- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Afiyet olsun canımBugun menusu
Umarım nohut yedıgıme pısman olmampazar işi cıkınca kendime yemek hazirlama faslı olmadı
Spor henuz yok
Su sımdılık 2.1 lt 3 e tamamlarım
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı Saat 10.00
2 haşlama yumurta 8.9 zeytın.bır çatal peynır
1dilim kepek ekmeği
Öğlen 14.00
1.5 dilim kepek ekmeği
Kıvırcık salata
Karnabahar yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara 17.00
Türk kahvesi
19.00
Tavuk sote
1kase yoğurt
1 litre dukan suyu
1 litre saf su
Yarım saat leslie
30 adet mekik
Zipzip- N Nidsalii Denp
Bende ekmeği beyaz gördüm tam buğday ye da kepekli tüketsene kuzum afiyet olsunA.Ö: Türk kahve + 2 bitter
Çiğ köfte kendim yaptım 3 kaşık yağ ileEki Görüntüle 2765424 Eki Görüntüle 2765425 Eki Görüntüle 2765426
Afiyet olsun ablam yarın bakliyat yok
Afiyet olsun canım çok güzelBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates 2 tane közleme biber 5 zeytin 3 yemek kaşığı lor 2 Dilim kepek ekmeği 2 bardak şekersiz çay
13.30 mercimek çorbası 2 kepçe yanına salata 1 dilim ekmek
16.00 1 fincan sekersiz türk kahvesi yanına 2 tane hurma
18.30 4 tane köfte 1 bardak ayran büyük tabak salata 1 kepçe mercimek çorbası
21.00 2..3 bardak şekersiz çay içerim yanına 2..3 tane kayısı yerim
3itre su
20 dakika cardio
15 dakika bölgesel
N Nidsalii
Denp
Sağol canımAfiyet olsın canım
Risk gruplarından bir alt gruba geçtilerse şimdi sana çıkması normal canım.Annemin de alerjik bünyesi var (alerjik astım vs) kanser geçmişi de olduğundan risk grubundaydı.Hem zatüre aşısı oldu hem de grip aşısı (daha önce hiç aşı olmamıştı) yan etki yapmadı hiç.(Onkologumuz muhakkak olsun aşılarını demişti ona güvenip yaptırdık).Bu aşılar yıllardır yapılan güvenilir aşılar ,covid aşısı gibi yeni değiller.Bence vurul ama yine sen bilirsin tabi
Canım sorun ne bilmiyorum ama yemeye caLıs lütfen. Stres zaten bağışıklık düşmanı aç kalmanın hiç faydası olmaz.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canımZipzip- , kaptanicem ben discideyim operasyona alacak köklü ve yatay dis olduğu için kesi yapılacakmış haliylede gene dikiş atılacak ve gene yüzüm.sisecek mecburen 4 gün falan sıvı sonrasında püre beslenme yapacağım bilgin olsun kuzum
Güle güle kullan canımGömme dolap siparişi vermiştim..
Haftaya bekliyordum takılmasını yarın takmak için bugün aradılar...
Odayı boşaltmam lazım...
Yarısını halletmiştik de bir diğer yarısı var...
Görüşürüz kızlar...
Ablam yaDilekcimmmmmmm 8 kg.yagdan harika bir sonuç gülüm cok tebrik ederim
ablan senin yerinede şişer ver sen kilolari yagları ver bari sen ver
Ablacım soğan cok iyi geliyor dene istersenSuan agri kesici etki ettiginden daha iyiyim şükür canim allah razi olsun sagol
Öyle abla teşekkür ederim kaptana sorayım dedim izin hakkim varmı diye izin verseydi cumaya ayrilcaktim tehdit falan etti ayy korktum
Afiyet olsun canm az olmuş ama acıkırsan yersin zaten16.50 gibide 2 kupa mercimek çorbası içtim
Şuana kadar 3 lt su
Sabah 30 dk hit cardiyo
30 dk jilian yapıldı
1000 ip atlandi
Şükür korktuğum gibi olmadı yarın normal yemeye donebilirsin çok katı olmamak şartıyla dedi
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii
Afiyet olsunMenüm canlar
Sabah
Peynir 5 zeytin papatya çayı
2 haşlanmış yumurta ile salata
1 dilim ekmek
Aksami erken kapattim 16:00
4 yk.pirasa yemeği
4 yk. Yoğurt
1,5 kepçe balkabağı çorbası
Salata
Ön dişlerimle yiyom çirkin çirkin sırf cuma diyetisyen yemedinde kg.aldın demesin diye. Al diecem bak yedim yine aldım yine yine yine
62.1 çıktım bu sabah
Yarin tartilmayacagim ne hali varsa görsün vücudum diş bi taraftan tartı bir taraftan zaten.
Gün boyu detoks cayimi ictim
Su 3 ltyi bulur yatana kadar
Sporu atarim yürüyüm az
Allah sağlığımızı almasinda zayiflariz yaa valla
Afiyet olsun canimHemen unutmadan menumu yazayim
sabah sirkeli su,5-6 cay kasigi suzme yogurt (kizin dersi vardi anca onun karnini doyurdum)
kahvalti: 11.00
1 dilim tam.bugday
Peynir domates salatalik biber
3-4 sucuk yumurta
Ara 14.00
Bir avuç leblebi
Ara 15.30
Bir kase mercimek corbasi bol.acili
Aksam:
Balik salata 1 dilim ekmek
Su 2 litre 1 litre ödem cayi
Afiyet olsun canımSabah 3 yumurtadan omlet 3 kişi yedik belki 1 yumurtadan fazla düşmüştür3 zeytin 2 tk tahin bir dilim kızarmış tb ekmeği 3 çeri domates yarım dilim peynir bir duble bardak çay.
Öğlen 5 kaşık barbunya 6 kaşık bulgur pilavı 1 büyük tabak salata.
Akşam 3 yk yulaf 1bardak süt 1 tk kakao 1 tk fıstık ezmesi bir muz 2 ceviz yapıp içicem.
Su 2,5 oldu 3,5 olur. E Elif_EylulZipzip-
Afiyet olsun canımBugun menusu
Umarım nohut yedıgıme pısman olmampazar işi cıkınca kendime yemek hazirlama faslı olmadı
Spor henuz yok
Su sımdılık 2.1 lt 3 e tamamlarım
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı Saat 10.00
2 haşlama yumurta 8.9 zeytın.bır çatal peynır
1dilim kepek ekmeği
Öğlen 14.00
1.5 dilim kepek ekmeği
Kıvırcık salata
Karnabahar yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara 17.00
Türk kahvesi
19.00
Tavuk sote
1kase yoğurt
1 litre dukan suyu
1 litre saf su
Yarım saat leslie
30 adet mekik
Zipzip- N Nidsalii Denp
Afiyet olsun canımA.Ö: Türk kahve + 2 bitter
Çiğ köfte kendim yaptım 3 kaşık yağ ileEki Görüntüle 2765424 Eki Görüntüle 2765425 Eki Görüntüle 2765426
Afiyet olsun canım
Aç karnıma gelen kilomu bende merak ediyorum yarın tartılmayımda sürpriz olsun6.Takimin çıtırları bugunude öyle böyle tamamladık yarın tartı öncesi son gün özellikle listede olan arkadaslarim hem kendi emekleriniz hemde bizlerin emekleri için lütfen yarın daha dikkatli olun . Cuma bizim için yine zafer sevinciyle gecsin
N Nidsalii
selensu82
asysss
PAPATYAM
birbeste
M MissHayaLet
Elhan
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
madamhd
askrhpozitif
Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
Tutku44
Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
T timesinfinity
D Dileksnr
@SATURN71
S sulisim
@Cedarice
@onlinenurse
Ay herifler evdeyken girilmiyorEşim evdeydi canım ondan pek giremedim
Senden güzel eksi gelir eminimAç karnıma gelen kilomu bende merak ediyorum yarın tartılmayımda sürpriz olsun
Baktım ben de alerjik astım hastasıyım ama çıkmamış bana da gerçi ama ben covid olmuştum Eylül deYa kızlar bu arada e nabızdan baktım grip aşısı çıkmış bana risk grubundasınız diyesizdede çıkmışmıydı
Aile hekimi i aradım sordum bugün, Alerjik astımın var ondandır dedi ama 20 gün önce anneme çıkmış mı diye bakarken meraktan kendime de baktım yoktu,
dün akşam baktım çıkmış anlamadım
Tamam canımAfiyet olsun canım
Aynen hellim ama 2 ince dilim ekmeği de beyaz vardı yarın alacağım tam buğday
Bilmem ki acaba nasılımSenden güzel eksi gelir eminimbu hafta listedesin sende
Ahh inşallah ya bu haftada biz birinci olursak efsanelere adımızı yazdırırizz vallahiBilmem ki acaba nasılıminşaallah yerimizi koruruz bir hafta daha
Evet olsun üst üstte şampiyon görsünlerAhh inşallah ya bu haftada biz birinci olursak efsanelere adımızı yazdırırizz vallahi
Olduğum yerde seni beklemiyorumdur diye tahmin ediyorumSeni gecıp üzerine bonus arıyorumsen beni gececegıne eminsin herhalde
Ya beklıyorsanOlduğum yerde seni beklemiyorumdur diye tahmin ediyorum
Ben 200gram eksiye bile raziyim canim hic tartilmadimOlduğum yerde seni beklemiyorumdur diye tahmin ediyorum
Hiç de tartılmadım ama
Evet olsun üst üstte şampiyon görsünler
Hsttt bu haftada senden guzel bir yüzde bekliyorum❤❤Olduğum yerde seni beklemiyorumdur diye tahmin ediyorum
Hiç de tartılmadım ama
Ya beklıyorsan
Evinede gittin artık bakma öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?