- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Hayır canım olabilir kayısı yicem ara öğündeAcaba tuvalete çıktınmı ortağım. Daha önümüzde beş gün var ıyı degerlendırecegıne inanıyorum. Yarın sabah tekrar tartıl bakalım. Bende dıkkat ettım ama çok az vermışım gerçi akşam çerez falan yedım bıraz keşke ymeseydım. Bu hafta sporu ıkı katına çıkartıcam bende ek olarak.
Ah ah sorma hallerimi
elmayı duydum geldim
Ya kızlar kusura bakmayın. Yeni bi telefon aldım geçen hafta, cumartesi akşam telefon kitlendi hiçbişey yapılmıyor. Haftasonu olunca kaldım öyle eşimde pek evde durmayınca iki gündür telefonsuz kaldım giremedim. Az önce götürdüm telefoncuya halletti. İşteyim işlerim var sonra gelirim şarjım da yok zaten
Gunaydinnnnnn
Alemin mucize yaratan kizlari
Günaydın canım iyi olmana sevindimGünaydın kızlar
Ah ah sorma hallerimi
elmayı duydum geldim
Ya kızlar kusura bakmayın. Yeni bi telefon aldım geçen hafta, cumartesi akşam telefon kitlendi hiçbişey yapılmıyor. Haftasonu olunca kaldım öyle eşimde pek evde durmayınca iki gündür telefonsuz kaldım giremedim. Az önce götürdüm telefoncuya halletti. İşteyim işlerim var sonra gelirim şarjım da yok zaten
sağol canımGünaydın canım iyi olmana sevindim
Kolay gelsin ❤❤
Hem ağlar hem beklerimBak şimdiden başladın ağlamaya
Kız yaşıyorsun ya...geldin ya...kuzum nerede calişiyordunsağol canım
Sen Dilek'sen Hatice kimdi laİvet Orjinal oldum artik
olsun be abla cumaya daha var
Di mi tatlım bu sürede kilo almayıp vermeye odaklanmam lazım.olsun be abla cumaya daha var
Fing atsın yeni dünürüyle sende burda ağlaHem ağlar hem beklerim
Bizim hatun yarım saattir beğene beğene bir gelemedişimdi gelince de çarşaf gibi alintilarin içinde minik bir cümle yazacak hepsi o...
Söyle Dilek aglamayim da napayım...
Hatice benim güccük yeğenimin ismiSen Dilek'sen Hatice kimdi la
Yolun uzun ama zor değil can sağolsun herşey yerine gelir canım ye derdimiz kilo vermek olsunÇok şükür canım bende iyiyim zayıflamaya çalışıyorum işte bildiğin gibi
Şimdi iki alıntı olunca ağlamakla gülmek arasında kaldımFing atsın yeni dünürüyle sende burda ağla
Hatice benim güccük yeğenimin ismi
Bilmiyorum ki canim bırsey de demiyor bir sekılde gececek bu donemde ınsallahBelki biraz korku vardır...
Bizimkiler de geç uyuyorlar bu salgın hastalık tamamen düzeni alt üst etti
Bizimkiler de aynı odada yatıyorlar ama bazen korkuyoruz deyip aynı yatakta yatıyorlar...
Valla benim kaç kere öküz oturmustu yürürken
Amin allah razı olsun ablaŞimdi iki alıntı olunca ağlamakla gülmek arasında kaldımAllah uzun sağlıklı ömür versin güccük Hatce' ye.
Yakında yeni dünürünü alıp gelirse takıma şaşırmam ...hep şişko kalsın ( yeni dünür) diye dua edip dururum .
Hangi öküz kuzumValla benim kaç kere öküz oturmustu yürürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?