Tamam canim yaa telefon bozulmasin daSite sorunlu bugun canim
Site sikintili kuzum ya ben msjlari bazen hiç görmüyorumYaa benim telefonda mi sıkıntı var yoksa sitede mi cok kasıyor anlamadim
Ne var dizi,sadakatsiz mionU izlediğini biliom da
Valla içinde beğendiğim yakısıklıların oldugu yapımları izliyorum.azıcık gözüm gönlüm acılsın,evde köreldik
Bazen begeni bile yapmiyo canimTamam canim yaa telefon bozulmasin da
Bu jilian yotubeden mi yapıyorsun...baktım bir suru sey var hangisini yapiyorsun16.50 gibide 2 kupa mercimek çorbası içtim
Şuana kadar 3 lt su
Sabah 30 dk hit cardiyo
30 dk jilian yapıldı
1000 ip atlandi
Şükür korktuğum gibi olmadı yarın normal yemeye donebilirsin çok katı olmamak şartıyla dedi
E Elif_Eylul
Zipzip-
@Nidsalii
kimmiş o yakışıklılar
evveettttt sadakatsiz var sürükleyici ya tek onu izliyorum :)
Yaptinda yanlis oldu...dun yuruyus + zumbs vardı.bugun bölgesel yapmam lazimdi evdeki hesap carsiya uymadiGuzel spor yapmissin canim
Youtubedekiler yaramaz canım ben uygulamadan almistim ücretli kaydettim ordan yapiyorumBu jilian yotubeden mi yapıyorsun...baktım bir suru sey var hangisini yapiyorsun
Spor olsunda canım yarin normal planına gore yaparsinYaptinda yanlis oldu...dun yuruyus + zumbs vardı.bugun bölgesel yapmam lazimdi evdeki hesap carsiya uymadi
Tevekkeli ise yarar bir sey goremedim....sagol canim...Youtubedekiler yaramaz canım ben uygulamadan almistim ücretli kaydettim ordan yapiyorum
İnş inşSpor olsunda canım yarin normal planına gore yaparsin
Afiyet olsun canimSabah 3 yumurtadan omlet 3 kişi yedik belki 1 yumurtadan fazla düşmüştür3 zeytin 2 tk tahin bir dilim kızarmış tb ekmeği 3 çeri domates yarım dilim peynir bir duble bardak çay.
Öğlen 5 kaşık barbunya 6 kaşık bulgur pilavı 1 büyük tabak salata.
Akşam 3 yk yulaf 1bardak süt 1 tk kakao 1 tk fıstık ezmesi bir muz 2 ceviz yapıp içicem.
Su 2,5 oldu 3,5 olur. E Elif_EylulZipzip-
Afiyet olsun canim guzel menuSabah 3 yumurtadan omlet 3 kişi yedik belki 1 yumurtadan fazla düşmüştür3 zeytin 2 tk tahin bir dilim kızarmış tb ekmeği 3 çeri domates yarım dilim peynir bir duble bardak çay.
Öğlen 5 kaşık barbunya 6 kaşık bulgur pilavı 1 büyük tabak salata.
Akşam 3 yk yulaf 1bardak süt 1 tk kakao 1 tk fıstık ezmesi bir muz 2 ceviz yapıp içicem.
Su 2,5 oldu 3,5 olur. E Elif_EylulZipzip-
Sağol canımAfiyet olsun canim
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim guzel menu
Bilmem bakalım ne dicek kızlarCuma ödülünü bugünden aciklayayim mi kizlar ne diyorsunuz
Benim bu saate kadar 2723 olmus genelde aksam yuruyorum evin icinde :))Evin içinde 1000 adımdan fazla yürüyormuşumçoğu zaman telefon cebimde olmuyor
Senin o profil foton ne be oyle öcü gibiEvin içinde 1000 adımdan fazla yürüyormuşumçoğu zaman telefon cebimde olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?