Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağlıcakla oturun Şulecim... Muratpaşa çok büyük bir ilçe. En son orada oturuyordum. Markantalya' ya yakın Etiler' de. Doğalgaza geçmeniz çok iyi olmuş.
Bizde kiziltoprakta oturuyoruz..yaşam hast. Park antalya karsindayiz...burlara tasinirsaniz mutlaka goruselim

Çok geçmiş olsun canım

Canım Ceren' im. Allah şifa versin ve yardımcın olsun canım Tereyağından çıkar gibi kolayca çıksın inşallah.

Bende kabagi yarina sakliyorum :))
Kolay gelsin cnm
Yeni eşya, en sevdigim

Yaaaaa çok sevindimmmmmmm yeminleeeeee o detoksu en fazla 10 gün yapiyorsun canim... tebrik ederim harikasınnnnnnnnnn
Ben dahada kg. Aldim yarin tartilmayacagim ne yapiyim
Oglen discideydim canim
Uyuşukluk aksama zor geçti
Senin son durumun simdi nasil canim off yaaa neydi bu dislerden cektigimiz bu ara
Dilekcimmmmmmm 8 kg.yagdan harika bir sonuç gülüm cok tebrik ederim

ablan senin yerinede şişer ver sen kilolari yagları ver bari sen ver
Kız çakma bomba bugün öyle gözüm aradı durdu seni gerçi dünürüm de senin gibi arazi oldu bugün...
Noldu ablasının kuzusuna de bakim hadi...
Valla kendime yeni yeni geldim dünürüm kilo bi taraftan dis bi taraftan hayat bi taraftan şu son 2/3 haftayi hic sevmedim yaa.. durdu durdu 5 diş çıktı başıma köprüsüde cabası valla yıldım

birbeste . Kuzum nerelerdesin nasıl oldun canım benim aklım sende kaldı

@timesinfinity . Yorumcu güzeli bir menü atdin kayboldun nerelerdesin gözüm arıyor seni
Canim yeni yeni düzeldim dişimi soruyorsan agri kesici etki etmeye basladi şükür. Morelde kalmiyo böyle olunca.. kilo artışımda buna etken tartilmasamda anliyorum
Dogru dedin abla öyle yapıcam bundan sonra
birbeste ablamın en son dişi ağrıyordu nasıl oldu acaba inşallah iyidir
Suan agri kesici etki ettiginden daha iyiyim şükür canim allah razi olsun sagol
Canim sağolasın tek tek sormussunuz. Valla gözüm hic bir sey görmedi bir kac gündür
Suan daha iyiyim şükürler olsun
birbeste dünürüm gelmiiiiiiiş

Gün bütün iç çamaşırları sallama vaktidirrrrr

Cansın

Hepinize tesekur ederim kizlar sagolun
Anammm diş kervanina bir yolcu daha katılmış allah şifanı versin spor kraliçemm

D Dileksnr gidecektinde ucundan sıyırmışız şükür canım benim önemli olan senin iyi olman ama ben cok sevindim kalmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…