Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün güzel afiyet olsun rakibem
Beni geçeceğine inanıyorum çünkü bu hafta baya emek verdin inşallah eksi gelirsin canım

Evet nerdeyse 10 kilo oldu. Dr da 83,9 çıktım.93,1 kg ile başlamıştım. Çok şükür.

Bende yarin gelmicem
Bakalim herkes merak edecekmi
Herkes merak eder ablamm herkesssss
Ayyy yarın için cook heyecanliyim hem grup için hemde kendi haftalık hedefimi tutturmuş olmak için çabucak sabah olsa yaaa
Bence bendeki eksik tam olarak bu.. yine geldi o cuma diom 2 haftadır
Kızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
O yaşta yogunbakım allahım şifasını versin ailesine gönül rahatlığı versin inşallah

Kızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Ah canım benım Allah şifa versin
Daha gencecik her hangi bir hastalığı var mıydı
Korona genç olsa yaşlı olsa can aldı tüm dünyayı azaldı dedim bitti dedim bitmedi bitmeyecek ama ölümler çok üzdü inşallah atlatır ailesine kavuşur amin

Afiyet olsun canım
Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canim

Allah şifa versin. İnşallah hemen iyileşir.

Herkes merak eder ablamm herkesssss

Bence bendeki eksik tam olarak bu.. yine geldi o cuma diom 2 haftadır

O yaşta yogunbakım allahım şifasını versin ailesine gönül rahatlığı versin inşallah

Afiyet olsun canım

Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canim

Ayy çok üzüldüm yaa Rabbim hayırlı şifalar versin
Amin Allah razı olsun hepinizden.. Normal de modu düşürmemek için elimden geldiğince paylaşmıyorum üzücü durumları ama kimin duasının kabul olacağını Rabbim bilir. Belki Rabbim Mert'ime bir mucize nasip eder

Zipzip- güzellik oglen saatinde bildirim yapacagim yarin diyetisyen randevum var tamammı canım...
Bakalim o ne diecek artima

Bide bugün 1 saat bantta yürüdüm. Az daha yürüsem artı mı teper eksimi sonucta kalori verecemya illaki. Karar vermedim yaaa napsam napsam napsam

Tamam canim oglen yaparsin bildirimini

Bence 1 saat yuruyus yeterli ama kendi vücudunu daha iyi bilirsin

21 Ocak Perşembe

10.30 filtre kahve

14.00
1 kase yulaflı yoğurt
Bi avuç çiğ badem

Akşam 18.30
4 yk bulgur pilavı (bulgur beni şişirmiyor)
3 yk ciger
2 yk taze fasülye (sonuydu)
Ayran

Spor yok bugün
Afiyet olsun canım

Canım bence kas yapmaya başlamışsındır o yüzden artı görüyorsun. Yarın bakalım ne diyecek diyetisyen güzel haberlerle gel

Hiç bir hastalığı yok migim sağlıklı bir çocuktu. Çoklu organ yetmezliği başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…