Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zilan canım benim boyum 1.67 benim belim ince bacak basen ve kalça problemim yok sadece önümde sivri bir göbeğim var oda dünyalara bedel zaten başımın belası ben 48 kiloykende vardı azucukta olsa .bende normalde 42 giyiyorum canım.son 2 parçada 40 beden oldu.eger 3. parçada 40 beden olursa haa tamam derim yani zemuszemus

zilancım senin boyun kaç ,42 beden giyiyosun 66 kiloda

ben 73 kiloyum 42 beden giyiyorum canım

hımm senin boyun uzun ama benden hemde baya:))40 giymen gayet normal yani göbek mekik çekmeyle baya bir eriyo yürüyüşten sonra yapabilirsen çok iyi oluyo
bendede basen ve kalça var maalesef cnm onları eritmek daha zor göbeğe göre
yani bana öyle geliyor

zilancım senin boyun kaç ,42 beden giyiyosun 66 kiloda

ben 73 kiloyum 42 beden giyiyorum canım

cnm 1.60 boyum bide benim sporsuz diyetle vucudum baya bir gevşedi hani kıyafet varken o gevşeklik belli etmiyor hiç ama çıplakken baya bir farkediliyo :kedi:

kızlar 400 gr daha vermişim 64 olmuşum çok mutluyumm

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cnm 1.60 boyum bide benim sporsuz diyetle vucudum baya bir gevşedi hani kıyafet varken o gevşeklik belli etmiyor hiç ama çıplakken baya bir farkediliyo :kedi:

canım benimde aynı nerdeyse 1 senedir diyet modundayım ama toplasan 1 ay spor yapmamışımdır.bendede var aynı gevşeklik

Şakamısınız siz? Anlayamadım? Ters cevap vermemi mi istiyorsunuz?

Zilancığım ooo upuzun alıntıda kendi payıma olanlara teşekkür ederim canım, işte bende o rüyalarım kesilmesin diye pek fazla kişice paylaşılmasın diye dedim ama bir yandanda arkadaşlarımın duaları kabul olsun istiyorum o yüzden sadece sizlerle paylaştım Şeniz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :içelim:

geçmişten geldimmm tuta tuta bu arkadaşı tuttummm da geldimm
öncelikle merhaba zilann vereliniortak a.s

gelelim kilo mevzuna 160 boya 63 kilo fazla canımm ama kilo insana yakışandır diye düşünürsek işin mantığı bozulurr
idaal kilon 55 60 civarı seninn
fakat suratım küçülüyor diyorsunnn açıkçası kafam karıştıı boshayallersmile

süper cennetçiğim sendemi hergün tartılıyorsun .

evet canım ya dayanamıyorum hergün tartılıyorum verdikçe de motive oluyorum kısa sürede aldığım kiloları kısa sürede vermeye başladım o yüzden heralde 63 e kadar kolay düşerim de yerleşmiş olan kilolar biraz daha zor gider ama yılmak yok :lepi:

Oooo süper güle güle kullan zilancığım, bayılırım dekorasyona ben, antepe de bir kez gittim ciddi anlamda güzel halıları var hemde el dokumaları bile, iyi günlerde kullan canım

bu arada güzel bulutlu bir güne merheba dedim uşaktaaa :asigim:

mutluyumm huzurluyum diyettteyimm dünden beri yediklerime dikkat ediyorumm 6 takım ın adaptasyonu sayesinde aranızda sizlerleyimmm boshayallersmile

bu arada güzel bulutlu bir güne merheba dedim uşaktaaa :asigim:

mutluyumm huzurluyum diyettteyimm dünden beri yediklerime dikkat ediyorumm 6 takım ın adaptasyonu sayesinde aranızda sizlerleyimmm boshayallersmile

olumunekankayizsmile alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

sabah aldıgım ilaçların etkisi çıkmaya başladı şuan acayip bi uyku hali çöktü mirmirmirmir kafayı zor tutuyorum araba kullanma dedi doktor.dün ilaçları almadıgım halde kaldırıma çıktım geri geri çıkarken ilkkez başıma geldi Allah tan bişiy olmadı arabaya.bugün eve nasıl gideceğim bilmiyorummmm :1no2:

Canlarımmmmmmmmmmm geldim nihayetttt hepinize tünaydınnnnnnnnnnn

özledinizmi beniiii bakıyımmmmmmmm
sabah yedi buçuktasn beri şirkette harıl harıl çalışıyorum fuara katıldıkta onun evrakları hazırlıkları falan ancak işim bitti ve yanınıza gelebildim....

Nasılsınız çıtırlarrrr herkes iyimi keyifler yerindemi bakalımmmm....

ooyyyyyyyyy canım kıyamam sanaaaa o zaman dünkü alacağımı bu gün öde hadi çene çalalım :hulya: :hulya: :hulya:

ayrıcada geçmiş olsun tatlım yaa diyorum hep kendi kendine geçmesini beklemeyin başka bir şey çıkabilir diye...

Keşke iğne alsaydın be güzelim en iyi etkiyi ve hızlı o yapar bende ilaçtan nefret eder genelde iğne yazdırırım doktora hemen girsin vücuda ve etki etsin diye neyse ilaçlarını düzenli kullandınmı üç güne bir şey kalmaz bebekim ama ilaçlara devam....

safişçim eşimden dolayı o resimlerde yüzümü çizittirdim.ama bayramda hedefime ulaşırsam her biyerlerim açık koyacagım delikafadulden resimlerimi yeterki hedefime ulaşayımmmm :lepi:

cancağızım albümünü özel yapsaydın ya birtanem o zaman çizdirmezdin kendini

Bayramı sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca aklinialirimsmile

maşallah cnm mr ın temiz olmasına çok sevindim

safiş ikisinide bir arada götürür kızlar hem gece sporu hemde dua eder :))

sağol birtaneeemmmm tertemiz çıktı beynimmmmm beyin yok çünkü o kadan temizz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım valla götürürüm elbette sağol bana olan güvenin için lakinnn
Ben dün akşam regl oldum yaaaa :çok üzgünüm:
gece sporu illaki molada ama ben duayıda okuyamıcam buna üzülüyorum :çok üzgünüm:

ooyy oy oy kıyamam ben sana ben burda olsaydum dün konuşurdum seninle:))
yani imdadına yetişirdim yane:))hayırdır canınmı sıkkın kızz??:

sağol balımmmmm o zaman bu gün konuşalımmm hihoyyyt hihoyyyt

yok kıssss neden canım sıkılssınnn işlerimi bitirmiştimdee yapacak iş arıyordum o kadan kaydirigubbakcemile3

Safişşşş gelmş nasılsın canım .

canım benimmmmmmmmmmmmm birtanem geldim sonunda evet bebeğim
iyiyim canımın içi çok sağol sen nasılsın neler yapıyorsun bir yaramazlık yok inşallah...

ya bizde de bibre dolması var erişte ile ikiside olmaz lmaz:
bende sanırım leblebi ile ayran içicem bu gün....

kız safiiiiiiiiiiişşşşşşş neden ses vermiyon neler yapıyon

canım yazdım ya yukarıda da işler sıkışıktı burasıda açık kaldı yetişemedim size :çok üzgünüm:

kızlar buğün yada yarın eski halimi ve şimdiki halimi göstermek istiyorum sizlere ve yorumlarınızı bekliyorum:))

bugün bugün bugün

eğer unutmaz isem bende akşama evdeki pc den eklerim eski ve yeni diye

safiş geçmişe kitlendi galiba

yok bebekim yaaa işlere kilitlendim
ama geçmişide hallettim geldim yerimseniben

canım el insaf yaaa üç çocuk doğurmuşsun o kadar gevşeklik normal değilmi ben daha bir tane doğurdum ama bacaklarımın halini beğenmiyorum sende söylenme ne olurrrr

Şakamısınız siz? Anlayamadım? Ters cevap vermemi mi istiyorsunuz?

evet cadım ters cevap sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…