kız safiiiiiiiiiiişşşşşşş neden ses vermiyon neler yapıyon
bugünnnnnnn kaydirigubbakcemile5
hımm senin boyun uzun ama benden hemde baya:))40 giymen gayet normal yani göbek mekik çekmeyle baya bir eriyo yürüyüşten sonra yapabilirsen çok iyi oluyozilan canım benim boyum 1.67 benim belim ince bacak basen ve kalça problemim yok sadece önümde sivri bir göbeğim var oda dünyalara bedel zaten başımın belasıben 48 kiloykende vardı azucukta olsa .bende normalde 42 giyiyorum canım.son 2 parçada 40 beden oldu.eger 3. parçada 40 beden olursa haa tamam derim yani zemuszemus
zilancım senin boyun kaç ,42 beden giyiyosun 66 kiloda
ben 73 kiloyum 42 beden giyiyorum canım
kızlar 400 gr daha vermişim 64 olmuşum çok mutluyumm
cnm 1.60 boyum bide benim sporsuz diyetle vucudum baya bir gevşedi hani kıyafet varken o gevşeklik belli etmiyor hiçama çıplakken baya bir farkediliyo :kedi:
kızlar 400 gr daha vermişim 64 olmuşum çok mutluyumm
evet bağrınıza bastığnız çok belli. zaten kg vermenin dışında herşey var. ilgi ve alakanıza teşekkürler. muhtemelen diğer arkadaşlarınız bu mesaja beğendim butonuna tıklarlar. eski olmanın avantajlarını kullanıyorsunuz yolunuza devam. başarılar...:içelim:
cnm 1.60 boyum bide benim sporsuz diyetle vucudum baya bir gevşedi hani kıyafet varken o gevşeklik belli etmiyor hiçama çıplakken baya bir farkediliyo :kedi:
süper cennetçiğim sendemi hergün tartılıyorsun .
bu arada kızlar dün gaziantepe halı almaya gittim harika halılar vardı off süper
4 tane büyük halı birde yolluk aldım çokta uyguna aldım magazalarda o kalitede halı çok pahalıydı
biz resmen yarı fiyatına aldık
kaynım yıllarca halı fabrikasında çalıştı o çok iyi anlıyo halının kalitesinde halıcılar ona yalan söyleyemiyorlardı:)) bu çok kaliteli dediğinde kaynım elini atıp altına bakıyordu çokta kaliteli olmadığını söylüyordu:))ve adamlar sen nerden biliyon diye bir anlık afallıyorlardı:)) oda ben halıcılık yaptım yıllarca diyince onlarda itiraf ediyorlardı :)) ve en iyisi çıkarıp gösteriyorlardı fiyatlarını bile çok diyemiyorlardı satıcılar
bu arada güzel bulutlu bir güne merheba dedim uşaktaaa :asigim:
mutluyumm huzurluyum diyettteyimm dünden beri yediklerime dikkat ediyorumm 6 takım ın adaptasyonu sayesinde aranızda sizlerleyimmm boshayallersmile
safişçim canım bende seninle çene çalmayı çok isterdim.ama çok yogundum birde biraz erken çıkıp son sürat doktora yetiştim.sinüzit varmış artı faranzit başlangıcı.ateşim de vardı gittiğimde.dedim toktor bey kaç gün ömrüm kaldı kaydirigubbakcemile3 ben bayramdan beri düzelemedim bir türlü.herneyse iğne verecegim dedi eyvahedigeldismile haftasonu şehirdışında olacagımı söyleyince ilaç yazdı bir torba .
safişçim eşimden dolayı o resimlerde yüzümü çizittirdim.ama bayramda hedefime ulaşırsam her biyerlerim açık koyacagım delikafadulden resimlerimi yeterki hedefime ulaşayımmmm :lepi:
maşallah cnm mr ın temiz olmasına çok sevindim
safiş ikisinide bir arada götürür kızlar hem gece sporu hemde dua eder :))
ooyy oy oy kıyamam ben sana ben burda olsaydum dün konuşurdum seninle:))
yani imdadına yetişirdim yane:))hayırdır canınmı sıkkın kızz??:
Safişşşş gelmş nasılsın canım .
Kızlar ben bugün ne yesem acaba evden yemek getirmeyi unuttum . Işyerindede arnavut ciğeri , kuru piyaz ,var ben ciğer hiç sevmem ki una bulayıp yapıyor zaten kuru piyazın içinede yumurta koyuyor bizim aşçı efendi . Bende yoğurdun içine salatalık doğrayıp yemeyi düşünüyorum öğlen
kız safiiiiiiiiiiişşşşşşş neden ses vermiyon neler yapıyon
kızlar buğün yada yarın eski halimi ve şimdiki halimi göstermek istiyorum sizlere ve yorumlarınızı bekliyorum:))
safiş geçmişe kitlendi galiba
Şakamısınız siz? Anlayamadım? Ters cevap vermemi mi istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?