Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne diyo bu kuuu bilmiyorumkismile

Hasbişim bjk li, dün kayseri onlara pastırma ikram etti ya, onlarda yok bir dilim yeter dediler, 1-0 bitti ya , onu söylüyorum sempatiksalakcinni açıkçası kaşınıyorum abla dayağı istiyorum denizciğim hihoyyyt:icecream:

Allahım herşeydende haberi var.kızım senin bu bunalım halin mi.maşallah valla bu halinle bile heryere yetişiyorsun.senin kıymetini bilmeyen erkeklere tühhhhh diyorum başkada burda aklıma gelenleri yazamıyorummmm sırnaşık şey

Serde bilmişlik var denizim yapacak birşey yok -tatlicadiarzu- bana hep bastırılmış hatun isteyen baskın tipler denk geliyor, bende baskın bir karakter olduğumdan ters düşüyoruz şakkıdı yasin baskın değildi bak o çok uysaldı ama işte kısmet olmayınca olmuyor, hayat öğretiyor insana sengözlerimebaksanab

baskın kızlardan da hep korkulurr zateeen demek istiorum kii geel geel füzelim geel hiiiç acımıcaaak cokacimcoook cokacimcoook

1.5 Ltnin sonuna gelmek üzereyim safişcimmm sen nabıosunn kaydirigubbakcemile3

oyyy maşallahhh

bu sabah saat beş buçukta kalktım ve altıda kahvaltı ettim
Altıdan 12 ye kadar iki adet kuru kayısıdan başka bir şey yemedim (şekersiz çaylar hariç)

öğle yemeğinde sadece bir tabak kuru fasulye salata 3 kaşık yoğurt yedim ve saat 14.22 ama benim midem acaip şişşşşşş patlıcak gibiyimmmm sempatiksalakcinni
neden böyle olduğumu anlama çabası veriyorum
sanırım kuru fasulye gaz yaptııı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

pişman ettim dimii nabıosunn diye sorduğuna

ayy safişcimm benim karnımda acaip şiş oooffff :) ama seninki kurudan benim ki neden:S dünden beri gece bile uyutmuo yaaa:S

Kızlarcığım sizlerle bir yöntemi paylaşmak istiyorum, bir hafta uygulanan bir yöntem, rüyamda gördüğüm bir yöntem bu bilmiyorumkismile
Ayetel Kürsi'nin bir haftalık okuma yöntemi, bunu ben rüyamda gördükten sonra araştırdım bazı forumlardada denk geldim
Perşembe gecesi başlıyoruz, başladığın ve bitirdiğin gece 4'er rekat hacet namazı kılıyoruz, Birinci gece 50; ikinci gece 170; üçüncü gece 220; dördüncü gece 313; beşinci gece 50; altıncı gece 170 ve yedinci gece 313 adet okuyacağız Ayetel Kürsi'yi. Toplamda 1286 adeti tamamlamış oluyoruz. Bunu tüm hayırlı niyeti olan arkadaşlarıma tavsiye ederim. Şer için okunmaması gerekiyormuş, çünkü tutma ihtimali yüksek ve manevi cezası çok büyükmüş; gerçi böyle bir rüyayı paylaşmamalıyım çünkü bunlar söylenmemeli ama içim öyle istiyor, istiyorumki sizinde dilekleriniz gerçekleşsin canı gönülden istiyorum bunu; kızlarcığım ayrıca okurken abdestli olunacak; gece 23:00-05:00 arası okunup bitirilecek ve sayı tam olarak tutacak, güzel allahım tüm hayırlı muratlarımızı versin inşallah, bu yöntemle 2 dileğim vardı ikisi de olmuştu, imkansız bir durumda denemedim hiç korktum açıkçası, ama rabbim için imkansız yokturki... Dileğiniz olur da bana da dua ederseniz sevinirim kızlarcığım, ama sizden ricam bunu fazlaca paylaşmayın olurmu

simoşum güzel yüreklim ,iyi kalplim benim gel bi öpeyim seni Şeniz Şeniz Şeniz

bende keşke yapablsem bu duayı kızlar yaaa :S

ayy safişcimm benim karnımda acaip şiş oooffff :) ama seninki kurudan benim ki neden:S dünden beri gece bile uyutmuo yaaa:S

bilmemkine bacımmmm
insan bazen sinirden de şişiyor anacım yaaa
bişeyemi kızdın kiiiiii

bende keşke yapablsem bu duayı kızlar yaaa :S

yapmaman için bir sebepmi var?

kızlar bu gün öğle yemeğinde kuru fasulye yedim akşamada büyük ihtimalle dışarıda olucam ne önerirsiniz?

Kırmızı et mi? Beyaz etmi?
Dışarıda sebze yeme şansım yok salata dışında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…