Allah snei netmesin emii bende şimdi gördümÖcü yaptım mmkimse bakmasın diye
Doğrudur canim sen kendini daha iyi bilirsinDaha önce hiç yaptırmadım tercih etmedim diyelim, dokunur mu bilemedim tırsıyorum da accıkk
Benim bünye malum lanet bir bünye ota moka alerji etkisi gösterir
İlaçların bazılarına alerjim var 1 yenisini de ameliyat olduktan sonra doktor ly.. ca diye bir hap vermişti el sinirlerim için ve 2 gün sonra benim eller ayaklar dudak dil bir şişti hastanede yattım 1 günöyle pis bir bünye işte bu defada nurtopu gibi bir alerjim çıkar diye tırsıyorum Çin liye dönmezsem tabe
Hangi artı seninki şu 2 günde verdiğin 2 kilonun artısı mıKız için rahat edecekse bende bu sabah artı çıktım halbuki yediklerim ortada ekstra bisey de yedigim yok ama takmiyorum vücut bu makine değil.ki surekli zayiflayalim herşey ama herşey tartiya yansır uyku sU wc stres hersey artı sebebi olabilir mesela bence benim.ki uykusuzluktan cunki oğlum geceleri hiç uyumuyor toplasan 30 40 dk anca uyuyorum
Bak bide bu hafta vücudun adapte haftası o kadar açlıktan sonra eksi olmasini bekleyemezsin zaten önce artı olacak vücut kaybettiğini depolayacak ondan sonra eksiye duseceksin zihin olarak kendini bir rahat birak
Banttayim...
Önce donlar
Sonra da bunlar
Yağların canı wc'ye
El mi yaman bey mi yaman görecek...
Zaman lazım kuzum sadece birazcık zaman
İnanılmaz bir şey aynı zaman diliminde benzer sıkıntılar yaşamamız. Diş, köprü falan sonra direnç kilolar.....her şey bizim lehimize olacak bitanem
Aman canim spor arkasi cikma dışarı valla hasta olma aman ben hemen olurum yazasim geldi :) guzel spor yapmışsınSpor konusu tam bir muaamr oldu..bugun bölgesel günümdü...sabah unuttum kiz dersteyken o sogukta sardim sarmalandim yürüdüm bir saat eve geldim kah.sonra bolgesel yapayim dedim eski videolarimin icinden 53 dk video açtım isindirip bolgesel yaptiriyo diye 15 dk yaptim hooop kardiyoya dondu hoplaya ziplaya bir hal oldum...Yarim saat yaptim dayanamadim oglanda disarda beni gezmeye cikar dedi o yorgunlukla bide onla yürüdüm...insan yaş aldıkça cabuk yoruluyor onu anladim...yatti benim.bolgesel bugun...
1 saat yürüyüş
15 dk bolgesel
15 dk cardio oldu bugun
Bende yok sıkıntı canımYaa benim telefonda mi sıkıntı var yoksa sitede mi cok kasıyor anlamadim
Bende yarin yapmayi düşünüyorum papatyam tarif verirmisin bide tadi nasil ilk defa deneyecegim yesili yarinSelam milletnasılsınız
Dışarıda alışveriş, eczane vss işlerim vardı hallettim geldim eve ıspanak yemeği yapıyorum, kendime de yeşil çorba yaptımbugünkü menüm deki sebzeleri karıştırıp smothie şeklinde içiyorum şimdi
Rengi çok güzel ama değilmi
Allah iyiligini versin kız bende insanım bende artı cikarimHangi artı seninki şu 2 günde verdiğin 2 kilonun artısı mı
Yyoooo yoooo ben kim seni kendime baz almak kimmmmm sen beni katı halimle bardaktan lıkır lıkır içersin yooooosenin almis halin benim sabit halimdir sen ustatsin rüyamda gorsem içim rahatlamazzz
O degilde sen bu cuma arti cikarrsan gruba olan inancımız yıkılır kapatırız bu grubu alıştık biz senin eksilerine artilar bana yakışır
Banttayim...
Terin içinde kalmışım...
Burnumdan nefes alip veriom agzima hava girip disim agrimasin diye... zordayım yani.
Gözüm göbeğimde canım sıkkın...
Derkennn derkenn derkennn...
Bu yaziyi yazmak icin durdurdum...
Sen ne tatli komik basımdan hiç eksik kalmayasıca bi kadın çıktın yaaaaa
Aman canim spor arkasi cikma dışarı valla hasta olma aman ben hemen olurum yazasim geldi :) guzel spor yapmışsın
Bende yok sıkıntı canım
Bende yarin yapmayi düşünüyorum papatyam tarif verirmisin bide tadi nasil ilk defa deneyecegim yesili yarin
Atletimi bile degistirdim....kabanimin şapkasını örttüm..bide kizim kaskolu vardi onu bagladim...bebek kaskolu ama olsun...soğuktan bende korkarim benim basim cok agrir cok şükür iyiyim simdilik..15-20 dk durduk zaten guneslerde gezdim usutmeden eve gelelim dedimHangi artı seninki şu 2 günde verdiğin 2 kilonun artısı mı
Yyoooo yoooo ben kim seni kendime baz almak kimmmmm sen beni katı halimle bardaktan lıkır lıkır içersin yooooosenin almis halin benim sabit halimdir sen ustatsin rüyamda gorsem içim rahatlamazzz
Aman canim spor arkasi cikma dışarı valla hasta olma aman ben hemen olurum yazasim geldi :) guzel spor yapmışsın
Bende yok sıkıntı canım
Bende yarin yapmayi düşünüyorum papatyam tarif verirmisin bide tadi nasil ilk defa deneyecegim yesili yarin
Noldu şekercim artı mi geldin ver bana verrrrrr bana verrrr
Ellerine sağlık kaptanımEki Görüntüle 2765385
Cuma ödülüne karar verdim kizlar
%2 ve üzeri gelenler ile siralama yer atlayan uyeler icin hazırlayacağım
N Nidsalii
@selensu82
@asysss
PAPATYAM
Denp
birbeste
M MissHayaLet
@Elhan
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
Wilma11
@Cordeliaa
@timesinfinity
@Haticesnr
@SATURN71
S sulisim
@Cedarice
@onlinenurse
Tabi beni geçemeyeceğini anladın yüzde ikiyi kovalıyorsunHemen bir hesap yapayım
Tam 69 olmam lazım
Dilek ve Tuğba gibi 3-5 kg verirsem verirdim kiloyuNoldu şekercim artı mi geldin ver bana verrrrrr bana verrrr
+ gelirsem eh sana 4 kg veriyim 80 kg çıksam mis gibi bide göbekte yağlarla duruyorum karnıma pat pat vuruyorum yawNoldu şekercim artı mi geldin ver bana verrrrrr bana verrrr
Seni gecıp üzerine bonus arıyorumTabi beni geçemeyeceğini anladın yüzde ikiyi kovalıyorsun
Allah sıkıntını olmamışa çevirsin canim20/01
Kahvaltı (11.30)
- 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim köy ekmeği
Ara
- sade Türk kahvesi, 3 badem
Başka yok
Bu aralar moralim çok iyi olmadığı için iştahım yok yiyemiyorum
Zipzip- menüyü düzenleyene kadar paylaşmayadabilirim
Bak ne diyecem sen bana yetisemezsin ama ben sana yetisirim zira az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?