Bizde kiziltoprakta oturuyoruz..yaşam hast. Park antalya karsindayiz...burlara tasinirsaniz mutlaka goruselimSağlıcakla oturun Şulecim... Muratpaşa çok büyük bir ilçe. En son orada oturuyordum. Markantalya' ya yakın Etiler' de. Doğalgaza geçmeniz çok iyi olmuş.
Ama koca güzel ısıtıyorIcmedigim cay ,kahve kalmadi abla koca mi isitacak beni
Çok geçmiş olsun canımZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Ben zor ısınırım ablaYüreğini isitsa yeter kuzum...diğer yerler kendiliginden ısınır zaten
Kolay gelsin canımGömme dolap siparişi vermiştim..
Haftaya bekliyordum takılmasını yarın takmak için bugün aradılar...
Odayı boşaltmam lazım...
Yarısını halletmiştik de bir diğer yarısı var...
Görüşürüz kızlar...
Ama koca güzel ısıtıyor
Evet canım..Üç yıllığına geldik Bursa' ya. Bu yıl gidemedik dördüncü yıldayız.. Bu yaz inşallah.Tayin planı mı var
Canım Ceren' im. Allah şifa versin ve yardımcın olsun canımZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Yaşam Hastanesi'nin orada bir park var yürürdüm orada...Aletlerle spor yapardım. Karaoğlan parkında denize karşı semaverde çay içeriz inşallah.Bizde kiziltoprakta oturuyoruz..yaşam hast. Park antalya karsindayiz...burlara tasinirsaniz mutlaka goruselim
Kolay gelsin asiyecim...Gömme dolap siparişi vermiştim..
Odayı boşaltmam lazım...
Görüşürüz kızlar...
Bende kabagi yarina sakliyorum :))Hep gül inşallahcanım bacım. Biz erkenciyiz güneşi erken selamlıyoruz .
Kabak iki gün yaptım sıkıldım...bugün yapmadım. Köfte ile kapattım bugünü...akşama da elma veya greyfurt yerim o kadar...kabağım bitmedi bir iki gün sonra çorbasını yaparım belki...
Kolay gelsin cnmGömme dolap siparişi vermiştim..
Odayı boşaltmam lazım...
Görüşürüz kızlar...
inşallah ablacim.Evet canım..Üç yıllığına geldik Bursa' ya. Bu yıl gidemedik dördüncü yıldayız.. Bu yaz inşallah.
güle güle kullanin :)Gömme dolap siparişi vermiştim..
Odayı boşaltmam lazım...
Görüşürüz kızlar...
üşütme kendini üstüne yelegi giy . valla doğum yaptıktan sonra ben çok üşümeye başladim. öncesinde bu kadar üşümüyordum üstüme yorgan örtmezdim şimdi yorgan örtüyorum yaz kış.Suan bende oyleyım Cocukları kat kat giydirdim kendin ince cıkmısım
elektrikli bataniye al onunla isinirsin boşver kocayiBen zor ısınırım abla
Kolay gelsin canım
Yaaaaa çok sevindimmmmmmm yeminleeeeeeCanım Dünürüm geçen hafta aynı senin durumundaydim vallahi de billahi...gece yatarken 64 sabah 64.4 çıkıyor deliriyordum biliyorsun. Senin tarifini verdiğin detoks suyu naptiysa yaptı bir de kabak eklendi...bu sabah inanılmaz sonuç aldım... yoğurt kürü mideme iyi gelmedi...ekşime yaptı onu biraktim... Detoks suyunu asla bırakmıcim... Allah razı olsun. Şu dönemde dişine odaklan ...kilo vermeyi akışına bırak... çünkü üstüne gittikçe inatlaşiyor ...sanki bir üst akıl var inanılmaz bir şey bu...her şey düzelecek bitanem...# direndunur
Senin son durumun simdi nasil canim off yaaa neydi bu dislerden cektigimiz bu araOglen discideydim canim
Uyuşukluk aksama zor geçti
Dilekcimmmmmmm 8 kg.yagdan harika bir sonuç gülüm cok tebrik ederimKızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
Valla kendime yeni yeni geldim dünürüm kilo bi taraftan dis bi taraftan hayat bi taraftan şu son 2/3 haftayi hic sevmedim yaa.. durdu durdu 5 diş çıktı başıma köprüsüde cabası valla yıldımKız çakma bomba bugün öyle gözüm aradı durdu senigerçi dünürüm de senin gibi arazi oldu bugün...
Noldu ablasının kuzusuna de bakim hadi...
Canim yeni yeni düzeldim dişimi soruyorsan agri kesici etki etmeye basladi şükür. Morelde kalmiyo böyle olunca.. kilo artışımda buna etkenbirbeste . Kuzum nerelerdesin nasıl oldun canım benim aklım sende kaldı
@timesinfinity . Yorumcu güzeli bir menü atdin kayboldun nerelerdesin gözüm arıyor seni
Suan agri kesici etki ettiginden daha iyiyim şükür canim allah razi olsun sagolDogru dedin abla öyle yapıcam bundan sonra
birbeste ablamın en son dişi ağrıyordu nasıl oldu acaba inşallah iyidir
Canim sağolasın tek tek sormussunuz. Valla gözüm hic bir sey görmedi bir kac gündürbirbeste nasıl oldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?