Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saat 10 - 12.30
( elma çayı + Yeşilçay + sekersiz çay )
Saat 13.00
4 tane köfte + 4 yk doğranmış fırınlanmis sebze + 1 bardak ayran

Saat 16.30
3 yk yulaf yarım. Yeşil elma+ yarım muz + 1 yk doğranmış incir + 1 su bardağı ev kefiri+ 3 tam ceviz blender yapılıp içildı
3 lt su bitti
30 dk jilian
50 dk hitt kardiyo yapıldı aksamada uyumadan hemenn önce 45 dk Leslie yapılacak
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii

Masallah gene erken kapatmissin canim afiyet olsun

Afiyet olsun canım guzel menu ve spor

İnsanız kuzum... bazen zayıf bazen güçlü...böyle gidiyoruz napak Gömme dolabın hayırlı olsun. Bol bol gömersin eşyalarını ...ohhh rahatlasin evin

Teşekkür ederim canım benim

Kuzum benim üzme kendini. Çocuklarda sıkıldı ve şaşkınlar. Emin ol hepimize aynı durum mevcut.
Sen ne güzel bir teyzesin öyle... Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Rabbim ablana da rahmet eylesin canım ablam. Benim ne anne ne baba ikisi de rahmetli oldu. İlk oğlumda da çok hastaydı gelemedi.

Afiyet olsun canım sabaha inşallah bol eksi
Afiyet olsun canım bugün az herkes sabah tartı elim şiş hala yüzük gömülü yaaa 2 lt detoks suyu artık tek öğünde yaptım sabah ne gelirse

Yoo gelmiyor. Ben denp değilim ki!
Herkes denp hatice yada baskasi olamaz onlarin metabolizmasi guzel calisiyo arti guzel spor yapiyolar canim sen sensin bende ben
Elinden geleni yapiyosun sen görüyoruz menulerinde sporunda guzel lutfen uzme bizim gramla gidiyo yapicak birsey yok bende uzuluyorum olmuyo napayim öleyimmi

Bugünun menüsü sabah aç karna bir bardak ılık su 2 kayısı
Kahvaltı Saat 11.00
2 dilim kepek ekmeği
Peynir, zeytin, yesıllık
Ara Türk kahvesi
İkindi 16.30
Tavuk sote
Salata
1 bardak ayran
1 litre dukan ıcecegı
2 litre su
Aşırı uyku çöktü üstüme bı kahve içip spora geçicem hemen
Adımımı akşam atıcam
Zipzip-

Afiyet olsun canim

Guzel menu afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…