güzel arkadaşimm tebrik ederim bu hafta yine harikasın masallahYok abla evlenmeseydim sağlık sektöründeydim şimdi ya şöyle diyeyim ben çok araştırıyorum bakıyorum bide ablam hemşire ordan biliyorum ama tam emin olamadım yine
kızının bugun dogum gunu mu canimmSelam kızlar bugun Oglen dısarı cıktım huma ne zamandır supriz dogum gunu gıbı bırsey ıstıyordu babasıyla kıyamadık bugun alel acele cıktım pasta , sus ve hediye almaya derken baya yurudum guzel hareket ettim ama baya yoruldum keske arabayla gitseydim diyorum suangecmıse bırazdan bakıcam ama cok guzel rakamlar goruyorum super iki yine harikalar cıkarmıs @Denp @Haticesnr
Var bir şeyler belli belliYok abla evlenmeseydim sağlık sektöründeydim şimdi ya şöyle diyeyim ben çok araştırıyorum bakıyorum bide ablam hemşire ordan biliyorum ama tam emin olamadım yine
çok alkışlanacak bir tarafım yok bacimm
Süpersin yine
İnan cnm olmayınca daha sıkıntı bence, bak bende 2 ay oldu olamadım dengem bozuldu sanırım yine olsam rahat edicem
Sorun yapma cnm gider gider
Yok canım gıyabında dogum gunu yapıyoruzkızının bugun dogum gunu mu canimm
anaaammm erken kutlamaYok canım gıyabında dogum gunu yapıyoruzNisan dogumlu azıcık mutlu olsun dedik cocuklar evde bunaldılar
ikinci bölüme giriyorumKilo veren bütün arkadaslari tebrik ederim
Veremeyenlerinde haftaya daha güzel bir sonuçla geleceklerine eminim
Emmis bacım...hatunlar yan gelip yatmaz en azından...kendimize yüz vermeye gelmiyor inan...hoş geldin bu aradabizim takımda korona yok sende de yok inşallah öptüm de
Kaçlı kızınızYok canım gıyabında dogum gunu yapıyoruzNisan dogumlu azıcık mutlu olsun dedik cocuklar evde bunaldılar
Aynen canımanaaammm erken kutlamayeter ki mutlu olsunlar
2015 canımKaçlı kızınız
kac tane cocuk varAynen canım
2 kızım var canımkac tane cocuk var
Kadınların oyle olmasi günlerini yillarca spor salonunda geçirmesiyle olur inan bana kastan korkma canim. Kas senin kg. Vermeni saglar. Cok arastirdim bunu bende. Tabiikide zevk değişir canımO zaman kaslı iri bir vücut olurum. Yeğenim (erkek) vücut geliştiriyor. Ondan biliyorum. Kas olmasın o kadar ben istemem.
Ayyyy anne baba olmak isteYok canım gıyabında dogum gunu yapıyoruzNisan dogumlu azıcık mutlu olsun dedik cocuklar evde bunaldılar
Suyuna limon salatalık elma kivi karanfil yani ne seviyorsan hatta ceviz birşeyler atabilirsin canim.. en sondaki cevizde ödülün olur hem :)Zipzip- kaptanim benim sorunum bide su az iciyorum
bak daha hala 1 lt oldu saat 16.30
su programı kullaniyorum 3 gun sonra unutuyorum en iyisi ictikce buraya mi yazsam napsam bilemedim
duzeltmem lazim aliskanlık haline getirmem lazim
Bütün hatunlarimiz çok zayıflar inşallah.buyrun dilim PCR alın
Bildiğim kadarıyla temizim inşallah
Maşallah kızlar maşallah bizde iyi yüzde yapan önce gidip bi Hatice ile denp e bakıyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?