kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek zeytin ezmesi kuşburnu marmelatı şekersiz 1 tane salatalık
öğlen mantar kavurma sadece soğan var içinde 1/2 avuç leblebi 1 bardak kefir 2 tane salatalık
akşam mercimek çorbası ve kurufasulye yoğurt ve pazı kavurması yağsız
ara: 1 dilim ananas
kızlar yorum istiyorum
Bu ne demek şimdi? Ben mi yanlış anladım?
Bizler eski arkadaşlarız ama, yeni gelenleri de hemen bağrımıza basarız, öyle ayrımımız yoktur , hele gruplaşma asla ve asla bizde olamaz...Topiğin kalitesinin artmasınada zaten gerek yok, zira varolan birşeyin ihtiyacını duymuyoruz
Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Dün akşam MR sonuçlarımızı doktora gösterdik canlar ciddi bir durum yok sadece mevsimsel bir durum bu dedi beynimi inceledi meşallah pek bir temiz pek bir işlek dedi
Alayacağınızzzz turrppp gibiyimm maşaalllaahhhhhh
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaahhhhh canım aaahhhh eşim kuzuya ne akdar dayanabilir acaba çocuğa bak desem bakar evet ama surat beş karış bende öyle olunca onu oyarımmmmm.....
Ben bir çare düşünüyorum canım yakındır bugün yarın başlarım spora bende....
Gece sporlarının müdaviyim nasılsa kaydirigubbakcemile3 şimdilik onlarla idare edicem hareket olarak. Farklı şekillerde :roflol:
aayyyy canım yaaa sakin ol bu kadar sinirlenme evet çok can sıkıcı bir durum ama ne yapıcaksın erkek çocuklar nedense böyle yaa allah yardımcın olsun...
Merhabaaaaaaa opuyorumnanaktan
iyi olduguna çok sevindim cnm kaydirigubbakcemile2günaydın..yettim gari kızlarbugün daha iyiyim:lepi: dünüde biraz yatarak geçirdikten sonra bugün kendimi daha da toplayaraktan geldim kaydirigubbakcemile5 erkenciyim bugün eşim evde 2 ye kadar,erken kahvaltı yapıcaz iç kapılar için boyacı gelcek,bugün bitermi bilmem inş. biter boshayallersmile
dün diyet usulü beslenmedim pek,çabuk toparlanayım diye,zaten halsizdim bide diyet yaparsam hiç kalkamıcamı düşündüm abartmadım gerçi yiyemiyodum zaten ama diyet dışı oldu o yüzden liste vermeyi gereksiz buluyorum bugün sempatiksalakcinni
sizler nasılsınız bakalım fırsat bulursam geçmişe bi göz atarım ama şimdi kahvaltı hazırlamam lazım eşimi kaldırıcam hepinizi öptüm a.s.
ben hiç böyle bir baskı hissetmedim ablacım sen rahat ol :))KISLAR HADDİM OMAYARAK BİŞİ YAZMAK İSTİYORUM ..
6.TAKIMA HER YENİ GELENE MONTİ TAVSİYE EDİYORUZ ...:kedi: AMA BEN BUNDAN RAHATSIZ OLDUM .HERKES MONTİ YAPMAK ZORUNDA DEYİL BU TAKIM LA İLGİLİ BİŞİDE DEYİL .KENDİLERİ İSTERSE SEVE YARDIMCI OLURUZ AMA BÖYLEBİR ZORUNULUK VS. YOK ...
YENİ GELEN ARKADAŞLARA BUNU BELİRTMEK İSTEDİM ....:kedi:
benimde bu aralar acaip tatlı çekiyor cnm yaa resmen tatlı şeyler gözümün önünde gidip geliyo çay şekerini bile görünce avuçla yemek istiyomaeben abla bende derya diye bir arkadaşa tafsiye ettim montiyi ama benim tafsiye etmemin nedeni arkadaşta dayanılmaz derecede tatlı düşkünlüğü varmış yanlış mı yaptım acep bilmiyorumkismile ki kaldıki ben kendim monti yapmıyorummm
cnm normalde salavatlar abdestsiz çekilir hatta adetliykende tek yapmamız gereken şey dille değilde kalben okumaktır içinden okursan hiç bir sorun olmazgünaydın fıstıklar
ablacım bende adet olcam acaba okunuyo mu ki?
haftasonu hiç okuyamadım eşimdi ,misafirlerdi derken
keşke şaka olsa simoşum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
gülüm bozma moralini imtihan dünyası . rabbim herkesi farklı olaylarla sınıyor canım .artık toparla kendi lütfen biz eski gözdemi özledik . fıkır fıkır çatlak özdemi istiyoruz .
adetliyken tefriciye okunabiliyor diye biliyorum kızlar.google dan araştırın isterseniz
Allah gönlüne göre versin tatlımAblacığım ben o konuyu boşladım artık, kabullendim açıkçası, herkes evlenmek zorunda değil, ne yapalım rabbimde kaderimizi böyle yazmış
uyyy bu hafta yapılmassa benim emeklerum boşamı gitcek bilmiyorumkismileKızlar cuma günü 29 ekim malum resmi tatil ve bazı yerlerde perşembe öğleden sonra başlıyor . Cuma günü herkes çalışıyormu . Bildirim bu cuma yapılsın mı ? Yoksa 2 haftalıkmı yapalım ?
delüüüü kaydirigubbakcemile3Ahahaha nasıl saldırganlaştım birden :lepi: ay abla yemin ederim resmen o görümceyi yoluşum gözümün önünde canlandı nasıl ağzım sulandı bilemezsin delikafadulden
safiş ikisinide bir arada götürür kızlar hem gece sporu hemde dua eder :))Evet cumaya kadar safiş, e biraz spora ara vermiş olacaksın ama elifimize değer kaydirigubbakcemile3
inanki evde kaldım diyince bende 35 ve üzeri sandım alemsin kızz82 liyim tatlım ben :icecream:
Bende durmuyorlar ayşegülüm, herşeyi anlama ve açıklama çabam erkeklere fenalık getiriyor herhalde, erkekler akıllı kadın sevmiyorlar, aptala yatacaksın onlara, bende bunu yapamıyorum yaaaaa:sm_confused:
evet bağrınıza bastığnız çok belli. zaten kg vermenin dışında herşey var. ilgi ve alakanıza teşekkürler. muhtemelen diğer arkadaşlarınız bu mesaja beğendim butonuna tıklarlar. eski olmanın avantajlarını kullanıyorsunuz yolunuza devam. başarılar...:içelim:
günayydddıınnnn huoooppp 6.takımın yenisi olaraakkk gerginliğe hayır diyor ve menümüzü yazıyoruzzz:)
07:00
1 mandalina
1 bardak light süt
08:30
tb ekmeğinden light peynirli tost. içinde çok az zeytin ezmesi ve acı sos vardı
1 salatalık
yeşilçay
12:00
1 minicik mandalina
12:40
5 adet fırın köfte
salata
yoğurt
yeşilçay
17:00
1 mandalina
1 portakal
1 elma
18:00
1/2 avuıç kadar ceviz badem beyaz leblebi karışımı ve 1 bardak light süt.
gece yatmadan yeşilçay toplam 3 lt ye yakın su.
yok canum yok hepsinde ayuluk vardurAyucuk delikafadulden işte ben ayucuk istemiyorum problemde oradadelikafadulden yoksa hali hazırda bana aşık olduğunu bildiğim bir kaç kişi var onlara yönelirim sırnaşık şey
Bunların ayucuk olmayanı yokmu ya, siparişle falan yurtdışından getirtsek :jeyyar:
ne oldu tatlım ya hayırdır??canım sıkılıyor .
olcaz hep birlikte açıkçası ben zayıfladığıma göre herkes zayıflarbenimde nazım öğlen yemekte ne varrr...
ooffff incecik olsakk uçsak kaçsak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Hasbişim bjk li, dün kayseri onlara pastırma ikram etti ya, onlarda yok bir dilim yeter dediler, 1-0 bitti ya , onu söylüyorum sempatiksalakcinni açıkçası kaşınıyorum abla dayağı istiyorum denizciğim hihoyyyt:icecream:
1. bizimle böyle güzel bişeyi paylaştığın için çok tşk ederimKızlarcığım sizlerle bir yöntemi paylaşmak istiyorum, bir hafta uygulanan bir yöntem, rüyamda gördüğüm bir yöntem bu bilmiyorumkismile
Ayetel Kürsi'nin bir haftalık okuma yöntemi, bunu ben rüyamda gördükten sonra araştırdım bazı forumlardada denk geldim
Perşembe gecesi başlıyoruz, başladığın ve bitirdiğin gece 4'er rekat hacet namazı kılıyoruz, Birinci gece 50; ikinci gece 170; üçüncü gece 220; dördüncü gece 313; beşinci gece 50; altıncı gece 170 ve yedinci gece 313 adet okuyacağız Ayetel Kürsi'yi. Toplamda 1286 adeti tamamlamış oluyoruz. Bunu tüm hayırlı niyeti olan arkadaşlarıma tavsiye ederim. Şer için okunmaması gerekiyormuş, çünkü tutma ihtimali yüksek ve manevi cezası çok büyükmüş; gerçi böyle bir rüyayı paylaşmamalıyım çünkü bunlar söylenmemeli ama içim öyle istiyor, istiyorumki sizinde dilekleriniz gerçekleşsin canı gönülden istiyorum bunu; kızlarcığım ayrıca okurken abdestli olunacak; gece 23:00-05:00 arası okunup bitirilecek ve sayı tam olarak tutacak, güzel allahım tüm hayırlı muratlarımızı versin inşallah, bu yöntemle 2 dileğim vardı ikisi de olmuştu, imkansız bir durumda denemedim hiç korktum açıkçası, ama rabbim için imkansız yokturki... Dileğiniz olur da bana da dua ederseniz sevinirim kızlarcığım, ama sizden ricam bunu fazlaca paylaşmayın olurmu
yapmaman için ne gibi bir engel varki??bende keşke yapablsem bu duayı kızlar yaaa :S
uuuyyyy ne zor işleriniz var yahuuu kafa kalıyormu sizde eve gidinceevet satınalma zordur . bide ben ödemeleriylede uğraşıyorum . insanlarla çok mutap oluyorum . onun dışında benimden sanden farksız yanım yok . satınalma, teknik resim, ithalat - ihracat , ayrıca fatura faln kesmek benden . müşterilere teklif hazırlamak bende . vs....
ooyy oy oy kıyamam ben sana ben burda olsaydum dün konuşurdum seninle:))neden kimse benimle konuşmuyooooooorrrrrrrrrr
niçin kimse bana yazmıyooooooooooorrrrrrrrrrrr
yoksa siz beni beğenmiyormusunuuuuuuzzzzz mafoldumben
benden kimseye zarar gelmezkiiiiiiiiiiiiii :çok üzgünüm:
virüs bulaştırmam söözzzzzz a.s
evet bağrınıza bastığnız çok belli. zaten kg vermenin dışında herşey var. ilgi ve alakanıza teşekkürler. muhtemelen diğer arkadaşlarınız bu mesaja beğendim butonuna tıklarlar. eski olmanın avantajlarını kullanıyorsunuz yolunuza devam. başarılar...:içelim:
evet nazım spora gittim ceviz bademide bilerek spordan önce yiyiorumm
bana bir zararı olur mu onları yememin yoksa fazlamı olur?
ya da sadece meyve ile mi durayım?
yani hakkaten saçmalamışsınlmaz: bende burda yeniyim üstelik sadece 1 hafta oldu
beni ayırmadılar aralarına aldılar hihoyyyt bence sende bir anormallik varrrr :mymeka:
kaydirigubbakcemile3 sorma yahu çok kaynatmışınız ama tam 19 sayfa olmuş bir buçuk saattir okuyomzilan maşallah o ne alıntıdır öyle destan gibi kaydirigubbakcemile3
günaydın bi tanem sağol cnm ben burda değildim ama aklım burdaydı hep opuyorumnanaktangünaydın zilancığım . ben senin yokluğunu dün farkettim ama . dün böyle uykulu uyuşuk bir şekilde ortalıkta gezdiğim için burayada fazla yazamadım .
günaydın kızlar.yukarıdaki mesaja canım sıkıldı.biz burda gırgır şamata yaparken zayıflamak isteyen bi arkadaşımızı dışlamış mı olduk anlamadım ki biraz haksız bi eleştriye maruz kalmışız .benim hatırladıgım kadarıyla arkadaş zaten bir tane mesaj yazmıştı.senanaz eger girip okursan sana şunları yazmak istiyorum canım biz burda birbirimizle sadece diyet arkadaşı değiliz.birbirimizin dertleriyle üzülür sevinçleriyle mutlu oluruz.birbirimiz için sürekli dua ederiz.mimu-zilan ve iimmr sanırım öyleydi nick yani cennet onlarda bu hafta katıldılar aramıza okursan eger onların hiçde yeni olduklarını anlamazsın.sanırım biraz alınganlık yapıyorsun.benden sana tafsiye önyargılarından sıyrılmanı dilerim bu hayatta sürekli senin için problem olacaktır.yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?