- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım üzüldüm iyi olur hemencecik inşallahSene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bünyen zayıf kalmasin aman ortalik zaten hastalık kaynıyorSene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
Tamam canım öğrenmiş oldum ❤❤Çift ismim var kuzum tuğba ceren ❤❤
Ah seni varya tam sopaliksin haaaa
Evet canım geçmişim
Sağol canım...Geçmiş olsun canım
Güle güle kullan canım
Ablam ya
Hep birlikte verelim kurtulalım yaglardan kilolardan
Ablacım soğan cok iyi geliyor dene istersen
Öyle abla teşekkür ederim kaptana sorayım dedim izin hakkim varmı diye izin verseydi cumaya ayrilcaktim tehdit falan etti ayy korktum
Ama vazgeçtim kilo alırım falan en iyisi buralarda olmak
Afiyet olsun canm az olmuş ama acıkırsan yersin zaten
Afiyet olsun
Abla rahat bırak kendini gidicek sıkma bu kadar kendini
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kesin 57 olursun herhaldeTamam canım öğrenmiş oldum ❤❤
Evet canım geçmişim
57.9 geldim geçen cuma..
Bakalım bu cuma kaç geleceğim ???
Sağol canım...
Evi git gide dolduruyorum..
3 Çocugun eşyası baya fazla...
Geçmiş olsun canım.Bugun yapamadım ben ya belim agrıyor nedense
Evet cnm iş dolayısıyla haftada 1 rutin her perşembe şehirler arası dolanıyorum, Doğum günü şerefine de kaçamaklar baya olunca 2 günlük detoksu ondan yaptım zatenAyyy senin saf suyunu içsinlerafiyet olsun canım
Aman yarin devam etme çiğ köfte olayina perşembe tam bir tehlike
Sağolasin canim benim. Tabiikide ne demek
Eki Görüntüle 2765584
Immm lezzetli gözüküyor tamamdir canim ananasım yok belki yerine baska bisiler eklerim. Teşekkür ederim canımmm
Ketoylada baya kilo verenler varmış.
Ay canim sen cok yola cikion varya tartida gördüğünün çoğu odemde olabilir senin
Aynen ablam yaa
Bazen kalbinden bir insan geçer durup dururken bir dua edersin bu banada oluyo arada.. sende onu yaşamışsın resmen :)
Bugün ugrafim canim uğradım cok şükür valla bende seni görmesem direk arar gözlerim sagolasın spor kraliçemmmm artik iyiyim şükürler olsun
Aman üstüne gitme yarin yaparsin canim. Çok geçmiş olsun
Oyyyyyy kuzu yaaaa mis kokuluuuuu olsada öpsemmmm
Canım çok geçmiş olsun..Sene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
Allah acil şifalar versin cnm, modunu düşürme, çabucak düzelirsin inşallahSene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
Kaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi4 eksik bildirimimiz var
@Yenidenyapabilirim pazar gunu ayrilcam dedi
sleepy angel izne ayrilcam dedi sali gunu bir daha siteye girmemiş
@I-cell_84 aksam bildiirm yapacak
birbeste De eve gecince bildirim yapacak
Su an icin ortalamamiz fena degil gibi
Duruma gore listeye bir kisi ekleyebilriim
Canım apar topar Kocaeli'ne geldim. Ablamın oğlu burada evli. Beni çağırdılar bir oğlu olmuştu bebenin sağlığı için sünnet olmasi gerekiyormus . Ablam geçen sene vefat etti büyük olarak yanında olmamı istedi...yarın da erkenden döneceğim. Haber veremedim size...Elhan , ablaların bitanesi nerdesin vallaha aralarda senin yorumları görünce için bir hoş oluyor vallaha seviniyorum biliyormusun benim bir ayse teyzem vardı rahmetli oldu aynı ona benziyorsun tıp olarakta huy olarak kurban olurum cennet kokardı eminim sende oylesindir Rabbim seni evine evlatlarına bagislasin güzel yürekli ablam benim ❤
birbeste , balimm senide pek göremiyorum gözlerim arıyor
Canım Allah kolaylık versin okulda çocuğu olanlar için zor bir süreç onlardan sıra gelmiyordur doğrudur çocuklarına eğitim hayatında başarılar kendini toparlayınca çocukları görüşmek üzere umarım hoşçakalKaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç
Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar
Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok
Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın
Canım benim geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallahSene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?