Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aifyet olsun canim az olmus yediklerin sabah da olmadığı icin

Afiyet olsun canım oglende yememissin

Menüm
09.40 kahvaltı 2 dilim beyaz ekmek 8 tane zeytin 2 tane haşlanmış yumurta 4 dilim peynir 1 çay kaşığı kahvaltılik sos 2 bardak çay
Öglen yemeği 12.00 1 tabak karnıbahar 1 kase yogurt 4..5 yemek kaşığı falan
Akşam yemeği 19.00 5 yemek kaşığı mercimekli bulgur yanına yogurt yeşilik
2 buçuk litre su
Spor olarak ta
30 dakika leslie yaptım zor geçti ama alışırım diye düşünüyorum

Sabah
2 dilim tb ekmeği ile tost
1 ceviz
Domates salatalık

Öğle
Yoğurtlu kabak salata

Ara
Türk kahvesi 2 ceviz

Akşam
Karnabahar brokoli sote,, salata,,, 2 dilim ekmek

Su şimdilik 2.5 litre

Afiyet olsun kızlar

Aifyet olsun canim az olmus yediklerin sabah da olmadığı icin
Ya sabah kızgındım ondan canım hiçbirşey istemedi
Afiyet olsun canım oglende yememissin
Sinirden yemedim
O bebeyi varya gelsem ısırcam
Valla çatlıcam öyle böyle değil durmuyor günde kaç kere yatır kaldır
Akşam ile öğlen çok güzel kuzum ama sabah beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tüketmelisin birde peynir en fazla iki dilim olmalı çünkü 2 tane de haşlanmış yumurta var doymuyorsan mesela yeşillik ekle domates salatalık biber gibi seçeneklerde var su güzel zamanla daha güzel olacak

Beyaz ekmegi biraz hayatindan cikar sagligin icin canim 4dilim peynir cok olmus 2olsa yeterli olucaktir ceviz,kayisi,incir,yesillik ekleyebilirsin sabah kahvlatini hem doyurucu olur senin icin onun dışında guzel afiyet olsun

Teşekkür ederim canım düzelticem zamanla ekmek yoktu yarın çıkıp alacağım kepek veya çavdar ekmeğini

Beyaz ekmegi biraz hayatindan cikar sagligin icin canim 4dilim peynir cok olmus 2olsa yeterli olucaktir ceviz,kayisi,incir,yesillik ekleyebilirsin sabah kahvlatini hem doyurucu olur senin icin onun dışında guzel afiyet olsun
Teşekkür ederim canım düzelticem ben pek aktif olamıyorum menüleri takip edemiyorum kayınvalidem bana gezmeye geldi bende kalıyor şimdi bakıcam

Teşekkür ederim canım düzelticem ben pek aktif olamıyorum menüleri takip edemiyorum kayınvalidem bana gezmeye geldi bende kalıyor şimdi bakıcam
Guzel gidiyo bence sadece degisiklikler gerekli oda zamanla olucak eminim elimizin altinda bazen istediklerimiz bulunmuyo

Teşekkür ederim canım düzelticem zamanla ekmek yoktu yarın çıkıp alacağım kepek veya çavdar ekmeğini
Tamam kuzum sağlık için önemli, beyaz ekmek kan şekerini yükseltip daha çabuk acıkmanı sağlar ara öğüne çiğ ceviz badem fındık hangisini seviyorsan onlarında ekleyebilirsin kahve yanında mesela.

Guzel gidiyo bence sadece degisiklikler gerekli oda zamanla olucak eminim elimizin altinda bazen istediklerimiz bulunmuyo
Evet aynen öyle gerçekten
Haticesnr nin listesini uygulayayım diyorum sağolsun attı mesaj olarak bana yarın başlıyorum o listeye

Tamam canım yarin temin edip onlarıda eklerim öğünlerime

Cok sevindim canim baş ağrınin azalmasina çok şükür
Pizzayi yulaf unundan yaptim cocuklara yapinca yemek yoktu 1dilim yedim
2bucuk litre su,2kahve Zipzip- @Denp
Valla işin icinde pizza olunca 1 dilimle gecistirmen en büyük irade bana göre afiyetolsun canım
Ufaklık durmuyor hiç az durunca yazdım
Yaaaaa kuzumm((
Rezene içiyor musun papatya filan canim ( kesin gaz var bebisinde zeytinyağ ile masaj filan yap göbüşüna kassıklarına (

1dilim yeter canim cok bile geldi bayadir yemedim mideme dokunuyo ekmek yemeyince yulaftan yapayim dedim bidaha yemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…