- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar dün halı almaya gittim dedim ya orda beni görenler aşırı zayıflamışsın çirkin oluyorsun esmerleşiyorsun yüzün çökmüş dediler(( bundan fazla verme dediler kararsız kaldım oysa ben en az 7 kilo daha vermek istiyom ama onlar böyle konuşunca arada kaldım
gerçi diyetisyene gittiğimdede oda benim yaşıma ve boyuma göre ideal kilomun 64 olduğunu söylemişti
ne yapiyim sizce???
uykum var ,adet olcam her yanı acıyor ,şiştim ,bi de duşa girip yattım her yanım tutulmuş :sinifsinif:
sorduğuna pişman ettim mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın denizcim?
kızlar dün halı almaya gittim dedim ya orda beni görenler aşırı zayıflamışsın çirkin oluyorsun esmerleşiyorsun yüzün çökmüş dediler(( bundan fazla verme dediler kararsız kaldım oysa ben en az 7 kilo daha vermek istiyom ama onlar böyle konuşunca arada kaldım
gerçi diyetisyene gittiğimdede oda benim yaşıma ve boyuma göre ideal kilomun 64 olduğunu söylemişti
ne yapiyim sizce???
kendini hangi kiloda iyi hissediceksen o kiloya kadar devam et bence
hem zaten 3 çocuklu 68 kilo fıstık bi bayan olduğun için kıskanmışlardır seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Maşallah bana 2 gündür montiyi kaçamaksız yapmaya başladım . Bugün 3. Gün benim için bayrama kadar hedefimi yakalamalıyım . Ve bayramdada bozmayacağım yoksa sonrasında toparlayamıyoum kendimi .
haklısın denizim ama meleğede söylediğim gibi yüzüm çok zayıflıyor diye ben kararsız kalıyom
yoksa 60 olmayı istiyorum ama görenler öyle diyince acaba diyorum 65 yada 63 yetermi
haklısın denizim ama meleğede söylediğim gibi yüzüm çok zayıflıyor diye ben kararsız kalıyom
yoksa 60 olmayı istiyorum ama görenler öyle diyince acaba diyorum 65 yada 63 yetermi
65 yap ozaman hedefini ve bekle beni ordaaaaa aklinialirimsmile bende inşallah enkısa zamanda 65 i görürümmm
çok uzak geliyo 63ler 65ler bana
tmm cnm beklerim senide65 yap ozaman hedefini ve bekle beni ordaaaaa aklinialirimsmile bende inşallah enkısa zamanda 65 i görürümmm
olurmu öyle hiç karamsar olma bence inanki ben diyete ilk başladığımda acaba 90 altına düşebilirmiyim derdim hep hayal ederdim sonra 80 altına düşmeyi hayal ettim en sonda 70 altına düşmeyi ve hepside oluyor yeterki iste cnm kadınların isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur güzelim kesin kararlı olursan olur birde sabredeceksin cnm birden olmuyoçok uzak geliyo 63ler 65ler bana
çok uzak geliyo 63ler 65ler bana
en fazla kaç kilo oldun elif canım? sen şuan 72 değil misin ne kaldı ki 65 e önce bi şu 7 lerden kurtulalım oda olur inşallah baştan inanmazsan hiç yapamazsın millet 30 kilo veriyor sen bukadar kiloyumu veremeyeceksin benim sana inandıgım kadar sen kendine inansan bu iş olacak zaten :lepi:
kızlar buğün yada yarın eski halimi ve şimdiki halimi göstermek istiyorum sizlere ve yorumlarınızı bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?