Daha belli değil canımKaçıncı olduk kızlar
Emmis bacım...hatunlar yan gelip yatmaz en azından...kendimize yüz vermeye gelmiyor inan...hoş geldin bu aradaNereye oy atıyoruz bacım
İflahımızııı kuruttunuuzzzz:)))))
Sağol CAnımSelam canim hosgeldin
Belki kizlar daha iyibilir
55 te kal bence çok zayıf olmakta iyi değil yawTesekur ederim bal ablm
Harika kuzum
Hepinizi toplar anlatırım başkaları gormesin
Tesekur ederim bitanem
Kaçamak yok dersem yalan olur kuzum ama her kaçamakta +30 dk ekliyorum spora
Çatlama kız
160 kuzumgörünmez olcam
insalllah canımm benimmCok güzel başlangıç tebrik ederim cnm
Tebrikler cnm
Artiyi eksiye cevirmişsin cok guzel tatlim
Eminim haftaya cok guzel bi eksiyle geleceksin tatlim
Harikasın filizcimdemekki ters psikoloji yaptin
Pazartesi artisindan sonra cok güzel sonuc cnm
Tebrikler cnm
Mezun olarak sabit olmanda cok guzel cnmcabuk toparladin
Cok güzel mervecim 6 lara iyice sahip çık
Ekside olman guzel cnm
Haftaya daha da iyi olur eminim, tebrikler cnm
Arti fazla degil dikkat edersen haftaya güzel bi eksi gelir cnm
Artik şaşirmuyorum
Muhtesemsinnnnnn bebegimmmmm
Cooookkk cooookkkk tebriklerrrr
Masallah guzel gitmis cnm tebrikler
Bu kiloda cok guzel gitmis cnm
Soyledigin kadar fazla degilmiis cnm :) aksam balik yemen guzel ama şalgam yanlış olmus :)) o da turşu gibi ödem yapar
Bu arada protein kilo yapmaz ama yaninda karbon olmazsa
Gayet guzel eksi tatlim, tebrikler
Basiniz sagolsun cnm
2 buçuk haftalık falan canım öyle olması lazım hatırlayamadım şimdi sonuç kağıdını atabilir misin özelden bakayimDenp @Elif Eylul D Dileksnr selam kızlar
Nasılısnız? 137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor
Waaaaav hamile bacım gelmişSağol CAnım
2,5 hafta mı2 buçuk haftalık falan canım öyle olması lazım hatırlayamadım şimdi sonuç kağıdını atabilir misin özelden bakayim
Dilek bebem sağlık sektöründe mi çalışıyorsun? Hiç sormadım sana...2 buçuk haftalık falan canım öyle olması lazım hatırlayamadım şimdi sonuç kağıdını atabilir misin özelden bakayim
Supersin canim 800 gram gitmis liste yaparken eklerim
Sabah sis içindeydimSupersin canim 800 gram gitmis liste yaparken eklerim
Yok yaa iki kere kustum. Hevesleniyorum kusayım diye yokWaaaaav hamile bacım gelmiş
Bulantı var mı bulantı
Aşerme safhasında gel buraya taktik vericiz. Koca şeysinin burnundan getirelim şöyle ağız tadıyla
Tam hatırlayamadım canim şimdi sen at da bakayım2,5 hafta mıdoktor 6 bitti 7 ye girmişsin dedi geçen cuma kalp atışını dinledik. Ama betaya göre 6 haftalık sanki tamam atıyorum
Sağlıkla geçsin kuzum...Benim iki oglanda kusma vardı ondan mı oğlan oldularYok yaa iki kere kustum. Hevesleniyorum kusayım diye yokkusmamaya devam edersem yine kız galiba aşerme olmamıştı yine yok
Yok abla evlenmeseydim sağlık sektöründeydim şimdi ya şöyle diyeyim ben çok araştırıyorum bakıyorum bide ablam hemşire ordan biliyorum ama tam emin olamadım yineDilek bebem sağlık sektöründe mi çalışıyorsun? Hiç sormadım sana...
İzinde falan misin yoksa...
ohhh afiyet olsunnnBen kaçtımakşam yemeğini şimdi yiyeceğim daha
Ayıptır söylemesi eşim balık yapıyordu, sofra ondan soruluyor bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?