Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah 2 dilim ekmek zeytin ezmesi kuşburnu marmelatı şekersiz 1 tane salatalık
öğlen mantar kavurma sadece soğan var içinde 1/2 avuç leblebi 1 bardak kefir 2 tane salatalık
akşam mercimek çorbası ve kurufasulye yoğurt ve pazı kavurması yağsız
ara: 1 dilim ananas

kızlar yorum istiyorum

safişçim canım bende seninle çene çalmayı çok isterdim.ama çok yogundum birde biraz erken çıkıp son sürat doktora yetiştim.sinüzit varmış artı faranzit başlangıcı.ateşim de vardı gittiğimde.dedim toktor bey kaç gün ömrüm kaldı kaydirigubbakcemile3 ben bayramdan beri düzelemedim bir türlü.herneyse iğne verecegim dedi eyvahedigeldismile haftasonu şehirdışında olacagımı söyleyince ilaç yazdı bir torba .

safişçim eşimden dolayı o resimlerde yüzümü çizittirdim.ama bayramda hedefime ulaşırsam her biyerlerim açık koyacagım delikafadulden resimlerimi yeterki hedefime ulaşayımmmm :lepi:

günaydın canım menün gayet iyi olmuş

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım.

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
yarım tabak bamya yemeği
yarım domates
1 adet salatalık
yoğurt

ara
3 adet mandalina

akşam
1 tabak taze fasülye
salata
yoğurt

evet bağrınıza bastığnız çok belli. zaten kg vermenin dışında herşey var. ilgi ve alakanıza teşekkürler. muhtemelen diğer arkadaşlarınız bu mesaja beğendim butonuna tıklarlar. eski olmanın avantajlarını kullanıyorsunuz yolunuza devam. başarılar...:içelim:

günaydun canlarum ben geldum :))ama yokluğum pek farkedilmemiş yeni olduğumdan herhal
neyse ama ben sizleri çok özledum opuyorumnanaktan

maşallah cnm mr ın temiz olmasına çok sevindim
iyi olduguna çok sevindim cnm kaydirigubbakcemile2
ben hiç böyle bir baskı hissetmedim ablacım sen rahat ol :))
benimde bu aralar acaip tatlı çekiyor cnm yaa resmen tatlı şeyler gözümün önünde gidip geliyo çay şekerini bile görünce avuçla yemek istiyom artık gerisini sen düşün
günaydın fıstıklar

ablacım bende adet olcam acaba okunuyo mu ki?

haftasonu hiç okuyamadım eşimdi ,misafirlerdi derken

keşke şaka olsa simoşum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
cnm normalde salavatlar abdestsiz çekilir hatta adetliykende tek yapmamız gereken şey dille değilde kalben okumaktır içinden okursan hiç bir sorun olmaz
gülüm bozma moralini imtihan dünyası . rabbim herkesi farklı olaylarla sınıyor canım .artık toparla kendi lütfen biz eski gözdemi özledik . fıkır fıkır çatlak özdemi istiyoruz .

adetliyken tefriciye okunabiliyor diye biliyorum kızlar.google dan araştırın isterseniz

Ablacığım ben o konuyu boşladım artık, kabullendim açıkçası, herkes evlenmek zorunda değil, ne yapalım rabbimde kaderimizi böyle yazmış
Allah gönlüne göre versin tatlım
Kızlar cuma günü 29 ekim malum resmi tatil ve bazı yerlerde perşembe öğleden sonra başlıyor . Cuma günü herkes çalışıyormu . Bildirim bu cuma yapılsın mı ? Yoksa 2 haftalıkmı yapalım ?
uyyy bu hafta yapılmassa benim emeklerum boşamı gitcek bilmiyorumkismile
Ahahaha nasıl saldırganlaştım birden :lepi: ay abla yemin ederim resmen o görümceyi yoluşum gözümün önünde canlandı nasıl ağzım sulandı bilemezsin delikafadulden
delüüüü kaydirigubbakcemile3
Evet cumaya kadar safiş, e biraz spora ara vermiş olacaksın ama elifimize değer kaydirigubbakcemile3
safiş ikisinide bir arada götürür kızlar hem gece sporu hemde dua eder :))
82 liyim tatlım ben :icecream:
inanki evde kaldım diyince bende 35 ve üzeri sandım alemsin kızz
Bende durmuyorlar ayşegülüm, herşeyi anlama ve açıklama çabam erkeklere fenalık getiriyor herhalde, erkekler akıllı kadın sevmiyorlar, aptala yatacaksın onlara, bende bunu yapamıyorum yaaaaa:sm_confused:

aynen cnm aptala yatcaksın bazen ama her zaman değil
yani şöyle diyim köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyoruz :roflol: :roflol:

günayydddıınnnn huoooppp 6.takımın yenisi olaraakkk gerginliğe hayır diyor ve menümüzü yazıyoruzzz:)

07:00

1 mandalina
1 bardak light süt

08:30

tb ekmeğinden light peynirli tost. içinde çok az zeytin ezmesi ve acı sos vardı
1 salatalık
yeşilçay

12:00
1 minicik mandalina

12:40
5 adet fırın köfte
salata
yoğurt

yeşilçay

17:00
1 mandalina
1 portakal
1 elma

18:00

1/2 avuıç kadar ceviz badem beyaz leblebi karışımı ve 1 bardak light süt.

gece yatmadan yeşilçay toplam 3 lt ye yakın su.

günaydın kızlar.yukarıdaki mesaja canım sıkıldı.biz burda gırgır şamata yaparken zayıflamak isteyen bi arkadaşımızı dışlamış mı olduk anlamadım ki biraz haksız bi eleştriye maruz kalmışız .benim hatırladıgım kadarıyla arkadaş zaten bir tane mesaj yazmıştı.senanaz eger girip okursan sana şunları yazmak istiyorum canım biz burda birbirimizle sadece diyet arkadaşı değiliz.birbirimizin dertleriyle üzülür sevinçleriyle mutlu oluruz.birbirimiz için sürekli dua ederiz.mimu-zilan ve iimmr sanırım öyleydi nick yani cennet onlarda bu hafta katıldılar aramıza okursan eger onların hiçde yeni olduklarını anlamazsın.sanırım biraz alınganlık yapıyorsun.benden sana tafsiye önyargılarından sıyrılmanı dilerim bu hayatta sürekli senin için problem olacaktır.yolun açık olsun

dün spora gittin galiba mimu menün spora giyyiysen ve şartlar öyle gerektirdiği için güzel canım

evet nazım spora gittim ceviz bademide bilerek spordan önce yiyiorumm

bana bir zararı olur mu onları yememin yoksa fazlamı olur?

ya da sadece meyve ile mi durayım?

günaydın zilancığım . ben senin yokluğunu dün farkettim ama . dün böyle uykulu uyuşuk bir şekilde ortalıkta gezdiğim için burayada fazla yazamadım .

yok canum yok hepsinde ayuluk vardur
canım sıkılıyor .
ne oldu tatlım ya hayırdır??
benimde nazım öğlen yemekte ne varrr...

ooffff incecik olsakk uçsak kaçsak
olcaz hep birlikte açıkçası ben zayıfladığıma göre herkes zayıflar
benim yediklerimi kimse yiyemezdi :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
1. bizimle böyle güzel bişeyi paylaştığın için çok tşk ederim
2.neden kimseye söylemelim anlamadım
3.bu tür rüyalarını asla kimseyle paylaşma çünkü bir daha göremessin başıma geldi çünkü
en fazla bir bilene anlatırsın yorumunu öğrenmek için
bende sana bişey tavsiye edeyimmi günde en az 2000 tane ya latif çekersen kalp gözün açılıyo ve bütün dileklerin oluyo süreklilik gerek bunda
bende keşke yapablsem bu duayı kızlar yaaa :S
yapmaman için ne gibi bir engel varki??
uuuyyyy ne zor işleriniz var yahuuu kafa kalıyormu sizde eve gidince
bedenden çok beyinen yorulursunuz kafamçokkarıştı
ooyy oy oy kıyamam ben sana ben burda olsaydum dün konuşurdum seninle:))
yani imdadına yetişirdim yane:))hayırdır canınmı sıkkın kızz??

yani hakkaten saçmalamışsın lmaz: bende burda yeniyim üstelik sadece 1 hafta oldu
beni ayırmadılar aralarına aldılar hihoyyyt bence sende bir anormallik varrrr :mymeka:

evet nazım spora gittim ceviz bademide bilerek spordan önce yiyiorumm

bana bir zararı olur mu onları yememin yoksa fazlamı olur?

ya da sadece meyve ile mi durayım?

bende bugün spora gideceğim mesela akşam için evden yemek getirecektim ama unuttum hatta öğlen için bile yiyebileceğim bişey yok . sabah evden çıkınca aklıma geldi eşim geri dönelim alalım dedi ama ben üşendim okadar merdiveni çıkmaya . mesela ben spora gitmeden leblebi ve süt yiyeceğim . ondan sonra eve gidince meyve yerim . aralarda kuruyemişten ziyade meyve yemeni öneririm .

yani hakkaten saçmalamışsın lmaz: bende burda yeniyim üstelik sadece 1 hafta oldu
beni ayırmadılar aralarına aldılar hihoyyyt bence sende bir anormallik varrrr :mymeka:

canım saçmalamışsın demiyelimde yanlış anlaşılmışız öyle dersek daha dogru olur olumunekankayizsmile

zilan maşallah o ne alıntıdır öyle destan gibi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sorma yahu çok kaynatmışınız ama tam 19 sayfa olmuş bir buçuk saattir okuyom

günaydın zilancığım . ben senin yokluğunu dün farkettim ama . dün böyle uykulu uyuşuk bir şekilde ortalıkta gezdiğim için burayada fazla yazamadım .
günaydın bi tanem sağol cnm ben burda değildim ama aklım burdaydı hep opuyorumnanaktan

hayatta ön yargıları olan bir insan değilim. ev de ve işyerinde mutlu ve başarılı olan bir kadınım. aslında ön yargılı olan insan ben değil sensin.beni tanımadan yargılıyorsun. ben sadece fikrimi söyledim.acaba düşündüğüm şeyleri dile getirmem hata mı. arkadaşım anlayamadım.opuyorumnanaktan

zilancığım sıkılmamın öyle bir nedeni yok . bu hafta işyerinde yanlız kalıcam hep . koskoca bir odada tek başıma kaldım . öyle fazla işte yok bu aralar sıkıldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…