Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun Allah şifa versin canım üzüldüm iyi olur hemencecik inşallah

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bünyen zayıf kalmasin aman ortalik zaten hastalık kaynıyor

Çift ismim var kuzum tuğba ceren ❤❤

Ah seni varya tam sopaliksin haaaa
Tamam canım öğrenmiş oldum ❤❤
Benim kazanamayacağım şimdiden belli @selensu82 yu geçemem derken asysss geçmiş beni
Evet canım geçmişim
57.9 geldim geçen cuma..
Bakalım bu cuma kaç geleceğim ???
Sağol canım...
Evi git gide dolduruyorum..
3 Çocugun eşyası baya fazla...

Bugünkü menüm arada sabah akşam şekersiz Türk kahvesi, ve kahve yanına 2 şer ceviz var,
Gün içinde 3 litre su içildi

Zipzip-
Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
13.342 adım _ 390 puan
Toplam : 450 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210113_160804.webp
    12 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210120_235132.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 25
Evet cnm iş dolayısıyla haftada 1 rutin her perşembe şehirler arası dolanıyorum, Doğum günü şerefine de kaçamaklar baya olunca 2 günlük detoksu ondan yaptım zaten Bi silkeleneyim diye
bakalım bu hafta ne olacağım
cuma - 100 gr Dı ama pazartesi +800 Dü 59 neti görmem ve korumam lazım inşallah

Canım çok geçmiş olsun..
Allah yardımcın olsun..

Allah acil şifalar versin cnm, modunu düşürme, çabucak düzelirsin inşallah , kendine iyi bak tedavini ihmal etme

Menüm
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 11.00
1 kaşık çökelek
1 dilim peynir
4 Zeytin yarim domates 1 biber
4 çatal salça sos kendimiz yaptık dayanamıyorum
1 çay kaşığı tahin pekmez

Öğle 16.00
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği

Akşam 19.00
4 kaşık turp kavurma üzeri yoğurtlu ve bol acılı 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav bir kaç parça tavuk çok az

Akşam çayının yanında badem ceviz karışık bir avuç 1 çatal pasta

Spor yapamadım
3 litre su
Zipzip- Denp E Elif_Eylul

Kaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç

Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar

Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok

Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın

Canım apar topar Kocaeli'ne geldim. Ablamın oğlu burada evli. Beni çağırdılar bir oğlu olmuştu bebenin sağlığı için sünnet olmasi gerekiyormus . Ablam geçen sene vefat etti büyük olarak yanında olmamı istedi...yarın da erkenden döneceğim. Haber veremedim size...
Güzel cümlelerin beni çok duygulandırdı. Ağlayacaktim neredeyse...ömür boyu ablanım inşallah. Dün de beni mahcup ettin zaten...bir şey diyemedim böyle zamanlarda çok utanırım ben Allah senden razı olsun canım kardeşim

Canım Allah kolaylık versin okulda çocuğu olanlar için zor bir süreç onlardan sıra gelmiyordur doğrudur çocuklarına eğitim hayatında başarılar kendini toparlayınca çocukları görüşmek üzere umarım hoşçakal

Canım benim geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah

Günaydın canlar
Dün bütün gün tezin çıktısı pdfsi yüzünden dısardaydım. Herşey bitti artık derken hocam son dakika bı düzeltme daha gönderdi. Yemin ederim mesleğimden soğudum artık. Ama yok benden akademisyen falan olmaz geç olsada anladım. Alırım güzel keçilerimi misss gider köyede yerleşirim. Hem serde yörüklükte var. Ya da ya da (ne dersem deyim ben bu mesleğe aşığım) yeniden öğrencilerime kavuşurum. Her ikisi de bana çok cazip geliyor şu an ama beni hiç bı kuvvet o üniversitenin kapısından bir daha sokamaz bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…