- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Benimkinler kalsin icimdeAkşam spor yapıp eritirim ben onları
Hadi bakalım hayırlısı hooopp diye mezun olBenimkinler kalsin icimde
Hafta basi detoks yapicam 3kilo veren bisey hopp mezun olcam
Kacta olucan sen bakimHadi bakalım hayırlısı hooopp diye mezun ol
Bende mezun olaydım
60 65 civarı bisey olunca olurum çok var dahaKacta olucan sen bakim
Sen bes bes versen 1ayda mezunsun60 65 civarı bisey olunca olurum çok var daha
Sen kiloyu cokta takma canim tedavine bak lutfenZipzip- kaptanım sabah doktorda tartıldım Ama resim çekemedim şu an 56 yım tam güzel haber vermem gereken 6 kilom varmış 5-6 kilo verdikten sonra son kontrolü olup ameliyat olacağım Çok aceleye getirmeden accık sıkı tutup yine başlıyorum bende
Ben takmıyorum doktor dedi valla yoksa yerim ben hiç acımamSen kiloyu cokta takma canim tedavine bak lutfen
Ille kilo verde gelmi dediBen takmıyorum doktor dedi valla yoksa yerim ben hiç acımam
Versem işte hep böyle gitmezkiSen bes bes versen 1ayda mezunsun
Gel ovayimVersem işte hep böyle gitmezki
Şöyle sırtımı ovsaydın biraz yorgunum
Evet 2-3 kiloda anlaşalım dedim yok dediIlle kilo verde gelmi dedi
Nebicim doktormusEvet 2-3 kiloda anlaşalım dedim yok dedi
Ben de yağlarım kas olacak diye korkuyorum. Ama çok hareketsiz olduğum için bir iki saat yürüyüş etkilemez diyorum inşallah etkilemez.5 sene önce kilo veremiyorum diye diyetisyene gitmistim.hergun 1.5 saat hizli tempoda yürüyordum...diyetisyen vucudumu olcum yapti kizdi bana..sporcu moduna gecmissin yaglari eritmeden kasa cevirmissin gun aşırı yürü digergunler yurudugunden daha fazla kalori harcar dinlenirken vucudun demisti..
ama sen zaten uzman.kisilerle çalışıyormuşsun sende bu kural işe yaramıyor demekki
Fotoğraf cok onemli degil canımZipzip- kaptanım sabah doktorda tartıldım Ama resim çekemedim şu an 56 yım tam güzel haber vermem gereken 6 kilom varmış 5-6 kilo verdikten sonra son kontrolü olup ameliyat olacağım Çok aceleye getirmeden accık sıkı tutup yine başlıyorum bende
Hoşgeldin canımBen geldim
Guzel spor yapmissin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?