İnanmıyoruuuuuum bu ne ya...Denp hedefini degistiyorum canım 50 olarak ekledim
Bakma sen abla onlara kafayi yemislerİnanmıyoruuuuuum bu ne ya...
Ya bu ne arkadaş....
Ne ya bu ....
Derlerkine eksi gelene hayırlı olsun derler, şişkoya da gene gece hangi gaçamaği yapdin derler müge aplaaaaaZeynep mi oldun.Ben çamaşır yıkamiyom makine yikiyoooo müge apla
Geçmiş olsun canım iyigecelerSelamlar
Eve girdim duş aldım kahve içtim şimdi yatıcam feci başımm ağrıyor, menü ve sporu sabah bildiririm
Zipzip-
Geçmiş olsun canım.Selamlar
Eve girdim duş aldım kahve içtim şimdi yatıcam feci başımm ağrıyor, menü ve sporu sabah bildiririm
Zipzip-
Gecmis olsun iyi gecelerSelamlar
Zipzip-
Dua ediyon dimi gecmiyeyim diye-5 gelirse geçeceksin
Kız korkma gel hakketten gelip kaçma@Burcudulunder bir yazdin 3 haftadir yoksun görmüşken yazayim dedim :)))
Ayıp ettin feda olsun sanaKeske versen ben 100grama raziyim
Tamam yaparummBenide etiket yap8 göz bekliyek tartiyi
Üzüldüm ya rabbim yardım etsin inşallah tez zamanda iyileşirKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Rabbim korur inşallahhhKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Doğru demişler.Derlerkine eksi gelene hayırlı olsun derler, şişkoya da gene gece hangi gaçamaği yapdin derler müge aplaaaaa
Ah yavrum Allah esirgesin. Acil şifalar dilerim canım. Rabbim ailesine sevenlerine bağışlasın canım...Kızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Konum da bildirmen lazım kuzum...biz nerden bilek belki uzayda tartıldın ...çok tatlısın migi...saat nereden aklına geldiKaptanım ben tartıda kağıda saati yazayım mı yaZipzip-
5.takimda görmüştüm saat yazan biri vardiKonum da bildirmen lazım kuzum...biz nerden bilek belki uzayda tartıldın ...çok tatlısın migi...saat nereden aklına geldi
Allah Allah... zatürre oldu sanırım. Allah' tan ümit kesilmez. Yoğun bakımdan sağlıklı çıkan çok hasta var canım ..Hiç bir hastalığı yok migim sağlıklı bir çocuktu. Çoklu organ yetmezliği başlamış.
İyice abartmışlar...5.takimda görmüştüm saat yazan biri vardi
Hayirli geceler canım ❤Hayirli geceler herkese bol eksiler yarina insallah
Afiyet olsun ablacim corbaya ne oldu :))Perşembe menüm
08.00 Sade Nescafe
12.00 Bir yumurta, peynir, ceviz , yarım dilim tb ekmeği
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Az bir leblebi ve yer fıstığı, yeşil çay
17.00 Salata + 4 adet kepekli light bisküvi yani sunta , çay
İki litre detoks suyu
Bir litre su
Spor
Eki Görüntüle 2766231
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?