaloriferli veya sobalı olur evde üşümezsin. Antalya'da birkaç yıldır doğalgaz var onun öncesinde klimalarla, isticilarla idare ederdik. Çoğu binalarda evlerin baca borusu yok ki soba kurabilesin. Bir , birbuçuk ay idare edilir ama çok seviyorum yani buraya gelince sevdiğimi anladım...Gürsu mah. taşinacağiz nasip olursa. Mahsuru yoksa siz neredesiniz?Aaa öylemi...bizde 2015 te tasındık buraya..biliyorsun o zaman burlarin kışını....bilmeyen yaz kis antalyayi sıcak sanıyor...halbuki az da olsa kis kis ayazi bitmiyo...
Kolay gelsin canımKızlar bugün işim var öptüm sizi sonra gelirim
Vayyy be irade ye bak...tebrikler...disardan geldim vee evde yas pasta var hemen kendimi uzaklastirdim muz uzerine kakao 1 cag kasigi bal gezdirdim cok iyi geldim
Biz bu sene ev aldık dogalgazli cok şükür kurtulduk klimadan...sobali ev gibi icerisi soguk disarilar soguk.bu sene rahatiz mis gibi sicacik gürsu mah.Cok.iyi yer. Biz muratpaşa da oturuyoruzÖyle kuzum...soğuk memleketlerde evler kaloriferli veya sobalı olur evde üşümezsin. Antalya'da birkaç yıldır doğalgaz var onun öncesinde klimalarla, isticilarla idare ederdik. Çoğu binalarda evlerin baca borusu yok ki soba kurabilesin. Bir , birbuçuk ay idare edilir ama çok seviyorum yani buraya gelince sevdiğimi anladım...Gürsu mah. taşinacağiz nasip olursa. Mahsuru yoksa siz neredesiniz?
Evet canim 110 kg dan buraya 77 ye gelmek kolay olmadiBoyumuz ayni seninle
7 lerde zaten baya normal oluyoruz cnm
Öyle yapcam kaptanım arada yürüyorum arada yatıyorum nefes egzersizi de yapıyorumSabah pogaca olmamis onun dışında guzel canim afiyet olsun
Ne guzel erkenden cikmissin hastaneden ama yorma kendini,agir kaldirma,egilirken kalkarken dikkat et
Rica ederim ❤❤
Bende simdi yazdim ne sessiz bir gun diyeAnaaaa 1 saat olmua kimse bi sey yazmamis...yemek telasinda misiniz yoksa spordami
Eline emeğine sağlık kuzumKüçük bir hatirlatma...
Burda hepimizin ortak bulunma amaci kilo vermek
Kilo vermek kolay bir iş değil bunu biliyorum moral, motivasyon cok önemli
Burda hepimiz emek veriyoruz,menu tablosu ,adim tablosu hazirlamak kolay isler gibi görünebilir ama 1 saat harciyorum onlar icin
Bu yarismanin belirli kurallari var bu kuralllari ben koymadim bunu bilerek ve isteyerek geliyorsunuz.
Izne ayrilmalar sadece cuma gunu listeyle oluyor
Izne ayrilmak isteyenler cuma bildirimi ile belirtsin ki emeklerimiz bosa gitmesin
@Nidsalii
@selensu82
asysss
@PAPATYAM
@Denp
@birbeste
M MissHayaLet
Elhan
@Tesnim1989
@Elif Eylul
@madamhd
askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@timesinfinity
@Haticesnr
@SATURN71
S sulisim
@Cedarice
@onlinenurse
Ben hala ısınmaya calısıyorumNe kadar sessiz bir gun
Havalar cok soguk yaaBen hala ısınmaya calısıyorum
Sağlıcakla oturun Şulecim... Muratpaşa çok büyük bir ilçe. En son orada oturuyordum. Markantalya' ya yakın Etiler' de. Doğalgaza geçmeniz çok iyi olmuş.T
Vayyy be irade ye bak...tebrikler...
Biz bu sene ev aldık dogalgazli cok şükür kurtulduk klimadan...sobali ev gibi icerisi soguk disarilar soguk.bu sene rahatiz mis gibi sicacik gürsu mah.Cok.iyi yer. Biz muratpaşa da oturuyoruz
İsinmazsin Elifcim...bu şekilde çok zorHavalar cok soguk yaa
Pazartesi bir üşüdüm daha kendime gelemedim
Hep gül inşallahAyyy mesajini görünce yüzüme bi gülümse geldi
Aramizda 2 saat fark varya cnm, biraz geç kaliyorum o yüzden :)
Nasilsin, kabak detoksuna devam ediyorsun
Cocuklar icin bu dönem gercekten cok zor oluyor
Profilindeki kilon guncelmi cnm 77 gösteriyor
2.800 daha gitmis
Ne zamandir kilonu koruyorsun
Bende kilo verince olmak isterim ama dikiş izlerinden korkuyorum
Asyayimi asican buzdolabina
Senin adam onami baksin surekli
Masallah cok guzelsin tugbacim
Yapmayan anliyamaz bu listeleri hazirlamanin nasil vakit aldigini :)
Eline emegine saglik cnm
Benim açımdan kacamaklar kalori degerinden cok insani ruhsal olarak etkiliyor
Denge bozuluyor
Insan ufak bisey yese de, cani surekli yemek istiyor
Yapamicam hissi, umutsuzluk, bıkkınlık çoğalıyor
Yemedikce, canin da istemiyor
Hem vucudun hem ruhun rahat oluyor :)))
Suan bende oyleyım Cocukları kat kat giydirdim kendin ince cıkmısımHavalar cok soguk yaa
Pazartesi bir üşüdüm daha kendime gelemedim
Icmedigim cay ,kahve kalmadi abla koca mi isitacak beniİsinmazsin Elifcim...bu şekilde çok zor
Yüreğini isitsa yeter kuzum...diğer yerler kendiliginden ısınır zatenIcmedigim cay ,kahve kalmadi abla koca mi isitacak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?