- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aifyet olsun canim az olmus yediklerin sabah da olmadığı icinSabah 2 bardak ılık su (kızdığım için kahvaltı yapmadım)
Öğlen bir kase keten tohumlu yoğurt.
Ara bir sütlü kahve yanında bir incir 2 kayısı kurusu 3 çiğ badem.
Akşam bir kase çorba bir kase yoğurt bir dilim tb ekmeği 3 çeri domates bir salatalık 7 dal roka.
Şimdi çay yanında 1 kuru kayısı 2 cevız 3 fındık (eşim ve çocuklar patlamış mısır yerken)Zipzip- E Elif_Eylul @Denp
Afiyet olsun canım oglende yememissinSabah 2 bardak ılık su (kızdığım için kahvaltı yapmadım)
Öğlen bir kase keten tohumlu yoğurt.
Ara bir sütlü kahve yanında bir incir 2 kayısı kurusu 3 çiğ badem.
Akşam bir kase çorba bir kase yoğurt bir dilim tb ekmeği 3 çeri domates bir salatalık 7 dal roka.
Şimdi çay yanında 1 kuru kayısı 2 cevız 3 fındık (eşim ve çocuklar patlamış mısır yerken) su 3,5 olurZipzip- E Elif_Eylul @Denp
Şasirdikmi hayir11 uye 26 ziyaretci vayy beee disardan ne kadar cok kisi okuyor
O bebeyi varya gelsem ısırcamUfaklık durmuyor hiç az durunca yazdım
Hayırlı akşamlar ❤❤❤
Bugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
12.00 kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 3 dilim peynir 5 tane zeytin
3 ince dilim salam
2 dilim kepek ekmeği
15.00 1 tane Haşlama kabak üzerine dere otu yogurt yanına 1 tane küçük incik
18.30 2 kepce mercimek çorbası 5 tane köfte 2 yemek kaşığı pilav bol salata
4 litre su
@Denp
Menüm
Sabah 10.00
Çeyrek simit
3 zeytin
1 kk peynir
2 kaşık sucuklu omlet
2 kaşık domates sos
1 haşlanmış yumurta
Ara 14.00
1 mandalina ve 1 avuç leblebi
Öğle 16.00
4-5 kaşık ıspanak yemeği
Akşam 19:00
150 gram biftek
1 kase çorba
2 litre su
Sabah
2 dilim tb ekmeği ile tost
1 ceviz
Domates salatalık
Öğle
Yoğurtlu kabak salata
Ara
Türk kahvesi 2 ceviz
Akşam
Karnabahar brokoli sote,, salata,,, 2 dilim ekmek
Su şimdilik 2.5 litre
24/01/2021
Sadiah (10.30)
-1 tane krep (yulaf unundan)
-2 dilim beyaz peynir
-1 tatlı kaşığı vişne ezmesi (şeker katkısız)
-7 tane zeytin
Ara (12.30)
-1 tane muz
Öğle (14.30)
-10-12 tane sardalya (fırında pişti)
-1 kase salata
-Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara (17.30)
-Yarım nar
-1 ceviz+6 tane çiğ fıstık
Akşam (19.00)
-1 tabak haşlanmış brokoli (üzerine 1 tatlı kaşığı çiğ zeytinyağı gezdirdim)
-1 kaşık bulgur keşkeği
-1 kase yoğurt
3 litre su
Leslie ile 3 mile 45 dk @NidsaliiZipzip- @Denp E Elif_Eylul @Cedarice
Afiyet olsun kızlarMenüm;
Sabah 1yumurtadan yağsız omlet, 1dilim peynir,10yeşil zeytin, salatalık, 2dilim tb ekmeği,1portakal
Öğle; yağsız ama 10çiğ bademli iceberg ve havuç rendesi+ 2 wasa
Ara; 3 yemek kaşığı yoğırt,2hurma,2gün kurusu bızzzzt
Akşam; kabak ızgara+2 kaşık yoğurt+detoks çorbası
Suyu bilmiyorum ama son 2güne göre az içtim.aksam tamamlarım
Spor; geceki 45 dk leslie üstüne henüz bir şey koyamadım, bakalım bu gece ne olacak:))
@timesinfinity
Ya sabah kızgındım ondan canım hiçbirşey istemediAifyet olsun canim az olmus yediklerin sabah da olmadığı icin
Sinirden yemedimAfiyet olsun canım oglende yememissin
Valla çatlıcam öyle böyle değil durmuyor günde kaç kere yatır kaldırO bebeyi varya gelsem ısırcam
Akşam ile öğlen çok güzel kuzum ama sabah beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tüketmelisin birde peynir en fazla iki dilim olmalı çünkü 2 tane de haşlanmış yumurta var doymuyorsan mesela yeşillik ekle domates salatalık biber gibi seçeneklerde varMenüm
09.40 kahvaltı 2 dilim beyaz ekmek 8 tane zeytin 2 tane haşlanmış yumurta 4 dilim peynir 1 çay kaşığı kahvaltılik sos 2 bardak çay
Öglen yemeği 12.00 1 tabak karnıbahar 1 kase yogurt 4..5 yemek kaşığı falan
Akşam yemeği 19.00 5 yemek kaşığı mercimekli bulgur yanına yogurt yeşilik
2 buçuk litre su
Spor olarak ta
30 dakika leslie yaptım zor geçti ama alışırım diye düşünüyorum
Beyaz ekmegi biraz hayatindan cikar sagligin icin canim 4dilim peynir cok olmus 2olsa yeterli olucaktir ceviz,kayisi,incir,yesillik ekleyebilirsin sabah kahvlatini hem doyurucu olur senin icin onun dışında guzel afiyet olsunMenüm
09.40 kahvaltı 2 dilim beyaz ekmek 8 tane zeytin 2 tane haşlanmış yumurta 4 dilim peynir 1 çay kaşığı kahvaltılik sos 2 bardak çay
Öglen yemeği 12.00 1 tabak karnıbahar 1 kase yogurt 4..5 yemek kaşığı falan
Akşam yemeği 19.00 5 yemek kaşığı mercimekli bulgur yanına yogurt yeşilik
2 buçuk litre su
Spor olarak ta
30 dakika leslie yaptım zor geçti ama alışırım diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canım düzelticem zamanla ekmek yoktu yarın çıkıp alacağım kepek veya çavdar ekmeğiniYa sabah kızgındım ondan canım hiçbirşey istemedi
Sinirden yemedim
Valla çatlıcam öyle böyle değil durmuyor günde kaç kere yatır kaldır
Akşam ile öğlen çok güzel kuzum ama sabah beyaz ekmek yerine tam buğday ya da çavdar tüketmelisin birde peynir en fazla iki dilim olmalı çünkü 2 tane de haşlanmış yumurta var doymuyorsan mesela yeşillik ekle domates salatalık biber gibi seçeneklerde varsu güzel zamanla daha güzel olacak
Teşekkür ederim canım düzelticem ben pek aktif olamıyorum menüleri takip edemiyorum kayınvalidem bana gezmeye geldi bende kalıyor şimdi bakıcamBeyaz ekmegi biraz hayatindan cikar sagligin icin canim 4dilim peynir cok olmus 2olsa yeterli olucaktir ceviz,kayisi,incir,yesillik ekleyebilirsin sabah kahvlatini hem doyurucu olur senin icin onun dışında guzel afiyet olsun
Guzel gidiyo bence sadece degisiklikler gerekli oda zamanla olucak eminim elimizin altinda bazen istediklerimiz bulunmuyoTeşekkür ederim canım düzelticem ben pek aktif olamıyorum menüleri takip edemiyorum kayınvalidem bana gezmeye geldi bende kalıyor şimdi bakıcam
Tamam kuzum sağlık için önemli, beyaz ekmek kan şekerini yükseltip daha çabuk acıkmanı sağlar ara öğüne çiğ ceviz badem fındık hangisini seviyorsan onlarında ekleyebilirsin kahve yanında mesela.Teşekkür ederim canım düzelticem zamanla ekmek yoktu yarın çıkıp alacağım kepek veya çavdar ekmeğini
Evet aynen öyle gerçektenGuzel gidiyo bence sadece degisiklikler gerekli oda zamanla olucak eminim elimizin altinda bazen istediklerimiz bulunmuyo
Tamam canım yarin temin edip onlarıda eklerim öğünlerimeTamam kuzum sağlık için önemli, beyaz ekmek kan şekerini yükseltip daha çabuk acıkmanı sağlar ara öğüne çiğ ceviz badem fındık hangisini seviyorsan onlarında ekleyebilirsin kahve yanında mesela.
Cok sevindim canim baş ağrınin azalmasina çok şükürAfiyet olsun dünürüm harika bir menü olmuş.Kabızlık sorunu olmaması için salata yiyin diyorlar bana hiç faydası olmuyor. Dilek' in form cayini denemek istiyorum. Açlık otu hibuskus çayı içmekten sıkıldım artık. Yarın bulabilirsem alacağım sonucu paylaşırım. Baş ağrım iyice azaldı. Uyudum hafiflemişim. Gece napacağim bilmiyorum.
Valla işin icinde pizza olunca 1 dilimle gecistirmen en büyük irade bana göre afiyetolsun canım
Yaaaaa kuzummUfaklık durmuyor hiç az durunca yazdım
Evet canim cok guzel kilo veriyo o listeyleEvet aynen öyle gerçekten
Haticesnr nin listesini uygulayayım diyorum sağolsun attı mesaj olarak bana yarın başlıyorum o listeye
1dilim yeter canim cok bile geldi bayadir yemedim mideme dokunuyo ekmek yemeyince yulaftan yapayim dedim bidaha yemem zatenCok sevindim canim baş ağrınin azalmasina çok şükür
Valla işin icinde pizza olunca 1 dilimle gecistirmen en büyük irade bana göre afiyetolsun canım
Yaaaaa kuzumm((
Rezene içiyor musun papatya filan canim( kesin gaz var bebisinde zeytinyağ ile masaj filan yap göbüşüna kassıklarına (
Inşallah bendede işe yararEvet canim cok guzel kilo veriyo o listeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?