Onlar jilian bile sayılmazTevekkeli ise yarar bir sey goremedim....sagol canim...
Guzel görünüyor afiyet olsunSelam milletnasılsınız
Dışarıda alışveriş, eczane vss işlerim vardı hallettim geldim eve ıspanak yemeği yapıyorum, kendime de yeşil çorba yaptımbugünkü menüm deki sebzeleri karıştırıp smothie şeklinde içiyorum şimdi
Rengi çok güzel ama değilmi
Belki yeni karar vermislerdir böyle bir uygulamayaYa kızlar bu arada e nabızdan baktım grip aşısı çıkmış bana risk grubundasınız diyesizdede çıkmışmıydı
Aile hekimi i aradım sordum bugün, Alerjik astımın var ondandır dedi ama 20 gün önce anneme çıkmış mı diye bakarken meraktan kendime de baktım yoktu,
dün akşam baktım çıkmış anlamadım
Hemen bir hesap yapayım
Eki Görüntüle 2765385
Cuma ödülüne karar verdim kizlar
%2 ve üzeri gelenler ile siralama yer atlayan uyeler icin hazırlayacağım
N Nidsalii
selensu82
asysss
PAPATYAM
Denp
birbeste
M MissHayaLet
Elhan
Tesnim1903
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
Tutku44
Kahvesel
Wilma11
Cordelia
T timesinfinity
D Dileksnr
Mefkurem
S sulisim
Chedarice
@onlinenurse
Benim kazanamayacağım şimdiden belliEki Görüntüle 2765385
Cuma ödülüne karar verdim kizlar
%2 ve üzeri gelenler ile siralama yer atlayan uyeler icin hazırlayacağım
N Nidsalii
selensu82
asysss
PAPATYAM
Denp
birbeste
M MissHayaLet
Elhan
Tesnim1903
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
Tutku44
Kahvesel
Wilma11
Cordelia
T timesinfinity
D Dileksnr
Mefkurem
S sulisim
Chedarice
@onlinenurse
Geçmiş olsun canımZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Sağol cnmGuzel görünüyor afiyet olsun
Belki yeni karar vermislerdir böyle bir uygulamaya
Bugun profil mesajlarinda da gordum
Saglik ocagina ara canim istersen bir sor soylerler benim kizda oldu 2gun önceYa kızlar bu arada e nabızdan baktım grip aşısı çıkmış bana risk grubundasınız diyesizdede çıkmışmıydı
Aile hekimi i aradım sordum bugün, Alerjik astımın var ondandır dedi ama 20 gün önce anneme çıkmış mı diye bakarken meraktan kendime de baktım yoktu,
dün akşam baktım çıkmış anlamadım
Geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorumZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Görüştüm cnm aile hekimi ile görüştüm de oda astımın için çıkmış gel yapalım aşını dediSaglik ocagina ara canim istersen bir sor soylerler benim kizda oldu 2gun önce
Hemen bir hesap yapayım
Tam 69 olmam lazım
Herkes elinden geleni yapsin takimi birinci yapalim o zaman herkese yaparim
Sonradan tekrar okudum mesaji neremle okuduysam geneGörüştüm cnm aile hekimi ile görüştüm de oda astımın için çıkmış gel yapalım aşını dedi
İnşallahhh bu haftada gitsin kilolar da 1.oluruzHerkes elinden geleni yapsin takimi birinci yapalim o zaman herkese yaparim
Yeni katilanlarin bildirimleri listeye alınmıyordu demi.bu hafta...Herkes elinden geleni yapsin takimi birinci yapalim o zaman herkese yaparim
Öcü yaptım mmSenin o profil foton ne be oyle öcü gibi
PekiÖcü yaptım mmkimse bakmasın diye
Daha önce hiç yaptırmadım tercih etmedim diyelim, dokunur mu bilemedim tırsıyorum da accıkkSonradan tekrar okudum mesaji neremle okuduysam gene
Yaptir yoksa yaptirmazsan birdaha 1sene sonraymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?