He ya nerede o.....
Masallah gene erken kapatmissin canim afiyet olsunSaat 10 - 12.30
( elma çayı + Yeşilçay + sekersiz çay )
Saat 13.00
4 tane köfte + 4 yk doğranmış fırınlanmis sebze + 1 bardak ayran
Saat 16.30
3 yk yulaf yarım. Yeşil elma+ yarım muz + 1 yk doğranmış incir + 1 su bardağı ev kefiri+ 3 tam ceviz blender yapılıp içildı
3 lt su bitti
30 dk jilian
50 dk hitt kardiyo yapıldı aksamada uyumadan hemenn önce 45 dk Leslie yapılacak
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Afiyet olsun canım guzel menu ve sporSaat 10 - 12.30
Saat 13.00
Saat 16.30
3 yk yulaf yarım. Yeşil elma+ yarım muz + 1 yk doğranmış incir + 1 su bardağı ev kefiri+ 3 tam ceviz blender yapılıp içildı
3 lt su bitti
30 dk jilian
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
İnsanız kuzum... bazen zayıf bazen güçlü...böyle gidiyoruz napakNe güzel bir tespit de bulunmuşsun
zayıf anlarimiz diye ...
Psikolojik olarak elimizde değil sanırım...
Çok şükür canım varlıklarına...
Benimkisi bi anda bir sitemdi...
Gömme dolabim takıldı oğlumu emzirdim şimdi işe koyulayım ❤❤❤
Teşekkür ederim canım benim:) evet canim dahil
Allah şifa versin insallah canim
Sen ne yaptığını bilen insansin senin artin en fazla 1 hafta sürer artik allahin izniyle
Ne demek canim rica ederim:)
Canim hakkında hayırlısı olsun inşallah anne olmak en zor iş. Evde hepimiz ogretmen omduk iyice. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda bekleriz
Şu mesajina 1 gram şaşırdıysam ne olayımgönlü güzelim allah kabul etsin hayır olarak geçsin
Yoklugun cok farkediliyorda yazip kurcalamak istemedim işi vardır dedim yanılmamışım
Allah kolaylik versin canim. Sende İyiki varsin inanki. Gölündeki yaşamayı nasip etsin rabbim hakeden bir insansın
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Valla abla ben alistim iyicede baskasida yazinca üzülüyorum insallah ödemdirde gider 1 gecede amin
İşte adaleettttt işte yerini buldu aaadeeetttttttt
Keske içimden az seni kiskanmak gelseydi belki fayda görürdüm çok kilo verene neden bu kadar seviniyorum ben yaaa
Biz bir ekibiz
Eksine cok sevindim cancağızımmm spor sana cok etki yapıyor masallah
Yaparsin sen yaparsin ooo hemde vaktin varsa aalasını yaparsın.. sinav seneyeymiş gibi basla gerisi gelir canım benim. Ben atandığımda 33 tüm :)
Allahim bende bu dertten istiyorum amin amin aminnn
Oy masallahhhhh
Aslinda kg.vermenizide sagliyor ufak çocuğu olanlara bu durum bence...
Ben sadece oturdugum yerden bağırıyorum gece uyanmiyirum alt almıyorum kucakta tasima emzirme pesinden kosmalar yok...
Ne dersin dünür büyüttük die mi veremioz doğurak mı 2 şer
Elhan
Uyuzzzz
Bunlar hayatımıza giriyor canim. Yinede şükür dedigimiz anda en mutlu biziz.
Insan sevdiğinden bekliyor herseyi buda bi gerçek
Bana kuruyemişte ödem yapiyo((
Kimyona ağırlık ver canim bide
Şişko bir sportif gibi hissediyorum dünürüm
Aht verdim vücuduma kilo almazsam yürümem banttayim suan 5 dk. Mola verdim
Görsün cümle alem spor diyetle kilo nasıl alınır vücut görün az
Sen iyisin ama demi.. kiz yarin kilonu kilomun yanina getirsene haftaya beraber giderizzzz
Aleyküm selammmmmmm en güzel en tatlı dünür en ballı arkadaş veee en zayif hatunnnnnnnnnn
Masallah gene erken kapatmissin canim afiyet olsun
Teşekür ederim ballarAfiyet olsun canım guzel menu ve spor
BalmıTeşekür ederim ballar
Yoo gelmiyor. Ben denp değilim ki!Geliyor geliyooor yarına güzel bir yuzde daha geliyor
Kuzum benim üzme kendini. Çocuklarda sıkıldı ve şaşkınlar. Emin ol hepimize aynı durum mevcut.Kaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç
Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar
Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok
Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın
Sen ne güzel bir teyzesin öyle... Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Rabbim ablana da rahmet eylesin canım ablam. Benim ne anne ne baba ikisi de rahmetli oldu. İlk oğlumda da çok hastaydı gelemedi.Canım apar topar Kocaeli'ne geldim. Ablamın oğlu burada evli. Beni çağırdılar bir oğlu olmuştu bebenin sağlığı için sünnet olmasi gerekiyormus . Ablam geçen sene vefat etti büyük olarak yanında olmamı istedi...yarın da erkenden döneceğim. Haber veremedim size...
Güzel cümlelerin beni çok duygulandırdı. Ağlayacaktim neredeyse...ömür boyu ablanım inşallah. Dün de beni mahcup ettin zaten...bir şey diyemedim böyle zamanlarda çok utanırım benAllah senden razı olsun canım kardeşim
Afiyet olsun canım sabaha inşallah bol eksiSabah 2 dilim tb kızarmış ekmek 1 dilim peynir 2 ince dilim salam 7 zeytin 5 dal roka 2 tk tahin bir bardak çay.
Öğlen 1 büyük tabak salata bir kase çorba bir küçük kase yoğurt.
Akşam 1 muz 1 tk fıstık ezmesi 1 tk kakao 2 çk yulaf ezmesi 1 bardak süt. 2 litre su içildi 3,5 tamam olur. Yediklerime baktım da 1200 kalori bile değilmiş
Afiyet olsun canım bugün az herkes sabah tartı elim şiş hala yüzük gömülü yaaa 2 lt detoks suyu artık tek öğünde yaptım sabah ne gelirseSaat 10 - 12.30
Saat 13.00
Saat 16.30
3 lt su bitti
30 dk jilian
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Bence denp olmasan bile guzel kilo verdin canimYoo gelmiyor. Ben denp değilim ki!
Herkes denp hatice yada baskasi olamaz onlarin metabolizmasi guzel calisiyo arti guzel spor yapiyolar canim sen sensin bende benYoo gelmiyor. Ben denp değilim ki!
Afiyet olsun canimBugünun menüsü sabah aç karna bir bardak ılık su 2 kayısı
Kahvaltı Saat 11.00
2 dilim kepek ekmeği
Peynir, zeytin, yesıllık
Ara Türk kahvesi
İkindi 16.30
Tavuk sote
Salata
1 bardak ayran
1 litre dukan ıcecegı
2 litre su
Aşırı uyku çöktü üstüme bı kahve içip spora geçicem hemen
Adımımı akşam atıcam
Zipzip-
Guzel menu afiyet olsun canımBugünun menüsü sabah aç karna bir bardak ılık su 2 kayısı
Kahvaltı Saat 11.00
2 dilim kepek ekmeği
Peynir, zeytin, yesıllık
Ara Türk kahvesi
İkindi 16.30
Tavuk sote
Salata
1 bardak ayran
1 litre dukan ıcecegı
2 litre su
Aşırı uyku çöktü üstüme bı kahve içip spora geçicem hemen
Adımımı akşam atıcam
Zipzip-
Sağol canımAfiyet olsun canim
Sağol kaptanımGuzel menu afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?