- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun ablacimPerşembe menüm
08.00 Sade Nescafe
12.00 Bir yumurta, peynir, ceviz , yarım dilim tb ekmeği
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Az bir leblebi ve yer fıstığı, yeşil çay
17.00 Salata + 4 adet kepekli light bisküvi yani sunta , çay
İki litre detoks suyu
Bir litre su
Spor
Eki Görüntüle 2766231
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul
Eşime makarna yaptım kuzum...çorba tarih oldu...iştahım yoktu o bahaneyle vazgeçtim...yarın inşallah...Afiyet olsun ablacim corbaya ne oldu :))
Cok az yemissin keske yemek soyleseydin disardan
Tamam ablacimEşime makarna yaptım kuzum...çorba tarih oldu...iştahım yoktu o bahaneyle vazgeçtim...yarın inşallah...
Guzel menu ve spor afiyet olsun canimPerşembe menu; kısaca dünkiyle aynı;
Kahvaltı; 1 yağsız göz yumurta, 1dilmpeynir,salatalık,5zeytin,2tb ekmeği, şekersiz çay, dereotu
Öğle 14.00; yağsız salata, 8 çiğ badem, 1 wasa
Ara; 16.30; 3 silme yemek kaşığı yulaf, 1 bardak süt,1ceviz,1 muz, 1 kare bitter çikolata(bu kaçamak)
Akşam; 3 köftr,4 kaşık yoğurt, 6 kaşık pırasa, havuç rendesi
30 dk leslie
3 lt su))
5515 adım
Allah yardımcıları olsun inşallah şifa bulur genç daha çok zorKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Merhaba hayırlı olsun yeni farkettirmeden nick i menü güzel afiyet olsunPerşembe menu; kısaca dünkiyle aynı;
Kahvaltı; 1 yağsız göz yumurta, 1dilmpeynir,salatalık,5zeytin,2tb ekmeği, şekersiz çay, dereotu
Öğle 14.00; yağsız salata, 8 çiğ badem, 1 wasa
Ara; 16.30; 3 silme yemek kaşığı yulaf, 1 bardak süt,1ceviz,1 muz, 1 kare bitter çikolata(bu kaçamak)
Akşam; 3 köftr,4 kaşık yoğurt, 6 kaşık pırasa, havuç rendesi
30 dk leslie
3 lt su))
5515 adım
Tarihi yaziyorım saat eksik ama neyse yazmayayımKonum da bildirmen lazım kuzum...biz nerden bilek belki uzayda tartıldın ...çok tatlısın migi...saat nereden aklına geldi
Kaptan denp geçmesin diye hedefi okla vurdu gol olduİnanmıyoruuuuuum bu ne ya...
Ya bu ne arkadaş....
Ne ya bu ....
Benim bu hafta atak yapmam lazim yoksa beni geçecekKaptan denp geçmesin diye hedefi okla vurdu gol oldu
Kuzum diyetisyen tartisinda eksi gelirsin benceZipzip- güzellik oglen saatinde bildirim yapacagim yarin diyetisyen randevum var tamammı canım...
Bakalim o ne diecek artima
Bide bugün 1 saat bantta yürüdüm. Az daha yürüsem artı mı teper eksimi sonucta kalori verecemya illaki. Karar vermedim yaaa napsam napsam napsam
Ahh yavrum Rabbim şifa versinHiç bir hastalığı yok migim sağlıklı bir çocuktu. Çoklu organ yetmezliği başlamış.
İnanmıyoruuuuuum bu ne ya...
Ya bu ne arkadaş....
Ne ya bu ....
AaaaaaBakma sen abla onlara kafayi yemisler
TabikiDua ediyon dimi gecmiyeyim diye
Kız korkma gel hakketten gelip kaçma
Ayıp ettin feda olsun sana
Tamam yaparummsende beni etiketle hee
Kaptan denp geçmesin diye hedefi okla vurdu gol oldu
Allahım inşallah yarabbimmm banada madam kulunadaCanım bence kas yapmaya başlamışsındır o yüzden artı görüyorsun. Yarın bakalım ne diyecek diyetisyengüzel haberlerle gel
Yaa offff ne yazilirki buna yavrum benimm allahima emanet olsunHiç bir hastalığı yok migim sağlıklı bir çocuktu. Çoklu organ yetmezliği başlamış.
Derlerkine eksi gelene hayırlı olsun derler, şişkoya da gene gece hangi gaçamaği yapdin derler müge aplaaaaa
Kararlıyım diyorsunnnPerşembe menüm
08.00 Sade Nescafe
12.00 Bir yumurta, peynir, ceviz , yarım dilim tb ekmeği
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Az bir leblebi ve yer fıstığı, yeşil çay
17.00 Salata + 4 adet kepekli light bisküvi yani sunta , çay
İki litre detoks suyu
Bir litre su
Spor
Eki Görüntüle 2766231
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul
Ama sende çok kaldın o tahtta kabul et :))Benim bu hafta atak yapmam lazim yoksa beni geçecek
O zaman suan yürüyorummmmmmmmmKuzum diyetisyen tartisinda eksi gelirsin bence
Ahh yavrum Rabbim şifa versin
Aaaaaa
Tabiki
Tahtim icin savasirim belki 52 53 leri görürumAma sende çok kaldın o tahtta kabul et :))
Kaptanicemm savas mı açtın banaTahtim icin savasirim belki 52 53 leri görürum
Yihhhuuuu alırım elime 2 kase hayalî çekirdek çitleye çitleye izlerimmmmmmmTahtim icin savasirim belki 52 53 leri görürum
Düşünebilir miyim azicik biraz korkuyorum kilo verme hizindanKaptanicemm savas mı açtın banaeminmisin baK son kararın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?