Ahhhh kuzum inş....cok guzel olur....buraya hamileyken tasinmistik...o zamanki cok giderdik karaoglana....hayalim dogumdan sonra orda bir elimde cay icmekti.önümde kitap karsimda deniz varken...nasip olmadı....Yaşam Hastanesi'nin orada bir park var yürürdüm orada...Aletlerle spor yapardım. Karaoğlan parkında denize karşı semaverde çay içeriz inşallah.
Yaaaaa çok sevindimmmmmmm yeminleeeeeeo detoksu en fazla 10 gün yapiyorsun canim... tebrik ederim harikasınnnnnnnnnn
Ben dahada kg. Aldim yarin tartilmayacagim ne yapiyim
Senin son durumun simdi nasil canim off yaaa neydi bu dislerden cektigimiz bu ara
Dilekcimmmmmmm 8 kg.yagdan harika bir sonuç gülüm cok tebrik ederim
ablan senin yerinede şişer ver sen kilolari yagları ver bari sen ver
Valla kendime yeni yeni geldim dünürüm kilo bi taraftan dis bi taraftan hayat bi taraftan şu son 2/3 haftayi hic sevmedim yaa.. durdu durdu 5 diş çıktı başıma köprüsüde cabası valla yıldım
Canim yeni yeni düzeldim dişimi soruyorsan agri kesici etki etmeye basladi şükür. Morelde kalmiyo böyle olunca.. kilo artışımda buna etkentartilmasamda anliyorum
Suan agri kesici etki ettiginden daha iyiyim şükür canim allah razi olsun sagol
Canim sağolasın tek tek sormussunuz. Valla gözüm hic bir sey görmedi bir kac gündür
Suan daha iyiyim şükürler olsun
Gün bütün iç çamaşırları sallama vaktidirrrrr
Cansın
Sağol kuzum iyi ol sende tartiyida çok takma boşver düzene girince gelir bol bol eksilerAnammm diş kervanina bir yolcu daha katılmış allah şifanı versin spor kraliçemm
@Haticesnr gidecektinde ucundan sıyırmışız şükür canım benim önemli olan senin iyi olman ama ben cok sevindim kalmana
Afiyet olsun canım da yediklerin az degil mi,16.50 gibide 2 kupa mercimek çorbası içtim
Şuana kadar 3 lt su
Sabah 30 dk hit cardiyo
30 dk jilian yapıldı
1000 ip atlandi
Şükür korktuğum gibi olmadı yarın normal yemeye donebilirsin çok katı olmamak şartıyla dedi
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii
Kuzum az tabi illaki acikacam kefir çıkardım içine muz yada elma ekleyip bizztlatip 2 saat sonra falan içmeyi planlıyorumAfiyet olsun canım da yediklerin az degil mi,
Sut ya da yogurt eklesen
Iyi olmanada sevindim canim
Tamam canimKuzum az tabi illaki acikacam kefir çıkardım içine muz yada elma ekleyip bizztlatip 2 saat sonra falan içmeyi planlıyorum
Hayaller gerçekleştirmek için kurulurAhhhh kuzum inş....cok guzel olur....buraya hamileyken tasinmistik...o zamanki cok giderdik karaoglana....hayalim dogumdan sonra orda bir elimde cay icmekti.önümde kitap karsimda deniz varken...nasip olmadı....
Afiyet olsun canimMenüm canlar
Sabah
Peynir 5 zeytin papatya çayı
2 haşlanmış yumurta ile salata
1 dilim ekmek
Aksami erken kapattim 16:00
4 yk.pirasa yemeği
4 yk. Yoğurt
1,5 kepçe balkabağı çorbası
Salata
Ön dişlerimle yiyom çirkin çirkin sırf cuma diyetisyen yemedinde kg.aldın demesin diye. Al diecem bak yedim yine aldım yine yine yine
62.1 çıktım bu sabah
Yarin tartilmayacagim ne hali varsa görsün vücudum diş bi taraftan tartı bir taraftan zaten.
Gün boyu detoks cayimi ictim
Su 3 ltyi bulur yatana kadar
Sporu atarim yürüyüm az
Allah sağlığımızı almasinda zayiflariz yaa valla
Kız için rahat edecekse bende bu sabah artı çıktım halbuki yediklerim ortada ekstra bisey de yedigim yok ama takmiyorum vücut bu makine değil.ki surekli zayiflayalim herşey ama herşey tartiya yansır uyku sU wc stres hersey artı sebebi olabilir mesela bence benim.ki uykusuzluktan cunki oğlum geceleri hiç uyumuyor toplasan 30 40 dk anca uyuyorumMenüm canlar
Sabah
1 dilim ekmek
4 yk.pirasa yemeği
4 yk. Yoğurt
Salata
Ön dişlerimle yiyom çirkin çirkin sırf cuma diyetisyen yemedinde kg.aldın demesin diye. Al diecem bak yedim yine aldım yine yine yine
62.1 çıktım bu sabah
Yarin tartilmayacagim ne hali varsa görsün vücudum diş bi taraftan tartı bir taraftan zaten.
Sporu atarim yürüyüm az
Afiyet olsun canım guzel menü suyu 3 e tamamlarsınHemen unutmadan menumu yazayim
sabah sirkeli su,5-6 cay kasigi suzme yogurt (kizin dersi vardi anca onun karnini doyurdum)
kahvalti: 11.00
1 dilim tam.bugday
Peynir domates salatalik biber
3-4 sucuk yumurta
Ara 14.00
Bir avuç leblebi
Ara 15.30
Bir kase mercimek corbasi bol.acili
Aksam:
Balik salata 1 dilim ekmek
Su 2 litre 1 litre ödem cayi
Yaaaaa çok sevindimmmmmmm yeminleeeeeeo detoksu en fazla 10 gün yapiyorsun canim... tebrik ederim harikasınnnnnnnnnn
Ben dahada kg. Aldim yarin tartilmayacagim ne yapiyim
Senin son durumun simdi nasil canim off yaaa neydi bu dislerden cektigimiz bu ara
Dilekcimmmmmmm 8 kg.yagdan harika bir sonuç gülüm cok tebrik ederim
ablan senin yerinede şişer ver sen kilolari yagları ver bari sen ver
Valla kendime yeni yeni geldim dünürüm kilo bi taraftan dis bi taraftan hayat bi taraftan şu son 2/3 haftayi hic sevmedim yaa.. durdu durdu 5 diş çıktı başıma köprüsüde cabası valla yıldım
Canim yeni yeni düzeldim dişimi soruyorsan agri kesici etki etmeye basladi şükür. Morelde kalmiyo böyle olunca.. kilo artışımda buna etkentartilmasamda anliyorum
Suan agri kesici etki ettiginden daha iyiyim şükür canim allah razi olsun sagol
Canim sağolasın tek tek sormussunuz. Valla gözüm hic bir sey görmedi bir kac gündür
Suan daha iyiyim şükürler olsun
Gün bütün iç çamaşırları sallama vaktidirrrrr
Cansın
Sagolcanim.2 litre normal 1 litre detoks içiyorum yata kadarAfiyet olsun canım guzel menü suyu 3 e tamamlarsın
Afiyet olsun canım guzel menuHemen unutmadan menumu yazayim
sabah sirkeli su,5-6 cay kasigi suzme yogurt (kizin dersi vardi anca onun karnini doyurdum)
1 dilim tam.bugday
3-4 sucuk yumurta
Ara 14.00
Bir avuç leblebi
Ara 15.30
Aksam:
Guzel spor yapmissin canimSpor konusu tam bir muaamr oldu..bugun bölgesel günümdü...sabah unuttum kiz dersteyken o sogukta sardim sarmalandim yürüdüm bir saat eve geldim kah.sonra bolgesel yapayim dedim eski videolarimin icinden 53 dk video açtım isindirip bolgesel yaptiriyo diye 15 dk yaptim hooop kardiyoya dondu hoplaya ziplaya bir hal oldum...Yarim saat yaptim dayanamadim oglanda disarda beni gezmeye cikar dedi o yorgunlukla bide onla yürüdüm...insan yaş aldıkça cabuk yoruluyor onu anladim...yatti benim.bolgesel bugun...
1 saat yürüyüş
15 dk bolgesel
15 dk cardio oldu bugun
Afiyet olsun canim tekrardan gecmis olsun16.50 gibide 2 kupa mercimek çorbası içtim
Şuana kadar 3 lt su
Sabah 30 dk hit cardiyo
30 dk jilian yapıldı
1000 ip atlandi
Şükür korktuğum gibi olmadı yarın normal yemeye donebilirsin çok katı olmamak şartıyla dedi
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii
Afiyet olsun canımMenüm canlar
Sabah
1 dilim ekmek
4 yk.pirasa yemeği
4 yk. Yoğurt
Salata
62.1 çıktım bu sabah
Sporu atarim yürüyüm az
Afiyet olsun canımHemen unutmadan menumu yazayim
1 dilim tam.bugday
3-4 sucuk yumurta
Ara 14.00
Bir avuç leblebi
Ara 15.30
Aksam:
Site sorunlu bugun canimYaa benim telefonda mi sıkıntı var yoksa sitede mi cok kasıyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?