Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada kızlar dün gaziantepe halı almaya gittim harika halılar vardı off süper
4 tane büyük halı birde yolluk aldım çokta uyguna aldım magazalarda o kalitede halı çok pahalıydı
biz resmen yarı fiyatına aldık
kaynım yıllarca halı fabrikasında çalıştı o çok iyi anlıyo halının kalitesinde halıcılar ona yalan söyleyemiyorlardı:)) bu çok kaliteli dediğinde kaynım elini atıp altına bakıyordu çokta kaliteli olmadığını söylüyordu:))ve adamlar sen nerden biliyon diye bir anlık afallıyorlardı:)) oda ben halıcılık yaptım yıllarca diyince onlarda itiraf ediyorlardı :)) ve en iyisi çıkarıp gösteriyorlardı fiyatlarını bile çok diyemiyorlardı satıcılar

nazcım ne güzel yaa spor yapabiliyorsun inşallah devamıda gelir tatlım.bende hep bayramdan sonra düzenli yürümeye başlayacagım dedim ama maalesef bir türlü kendime gelemedim.dün doktor bir torba ilaç verdi.igne verecektide eyvahedigeldismile son anda kurtuldum ilaç verdi.bi düzeleyim inşallah Allah nasip ederse bende yürümeye başlayacagım çünkü artık sadece düzenli beslenerek kilo veremiyorum anca kilomu koruyorum oysaki benim vermem gereken daha 5 kilom var boshayallersmile

yok abla ben zaten o kuruyemişi akşam yemeği niyetine yiyiorum meyve de ara olarak biraz fazla yiyorum ki fazla acıkmıyımmm:)

eve gidincede duşa girip yatıorum hjemen o yüzden hiç yemiorum bile:)

canım aramıza katılmadan bizimle hiçbir şey paylaşmadan yorum yapman önyargı değil mi sence.

güle güle kullan canım halılarını.olumunekankayizsmile

çok sağol denizim tşk ederim Allah herkese iyiyi ve güzeli nasip etsin:))

Son düzenleme:

bende pazartesi başladım spor salonuna canım . şimdilik platese giriyorum spor salonunda haftanın 3 günü . bide cumartesi günleri için ayarlayabilirsem gidip aletli jimlastik yapmak istiyorum . salona gitmediğim günlerde misafir gelmezse ve ben bir yerlere gitmezsem akşam iş çıkışı eve girmeden 1 saat kadar yürümek istiyorum .

günaydın canım nasılsın görüşmeyeli olumunekankayizsmile

uykum var ,adet olcam her yanı acıyor ,şiştim ,bi de duşa girip yattım her yanım tutulmuş :sinifsinif:

sorduğuna pişman ettim mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın denizcim?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

halılarını güle güle kullan canım

uykum var ,adet olcam her yanı acıyor ,şiştim ,bi de duşa girip yattım her yanım tutulmuş :sinifsinif:

sorduğuna pişman ettim mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın denizcim?

ben artık yataktan zar zor kalkıyorum yazın ne güzel erken kalkıyorduk . sabah eşimle işe gelirken konuşuyordukta yazın sabah kalkardık kahvaltımızı yapardık hatta ben mutfağı bile toplardım . okadar kısa süre içinde ama nerdeyse 1 aydır yataktan kalkasım bile gelmiyor .

iyiyim kuzucum sen nasılsın?

nasıl gidiyo kaynana operasyonları aklinialirimsmile

artık kaynanayı umursamıyorum . ve çok rahatsız olduğumdan artık odamın kapısını kitleyip evden çıkıyorum anlasınlar tepkimi ve gerizekalı görümcemin bana bir özür borcu olduğunu bilsinler .

kızlar dün halı almaya gittim dedim ya orda beni görenler aşırı zayıflamışsın çirkin oluyorsun esmerleşiyorsun yüzün çökmüş dediler (( bundan fazla verme dediler kararsız kaldım oysa ben en az 7 kilo daha vermek istiyom ama onlar böyle konuşunca arada kaldım
gerçi diyetisyene gittiğimdede oda benim yaşıma ve boyuma göre ideal kilomun 64 olduğunu söylemişti
ne yapiyim sizce???

zaten sen umursamazda tavırlı olursan anlarlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…