Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa öylemi...bizde 2015 te tasındık buraya..biliyorsun o zaman burlarin kışını....bilmeyen yaz kis antalyayi sıcak sanıyor...halbuki az da olsa kis kis ayazi bitmiyo...
Öyle kuzum...soğuk memleketlerde evler kaloriferli veya sobalı olur evde üşümezsin. Antalya'da birkaç yıldır doğalgaz var onun öncesinde klimalarla, isticilarla idare ederdik. Çoğu binalarda evlerin baca borusu yok ki soba kurabilesin. Bir , birbuçuk ay idare edilir ama çok seviyorum yani buraya gelince sevdiğimi anladım...Gürsu mah. taşinacağiz nasip olursa. Mahsuru yoksa siz neredesiniz?

T
disardan geldim vee evde yas pasta var hemen kendimi uzaklastirdim muz uzerine kakao 1 cag kasigi bal gezdirdim cok iyi geldim
Vayyy be irade ye bak...tebrikler...
Biz bu sene ev aldık dogalgazli cok şükür kurtulduk klimadan...sobali ev gibi icerisi soguk disarilar soguk.bu sene rahatiz mis gibi sicacik gürsu mah.Cok.iyi yer. Biz muratpaşa da oturuyoruz

Sabah pogaca olmamis onun dışında guzel canim afiyet olsun

Ne guzel erkenden cikmissin hastaneden ama yorma kendini,agir kaldirma,egilirken kalkarken dikkat et

Rica ederim ❤❤
Öyle yapcam kaptanım arada yürüyorum arada yatıyorum nefes egzersizi de yapıyorum

Eline emeğine sağlık kuzum

T

Vayyy be irade ye bak...tebrikler...

Biz bu sene ev aldık dogalgazli cok şükür kurtulduk klimadan...sobali ev gibi icerisi soguk disarilar soguk.bu sene rahatiz mis gibi sicacik gürsu mah.Cok.iyi yer. Biz muratpaşa da oturuyoruz
Sağlıcakla oturun Şulecim... Muratpaşa çok büyük bir ilçe. En son orada oturuyordum. Markantalya' ya yakın Etiler' de. Doğalgaza geçmeniz çok iyi olmuş.

Hep gül inşallah canım bacım. Biz erkenciyiz güneşi erken selamlıyoruz .
Kabak iki gün yaptım sıkıldım...bugün yapmadım. Köfte ile kapattım bugünü...akşama da elma veya greyfurt yerim o kadar...kabağım bitmedi bir iki gün sonra çorbasını yaparım belki...

Gömme dolap siparişi vermiştim..
Haftaya bekliyordum takılmasını yarın takmak için bugün aradılar...
Odayı boşaltmam lazım...
Yarısını halletmiştik de bir diğer yarısı var...
Görüşürüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…