Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kendini hangi kiloda iyi hissediceksen o kiloya kadar devam et bence

hem zaten 3 çocuklu 68 kilo fıstık bi bayan olduğun için kıskanmışlardır seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile

uykum var ,adet olcam her yanı acıyor ,şiştim ,bi de duşa girip yattım her yanım tutulmuş :sinifsinif:

sorduğuna pişman ettim mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın denizcim?

yok be canım ne pişmanlığı Allah sıkıntılarını gidersin inşallah.:Saruboceq:bende iyiyim çok şükür aynı devamm

zilanım ideal kilon 64 ise sende 63 veya 62 ol canım . buda kilo alıp verme durumunda destek olur sana diye düşünüyorum .

nazcım moralsizlikte uyku yapar canım.ben öyleyimdir canım bişeye sıkkın oldugumda yataktan çıkasım gelmez.şimdi spora başladınya montide yapıyorsun bi müddet sonra bu miskinlikten kurtulursun nerjik olursun zaten

zilan canım sen nasıl rahatsan o kiloya karar ver.

dün bi ablayı gördüm uzun zamandır görmüyordum 91 kilodan 65 e düşmüş 9 aydır diyatisyene gidiyormuş.maşallah yaa. dediki sen benden daha zayıf duruyorsun dedi halbuki 5 kilo fazlam var ondan demekki 65 olsam tam süper olacakkk bayanssulusmile

kendini hangi kiloda iyi hissediceksen o kiloya kadar devam et bence

hem zaten 3 çocuklu 68 kilo fıstık bi bayan olduğun için kıskanmışlardır seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:))) tşk ederim cnm şuanda 66.5 olmuşum onlar o halimi gördüler
belkide haklısın ama yüzüm çok çöktüğü için kararsız kaldım tatlım yaa

Maşallah bana 2 gündür montiyi kaçamaksız yapmaya başladım . Bugün 3. Gün benim için bayrama kadar hedefimi yakalamalıyım . Ve bayramdada bozmayacağım yoksa sonrasında toparlayamıyoum kendimi .

haklısın denizim ama meleğede söylediğim gibi yüzüm çok zayıflıyor diye ben kararsız kalıyom
yoksa 60 olmayı istiyorum ama görenler öyle diyince acaba diyorum 65 yada 63 yetermi

Maşallah bana 2 gündür montiyi kaçamaksız yapmaya başladım . Bugün 3. Gün benim için bayrama kadar hedefimi yakalamalıyım . Ve bayramdada bozmayacağım yoksa sonrasında toparlayamıyoum kendimi .

zaten biirçogumuzu bayram mahvetti uzun süre yeniden adapte olamadık diyetlerimize :sinifsinif:

haklısın denizim ama meleğede söylediğim gibi yüzüm çok zayıflıyor diye ben kararsız kalıyom
yoksa 60 olmayı istiyorum ama görenler öyle diyince acaba diyorum 65 yada 63 yetermi

65 yap ozaman hedefini ve bekle beni ordaaaaa aklinialirimsmile bende inşallah enkısa zamanda 65 i görürümmm

65 yap ozaman hedefini ve bekle beni ordaaaaa aklinialirimsmile bende inşallah enkısa zamanda 65 i görürümmm

çok uzak geliyo 63ler 65ler bana

Kızlar ben bugün ne yesem acaba evden yemek getirmeyi unuttum . Işyerindede arnavut ciğeri , kuru piyaz ,var ben ciğer hiç sevmem ki una bulayıp yapıyor zaten kuru piyazın içinede yumurta koyuyor bizim aşçı efendi . Bende yoğurdun içine salatalık doğrayıp yemeyi düşünüyorum öğlen

tmm cnm beklerim senide
ha bu arada denizim senin şuanki kilon kaç birde boyunu merak ettim
canım 40 beden giyiyorsun ya ondan merak ettim çünkü ben 60 kiloyken
40 beden giymiştim şimdi ise 42 oluyo belki sporla sıkılaşırsam 40 giyebilirim
olurmu öyle hiç karamsar olma bence inanki ben diyete ilk başladığımda acaba 90 altına düşebilirmiyim derdim hep hayal ederdim sonra 80 altına düşmeyi hayal ettim en sonda 70 altına düşmeyi ve hepside oluyor yeterki iste cnm kadınların isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur güzelim kesin kararlı olursan olur birde sabredeceksin cnm birden olmuyo

en fazla kaç kilo oldun elif canım? sen şuan 72 değil misin ne kaldı ki 65 e önce bi şu 7 lerden kurtulalım oda olur inşallah baştan inanmazsan hiç yapamazsın millet 30 kilo veriyor sen bukadar kiloyumu veremeyeceksin benim sana inandıgım kadar sen kendine inansan bu iş olacak zaten :lepi:

kızlar buğün yada yarın eski halimi ve şimdiki halimi göstermek istiyorum sizlere ve yorumlarınızı bekliyorum:))

en fazla 75i gördüm denizcim tartıda

70-74 arası gezinip duruyorum 2 ileri 1 geri

ayy bu gidişle benim işlerim yine kalcak ben ev işlerime devam edeyum artuk biraz toparliyim ortalığı arada bakarum sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…