Hoşbulduk kaptanım .Hoşgeldin canım
Bendim canim tamam bende tatlandiriyim madem teşekkür ederim cancağızımmmBende ödem cayimi iciyorum...birisi tadını sormustu ama alinti yapmayi unuttum...normalde tatlimsa oluyor bende icine biraz hibiskus atiyorum hem.eksi oluyor hemde rengi değişiyor...olmazsa icerken limon sıkıyorum.ben ekşi seviyorum da
Biliyordum dilekte normal nir insan biliyordummmmmmmmBen iskender yedim dışarda ama kahvaltı yapamadım sabah acele çıkınca evden
1 küçük fincan sufle yedim daha yeni
Neden kötü oldu miden
Valla tartıda 300 e razıyım yağlarım kas olsun yeter Ki. Bak erkeklere uykuda bile yakiyolarrrrBen de yağlarım kas olacak diye korkuyorum. Ama çok hareketsiz olduğum için bir iki saat yürüyüş etkilemez diyorum inşallah etkilemez.
O zaman bugunden itibaren menu ve spor paylasimi beklyorum canimHoşbulduk kaptanım .
Maddi manevi kendimi hazırlayıp silkelenmeye kendime gelmeye geldim artık..
O zaman bugunden itibaren menu ve spor paylasimi beklyorum canim
O zaman kaslı iri bir vücut olurum. Yeğenim (erkek) vücut geliştiriyor. Ondan biliyorum. Kas olmasın o kadar ben istemem.Bendim canim tamam bende tatlandiriyim madem teşekkür ederim cancağızımmm
Biliyordum dilekte normal nir insan biliyordummmmmmmm
Valla tartıda 300 e razıyım yağlarım kas olsun yeter Ki. Bak erkeklere uykuda bile yakiyolarrrr
Cordeliam benim evde de var canım...bunları da alırım ama... kış uzun daha...menemen çıtır ekmeksiz gitmiyor...o yüzden uzaktan hayalini kuruyorum.Üzüldü kıyamam.
Teşekkür ederim bitanemBende hesapladim soyle bir de bakalim ne olacak
Aksama dogru hazirlarim listeyi
Ekside olman guzel ablacim
Hic menemenlik yapmadik ki abla yazin bizde pek yenmiyor
Denp i mezun ederiz 2 haftaya 4 er 4 er kilo veriyor
Çok sevindim olmasına. Olsun şimdilik böyle azcik azcik yiyelim.Cordeliam benim evde de var canım...bunları da alırım ama... kış uzun daha...menemen çıtır ekmeksiz gitmiyor...o yüzden uzaktan hayalini kuruyorum.
Tebrikler.
4 haftana bakar canım hadi 6-8 olsun daha buradayız60 65 civarı bisey olunca olurum çok var daha
Nereye oy atıyoruz bacımBizim kaldırırda başka takımlar imza toplayacak artık denp ve dilek yarışlardan çıksın diye
Kaçıncı olduk kızlarTebrik ederim takımımızı
Gerçekten olabilir aman maşallah maşallah nazarları değmesinBizim kaldırırda başka takımlar imza toplayacak artık denp ve dilek yarışlardan çıksın diye
Bizimde bizimdeNereye oy atıyoruz bacım
İflahımızııı kuruttunuuzzzz:)))))
Selam canim hosgeldinDenp E Elif_Eylul D Dileksnr selam kızlar
Nasılısnız? 137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var ama anlamadım
Şükür hamileyim tabi söylemiştim. Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?