Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldiniz 4.takımdan niye ayrıldınız ki

cumaya kadar takımda hic kacamak olmazsa süper tartilar bizi bekliyoorrrr

İnşallah ya hep böyle gitse kilolar hepimiz fit olduğumuz zamanları görsek tabiki günlük paylaşım yaparım. Dilerseniz tüm listeyi de paylaşırım faydalanmak isteyen olursa

bu arada sporun merkezindesin

4. takımdan neden ayrıldın. orda mezun olmadın mı canım
Yok canım listeye giremedim aslında o zamanda çok hevesliydim ama kürler falan yapıyordum bebekle ilgili kilo vermek yerine alır oldum utandım açıkcası Devam da edemedim. Şimdide tekrar gitmeye çekindim haber verip ayrılmıştım Bi gel Bi git olmasın diye. Yeni başlangıç iyi olur diyede düşündüm açıkcası

İnşallah ya hep böyle gitse kilolar hepimiz fit olduğumuz zamanları görsek tabiki günlük paylaşım yaparım. Dilerseniz tüm listeyi de paylaşırım faydalanmak isteyen olursa
Insallah insallah...
Kg.larimiz ayni nerdeyseya seninle o yüzden merak ettim listeni ben tüm paylasabilirsin zahmet olmazsa canım.
Enim bana 2 ana öğün versi 3 fazla geliyo bana die.
Anladim canim. Hakkında hayırlısı olsun allah kucağına bebisini almayı nasip etsin inşallah sende tat o duyguyu

Ordakilerde çok tatlı insanlardı kaptanı olsun üyeler olsun. O dönem kürler yapıyordum bebek için kilo vermek yerine alır olmuştum bide hareket edemiyordum bu sebeple utandım açıkcası
Illaki oyledirleranladım Rabbim gönlüne göre versin

Sağol canım inşallah hemen yüklüyorum fotosunu

Eklentiler

• IMG_20210125_170138.webp
    26 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…