Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaşam Hastanesi'nin orada bir park var yürürdüm orada...Aletlerle spor yapardım. Karaoğlan parkında denize karşı semaverde çay içeriz inşallah.
Ahhhh kuzum inş....cok guzel olur....buraya hamileyken tasinmistik...o zamanki cok giderdik karaoglana....hayalim dogumdan sonra orda bir elimde cay icmekti.önümde kitap karsimda deniz varken...nasip olmadı....

16.50 gibide 2 kupa mercimek çorbası içtim
Şuana kadar 3 lt su
Sabah 30 dk hit cardiyo
30 dk jilian yapıldı
1000 ip atlandi
Şükür korktuğum gibi olmadı yarın normal yemeye donebilirsin çok katı olmamak şartıyla dedi
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii

Eklentiler

• 20210120_125956.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210120_125907.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 36

Sağol kuzum iyi ol sende tartiyida çok takma boşver düzene girince gelir bol bol eksiler

Afiyet olsun canım da yediklerin az degil mi,
Sut ya da yogurt eklesen
Iyi olmanada sevindim canim

Menüm canlar

Sabah
Peynir 5 zeytin papatya çayı
2 haşlanmış yumurta ile salata
1 dilim ekmek

Aksami erken kapattim 16:00
4 yk.pirasa yemeği
4 yk. Yoğurt
1,5 kepçe balkabağı çorbası
Salata

Ön dişlerimle yiyom çirkin çirkin sırf cuma diyetisyen yemedinde kg.aldın demesin diye. Al diecem bak yedim yine aldım yine yine yine

62.1 çıktım bu sabah
Yarin tartilmayacagim ne hali varsa görsün vücudum diş bi taraftan tartı bir taraftan zaten.

Gün boyu detoks cayimi ictim
Su 3 ltyi bulur yatana kadar
Sporu atarim yürüyüm az
Allah sağlığımızı almasinda zayiflariz yaa valla

Afiyet olsun canim
Moralini bozma lütfen dis icin kullandığın ilaclar da odem.yapiyor olabilir
Daha 2 gun var tartiya

Hemen unutmadan menumu yazayim
sabah sirkeli su,5-6 cay kasigi suzme yogurt (kizin dersi vardi anca onun karnini doyurdum)

kahvalti
: 11.00
1 dilim tam.bugday
Peynir domates salatalik biber
3-4 sucuk yumurta

Ara 14.00
Bir avuç leblebi

Ara 15.30
Bir kase mercimek corbasi bol.acili

Aksam:
Balik salata 1 dilim ekmek

Su 2 litre 1 litre ödem cayi

Kız için rahat edecekse bende bu sabah artı çıktım halbuki yediklerim ortada ekstra bisey de yedigim yok ama takmiyorum vücut bu makine değil.ki surekli zayiflayalim herşey ama herşey tartiya yansır uyku sU wc stres hersey artı sebebi olabilir mesela bence benim.ki uykusuzluktan cunki oğlum geceleri hiç uyumuyor toplasan 30 40 dk anca uyuyorum
Bak bide bu hafta vücudun adapte haftası o kadar açlıktan sonra eksi olmasini bekleyemezsin zaten önce artı olacak vücut kaybettiğini depolayacak ondan sonra eksiye duseceksin zihin olarak kendini bir rahat birak

Afiyet olsun canım guzel menü suyu 3 e tamamlarsın

Önce donlar

Sonra da bunlar

Yağların canı wc'ye
El mi yaman bey mi yaman görecek...
Zaman lazım kuzum sadece birazcık zaman
İnanılmaz bir şey aynı zaman diliminde benzer sıkıntılar yaşamamız. Diş, köprü falan sonra direnç kilolar.....her şey bizim lehimize olacak bitanem

Spor konusu tam bir muaamr oldu..bugun bölgesel günümdü...sabah unuttum kiz dersteyken o sogukta sardim sarmalandim yürüdüm bir saat eve geldim kah.sonra bolgesel yapayim dedim eski videolarimin icinden 53 dk video açtım isindirip bolgesel yaptiriyo diye 15 dk yaptim hooop kardiyoya dondu hoplaya ziplaya bir hal oldum...Yarim saat yaptim dayanamadim oglanda disarda beni gezmeye cikar dedi o yorgunlukla bide onla yürüdüm...insan yaş aldıkça cabuk yoruluyor onu anladim...yatti benim.bolgesel bugun...

1 saat yürüyüş
15 dk bolgesel
15 dk cardio oldu bugun

Afiyet olsun canım guzel menu

Guzel spor yapmissin canim

Afiyet olsun canim tekrardan gecmis olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…