Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

55 te kal bence çok zayıf olmakta iyi değil yaw

insalllah canımm benimm

2 buçuk haftalık falan canım öyle olması lazım hatırlayamadım şimdi sonuç kağıdını atabilir misin özelden bakayim

2 buçuk haftalık falan canım öyle olması lazım hatırlayamadım şimdi sonuç kağıdını atabilir misin özelden bakayim
2,5 hafta mı doktor 6 bitti 7 ye girmişsin dedi geçen cuma kalp atışını dinledik. Ama betaya göre 6 haftalık sanki tamam atıyorum

Selam kızlar bugun Oglen dısarı cıktım huma ne zamandır supriz dogum gunu gıbı bırsey ıstıyordu babasıyla kıyamadık bugun alel acele cıktım pasta , sus ve hediye almaya derken baya yurudum guzel hareket ettim ama baya yoruldum keske arabayla gitseydim diyorum suan gecmıse bırazdan bakıcam ama cok guzel rakamlar goruyorum super iki yine harikalar cıkarmıs Denp D Dileksnr

Waaaaav hamile bacım gelmiş
Bulantı var mı bulantı
Aşerme safhasında gel buraya taktik vericiz. Koca şeysinin burnundan getirelim şöyle ağız tadıyla
Yok yaa iki kere kustum. Hevesleniyorum kusayım diye yok kusmamaya devam edersem yine kız galiba aşerme olmamıştı yine yok

Dilek bebem sağlık sektöründe mi çalışıyorsun? Hiç sormadım sana...
İzinde falan misin yoksa...
Yok abla evlenmeseydim sağlık sektöründeydim şimdi ya şöyle diyeyim ben çok araştırıyorum bakıyorum bide ablam hemşire ordan biliyorum ama tam emin olamadım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…