Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canım moral verdın

canım hoşgeldin hayırlı olsun kararın....
sen resmen bensinnnnnnnnn....
kilo hemen hemen aynı ... hedef kiloda aynı... boy aynı (159)...
aramızdaki tek fark sen haftada 1 kg. veriyormuşsun ama ben haftada 1 kg. alıyorum

kaptancım ben sana söylemiş miydim hedef kilomu 55 yaptım ama sana söylemeyeceğim şimdilik daha erken
Zipzip-

Yok soylememistin 57 olarak biliyordum

Veririsin canim sen korumadasin zaten

asysss sıkma canını cumaya gider canım

Herkese tebrik ederim kızlar 3 tane artıda olan arkadaşımız var ama eminim onlarda halledecektırler bu cuma yine bomba gibi geliyoruz Allahın ıznıyle

Artin cok degil canım cumaya kadar verirsin

Hepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz için..
56 .7 ile mezun oldum işte benim canımı sıkan da bi daha 56 li rakamları görememek oluyor..
57 de iki ileri bir geri sayıp duruyorum
Cuma ve cumartesi iyi bir kaçamak yapmıştım onların ceremelerini çekiyorum...
Neyse zararın neresinden dönersem kardır

Ben gideyim boosted yapayım..

Sevgiyle kalın❤❤❤❤

Canım benim yeni yeni veriyorum valla kilo ama inanılmaz uyum sağlıyorum diyetisten listesine sadece tartı günü kaçamak oluyor onu da telafi ediyorum. Valla 3 hafta güzel gitti bu 4.hafta düzenli devam olacak inşallah hareket çok yoktu şimdi onu da istikrarlı yapacağım

yaa hadi inşallah canım bu istikrar devam etsin vücudunda zaten az kalmış yolun allahın izniyle:)
listenide paylaşsanya bir ara:) bende paylaşırım merak eden olursa
bende 2. haftadayım yeni başladım diyetisyene geçen hafta kg. aldım bazı sebeplerden ötürü bakalım bu hafta ve bundan sonra ne olacak

bu arada sporun merkezindesin

4. takımdan neden ayrıldın. orda mezun olmadın mı canım

hoşgeldiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…