Olsun canım cumaya daha cok gider ❤
Sagol canım moral verdınBunların hepsi çok güzel eksiler aşırı mutlulukla baktım bu sonuçlara tebrik ederim herkesi
Menü spor gayet güzel cumaya çok güzel bir eksi olarak dönecektir bu eminim
Hiçte minik ufak değil bunlar
Küçücük Buda spor şişkinliğidir
Korumada küçük Bi kaçamakla tartıya çok fazla yansıyabiliyor bol su bitki çayıyla cumaya kalmadan uçar gider o
Tamamdır cuma günü foto olarak atarımAaa tamam canim o zaman 62.45 olarak yazalim cuma bildirimi biliyorsjn fotografli yapiyoruz
canım hoşgeldin hayırlı olsun kararın....ADINIZ: Fulya
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61.5
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:mühendis
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:troid ve insülin direnci tabi hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Bebek sahibi olmak ve sağlığıma kavuşmak
Yok soylememistin 57 olarak biliyordumcanım hoşgeldin hayırlı olsun kararın....
sen resmen bensinnnnnnnnn....
kilo hemen hemen aynı ... hedef kiloda aynı... boy aynı (159)...
aramızdaki tek fark sen haftada 1 kg. veriyormuşsun ama ben haftada 1 kg. alıyorum
kaptancım ben sana söylemiş miydim hedef kilomu 55 yaptım ama sana söylemeyeceğim şimdilik daha erken
Zipzip-
Veririsin canim sen korumadasin zaten
asysss sıkma canını cumaya gider canım
Herkese tebrik ederim kızlar 3 tane artıda olan arkadaşımız var ama eminim onlarda halledecektırler bu cuma yine bomba gibi geliyoruz Allahın ıznıyle
Artin cok degil canım cumaya kadar verirsin
eee benim ilham perim varrrrr
hepside olabilir canım... huyu kıskançsa seni kıskanıyordur genel olarak kıskanç karakter değilse alışmış demekki oraya
ablam sabah öğlen aç gezmiş kıyamam
menün ortada sporun ortada canını sıkma sakın sen aynen devam et canım benim morel bozmak yok
ortimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
wc ne oldu wc balkabağı ne alemde
yaa ne yapıyonuz sizzzzzzz
buna el mi dayanır alkışlamaktan yoruldukkkkkkkk
sordum namın verdiler pala meryem dediler pala bıyığı değil yüreğidir dedilerrrrrrr
romantizm beceremeyip havayı dağıtan erkeklere benzedim
o ellere başka dünür elleri değerse koparırım parmaklarımı yerinden
bu hafta kalbimi ikiye böldüm tık tık tık dünürümmmm tık tık tık ortimmmmmmmm
denp nerdesin artık gözükmüon 54 kilo insan mı olur yaaaa
valla maşallah sana tebrik ederim canımın içi.....
ama dikkat et meton yavaşlıyo geçen hafta pazartesi 2 küsürdün çekemeyenlere duyurulur
yaaa sevimliiiiiiii yine yapmışsın yapacağınıııııı
yooo vallahi yoruldum alkışlamaktan
100 gr neki pehhhh sen halledersin her türlü
canım benim menülerin favori menülerimden benim... lütfen kendine yüklenme güzel spor yapıyorsun kastır o inşallah... valla bende diyetisyene gidince rahatladım geçen hafta yoksa düşün düşün çıkamadım artık işin içindensendede öyledir emin ol...
bu kadar yazının içinde tek bir şeye yorum yapıyorummmmmmm
abla kıskandım hani bana şiir haaaaaa demek öyle haaaaa ben ona kızımı vermişim ki önemi bile yok ben ona gönlümü vermişim gönlümüüüüüüü hanım hanımmmmmmm
bendensin bacım
geldimmmmmmmmmmmmm yettimmmmmmmmmmmmm
sen ne kadarda yağ oranı düşük olduğu için yavaş yavaş ilerleyen tatlı bir hatunsun kimin düşük yağ oranlı dünürü vardır ki şu devirde
artı bile çıkabilirdin canım maşallah sana
valla en büyük alkışlarda buna
kızzz sayfa açık duruyo işler çıkıyo anammmm bi rahat bırakmadılar ki el bebek gül bebek dünürüme yazammm... hain dilek aramıza girdi gireli girme heveslileri çoğaldı bizim bursalarda
Kızzz yeni dünür ne demekmişşşşş hep dilekin dolduruşu bunlar gelme gaza gelmeee seni kimselere yar etmem bennnnnn kızım bir tane kaynanasıda bir tane olacak bi keremmmmmmmmmm aldanma komplocu dileğe sennnn
kız mikser dilek ortalığı karıştırıp eliptik üstünde yağ yakıyon... dünürümün içine ateş bırakıon... dünürüm cumaya içi dertten kederden dolayı şiş gezerse sorarım ben sana
bebeğim işteyim bu hafta bebeklerimizin düğünü için ekmek (tb. ve çavdar) parası kazanıommmmmmm gelme gazlara gelmeeeeeeeeee ben geldimmmmmmm
ne desen yeri yani sen yazsan onun bize yazdıklarını sana imojiler yollardı hasbam...
kendisi ya yağ yakıyo; ya iftara atıyo hatun
cumaya kadar gidecek inşallah canım benim
git eliptik yap yağ yağ tamam mı hıhhhh
(demek isterdim zaten yapıyo)
Bu takimdaki herkes farkli ozellikleriyle mucize zaten cnm
Korumada gayet normal cnm, cumaya gider eminim
Sapkasiz cikmam gibi olmuş seninki
Cnm kahvalti yapmak istemedi cnm ikindin aciktim ama cocuklar gelecekti yemege onlari bekledim
Haftaya artisiz başlamak büyük avantaj cnmcumaya 1-1.5 olabilir
Benim de 2 gündür ev doluydu gerçek performansimi gosteremedim
Cok kotu bi huyum da geçmişi okumadan duramam
Hepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz için..Bunların hepsi çok güzel eksiler aşırı mutlulukla baktım bu sonuçlara tebrik ederim herkesi
Menü spor gayet güzel cumaya çok güzel bir eksi olarak dönecektir bu eminim
Hiçte minik ufak değil bunlar
Küçücük Buda spor şişkinliğidir
Korumada küçük Bi kaçamakla tartıya çok fazla yansıyabiliyor bol su bitki çayıyla cumaya kalmadan uçar gider o
Aminnnn. Hepimiz icin insallah cnmHafta yüzümüze gülsün inşallah kuzum
Hosgeldin fulyacimÇok memnun oldum canım. Evet ya hep aksilikler oldu sıkıntılı bir dönem geçirdim ama şuan harikayım kabul ederseniz burda devam etmek isterim
Unutmusum ben onu
Canım benim yeni yeni veriyorum valla kilo ama inanılmaz uyum sağlıyorum diyetisten listesinecanım hoşgeldin hayırlı olsun kararın....
sen resmen bensinnnnnnnnn....
kilo hemen hemen aynı ... hedef kiloda aynı... boy aynı (159)...
aramızdaki tek fark sen haftada 1 kg. veriyormuşsun ama ben haftada 1 kg. alıyorum
kaptancım ben sana söylemiş miydim hedef kilomu 55 yaptım ama sana söylemeyeceğim şimdilik daha erken
Zipzip-
Çok memnun oldumAminnnn. Hepimiz icin insallah cnm
Hosgeldin fulyacimZühal bende
yaa hadi inşallah canım bu istikrar devam etsin vücudunda zaten az kalmış yolun allahın izniyle:)Canım benim yeni yeni veriyorum valla kilo ama inanılmaz uyum sağlıyorum diyetisten listesinesadece tartı günü kaçamak oluyor onu da telafi ediyorum. Valla 3 hafta güzel gitti bu 4.hafta düzenli devam olacak inşallah hareket çok yoktu şimdi onu da istikrarlı yapacağım
bu arada sporun merkezindesinCanım benim yeni yeni veriyorum valla kilo ama inanılmaz uyum sağlıyorum diyetisten listesinesadece tartı günü kaçamak oluyor onu da telafi ediyorum. Valla 3 hafta güzel gitti bu 4.hafta düzenli devam olacak inşallah hareket çok yoktu şimdi onu da istikrarlı yapacağım
Rica ederim canimUnutmusum ben onu
Baska yerde varmıdır senin gibi kaptan ya teşekkür ederim
hoşgeldiniz:)ADINIZ: Fulya
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61.5
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:mühendis
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:troid ve insülin direnci tabi hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Bebek sahibi olmak ve sağlığıma kavuşmak
Kuzum senin kilon normal ki ondan gitmiyordurDenp abla valla nazarım değecek pü püüüü bu kiloda bile bu kadar eksi bende hala cebelleşiyorum Bi gitmiyor ödem diyorum Ama yapışıp kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?