Menün güzel afiyet olsun rakibemMenüm
Sabah 07:30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Öğle 13:00
Ton balıklı salata
5 diyet bisküvi
Ara 17:00
1 avuç kuruyemiş
Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık nohut susuz.
2 kaşık yeşil salata
1 tatlı kaşığı irmik helvası.
Babam istedi tadını merak ettim.
Ara :21
1 küçük elma yerim.
2 litre su
Bugün spor yapmıyorum. Yap derseniz hemen yaparım.
Ayy yavrum Rabbim sifa versin insallah cabucak atlatirKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
İnşallah hepimiz eksi geliriz canım. Takımımız tekrar 1. Olsun.Menün güzel afiyet olsun rakibem
Beni geçeceğine inanıyorum çünkü bu hafta baya emek verdin inşallah eksi gelirsin canım
Allah şifa versin. İnşallah hemen iyileşir.Kızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Evet nerdeyse 10 kilo oldu. Dr da 83,9 çıktım.93,1 kg ile başlamıştım. Çok şükür.
Herkes merak eder ablamm herkesssssBende yarin gelmicem
Bakalim herkes merak edecekmi
Bence bendeki eksik tam olarak bu.. yine geldi o cuma diom 2 haftadırAyyy yarın için cook heyecanliyim hem grup için hemde kendi haftalık hedefimi tutturmuş olmak içinçabucak sabah olsa yaaa
O yaşta yogunbakım allahım şifasını versin ailesine gönül rahatlığı versin inşallahKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Ah canım benım Allah şifa versinKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah mini tost yaptım
Çay
ara :1 kuru incir yarım ceviz yedim
Öğleye doğru kuru kayısı yedim
Öğle 12:00
Tutmaç çorbası
Fırında Tavuk
Ayran yedim
Akşam 20:00
Bi porsiyon balık (mezgit)
Salata
1 bardak şalgam suyu içtim
Bu kadar 6669 adım attım
Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canimKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Saate gerek yok tarih yeter canimKaptanım ben tartıda kağıda saati yazayım mı yaZipzip-
Ayy çok üzüldüm yaaKızlar bir öğrencim korona yüzünden yoğun bakımda daha lise 3 öğrencisi kuzum annesi perişan nolur dua edin
Allah şifa versin. İnşallah hemen iyileşir.
Herkes merak eder ablamm herkesssss
Bence bendeki eksik tam olarak bu.. yine geldi o cuma diom 2 haftadır
O yaşta yogunbakım allahım şifasını versin ailesine gönül rahatlığı versin inşallah
Ah canım benım Allah şifa versin
Daha gencecik her hangi bir hastalığı var mıydı
Korona genç olsa yaşlı olsa can aldı tüm dünyayı azaldı dedim bitti dedim bitmedi bitmeyecek ama ölümler çok üzdüinşallah atlatır ailesine kavuşur amin
Afiyet olsun canım
Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canim
Amin Allah razı olsun hepinizden.. Normal de modu düşürmemek için elimden geldiğince paylaşmıyorum üzücü durumları ama kimin duasının kabul olacağını Rabbim bilir. Belki Rabbim Mert'ime bir mucize nasip ederAyy çok üzüldüm yaaRabbim hayırlı şifalar versin
Tamam canim oglen yaparsin bildiriminiZipzip- güzellik oglen saatinde bildirim yapacagim yarin diyetisyen randevum var tamammı canım...
Bakalim o ne diecek artima
Bide bugün 1 saat bantta yürüdüm. Az daha yürüsem artı mı teper eksimi sonucta kalori verecemya illaki. Karar vermedim yaaa napsam napsam napsam
Afiyet olsun canım21 Ocak Perşembe
10.30 filtre kahve
14.00
1 kase yulaflı yoğurt
Bi avuç çiğ badem
Akşam 18.30
4 yk bulgur pilavı (bulgur beni şişirmiyor)
3 yk ciger
2 yk taze fasülye (sonuydu)
Ayran
Spor yok bugün
Güzel menu afiyet olsun canım21 Ocak Perşembe
10.30 filtre kahve
14.00
1 kase yulaflı yoğurt
Bi avuç çiğ badem
Akşam 18.30
4 yk bulgur pilavı (bulgur beni şişirmiyor)
3 yk ciger
2 yk taze fasülye (sonuydu)
Ayran
Spor yok bugün
Canım bence kas yapmaya başlamışsındır o yüzden artı görüyorsun. Yarın bakalım ne diyecek diyetisyenZipzip- güzellik oglen saatinde bildirim yapacagim yarin diyetisyen randevum var tamammı canım...
Bakalim o ne diecek artima
Bide bugün 1 saat bantta yürüdüm. Az daha yürüsem artı mı teper eksimi sonucta kalori verecemya illaki. Karar vermedim yaaa napsam napsam napsam
Hiç bir hastalığı yok migim sağlıklı bir çocuktu. Çoklu organ yetmezliği başlamış.Ah canım benım Allah şifa versin
Daha gencecik her hangi bir hastalığı var mıydı
Korona genç olsa yaşlı olsa can aldı tüm dünyayı azaldı dedim bitti dedim bitmedi bitmeyecek ama ölümler çok üzdüinşallah atlatır ailesine kavuşur amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?