Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam millet nasılsınız
Dışarıda alışveriş, eczane vss işlerim vardı hallettim geldim eve ıspanak yemeği yapıyorum, kendime de yeşil çorba yaptım bugünkü menüm deki sebzeleri karıştırıp smothie şeklinde içiyorum şimdi
Rengi çok güzel ama değilmi

Eklentiler

• IMG_20210120_174332.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 26
Ya kızlar bu arada e nabızdan baktım grip aşısı çıkmış bana risk grubundasınız diye sizdede çıkmışmıydı
Aile hekimi i aradım sordum bugün, Alerjik astımın var ondandır dedi ama 20 gün önce anneme çıkmış mı diye bakarken meraktan kendime de baktım yoktu,
dün akşam baktım çıkmış anlamadım

Guzel görünüyor afiyet olsun
Belki yeni karar vermislerdir böyle bir uygulamaya
Bugun profil mesajlarinda da gordum

Saglik ocagina ara canim istersen bir sor soylerler benim kizda oldu 2gun önce

Geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum

Görüştüm cnm aile hekimi ile görüştüm de oda astımın için çıkmış gel yapalım aşını dedi
Sonradan tekrar okudum mesaji neremle okuduysam gene
Yaptir yoksa yaptirmazsan birdaha 1sene sonraymis

Sonradan tekrar okudum mesaji neremle okuduysam gene
Yaptir yoksa yaptirmazsan birdaha 1sene sonraymis
Daha önce hiç yaptırmadım tercih etmedim diyelim, dokunur mu bilemedim tırsıyorum da accıkk
Benim bünye malum lanet bir bünye ota moka alerji etkisi gösterir
İlaçların bazılarına alerjim var 1 yenisini de ameliyat olduktan sonra doktor ly.. ca diye bir hap vermişti el sinirlerim için ve 2 gün sonra benim eller ayaklar dudak dil bir şişti hastanede yattım 1 gün öyle pis bir bünye işte bu defada nurtopu gibi bir alerjim çıkar diye tırsıyorum Çin liye dönmezsem tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…