- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Teşekkür ederim canım atmışsın hemen ...Sağol canım inşallah hemen yüklüyorum fotosunu
Cok geçmiş olsun canım o banada oluyo ani kalkinca hatta geçen gün oglumada oldu hızlı kalktığındanKızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Geçmiş olsun ablam. Durumuna göre yürürsün sende bunu duyman bile gidisat iyi demek gibi geldi bana .. hadi inşallahSlmmm güzeller
Ogleden sonra dr kontrolüm vardi, biraz once geldim eve
Haftasonu fazla ayakta kalinca iyice şişmiş ti dizim
Biriken siviyi şırıngayla cekti ama sislik var daha
Bide trombose corabini ihmal etmemem gerekiyormus
Yuruyebilirmiyim diye sordum
Ağrı durumuna bakin dedi
Herkesin iyilesme suresi farkli olur, sizin onceden dizde yipranma varmis bide kilonuz var, onu vermeye calisin dedi ::))
Biseyler hazirlayip yemegimi yiyecem
Menümü yazmaya gelirim
Afiyet olsun eşimPazartesi menüm
Sabah 11.30 İki yumurtayla kaşarlı omlet , peynir , domates, marul , badem , çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Vişneli yoğurdun içine bir armut, bir tatlı kaşığı bal, beş badem ekleyip Smoothie yapıp içtim
19.00 Bir tutam yer fıstığı ve bitki çayı
Bir greyfurt veya tarçınlı yeşil elma yemeyi düşünüyorum.
Bir litre detoks suyu
Bir litre normal su
Zipzip-
Spor yapabilirsem etiketlerim.
Ben hep öyle oluyorum diyetten diye dusunuyorum az yiyoruz tatli da almıyorum kan şekerim yerlerdeKızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Afiyet olsun25 Ocak Pazartesi
Kahvaltı 09.15
yulaflı yoğurt
1 elma
2 ceviz
Ara 13.00
filtre kahve
5 çiğ badem
Ara 15.30
1 bardak kefir
2 kıru kayısı
Akşam 18.15
1 tabak fasülye kavurması
Çoban salata
1 dilim ekmek
spor yok bugün
cumartesi ve pazar 1 saat kardiyo yaptım N Nidsalii
24 Ocak Pazar
Kahvaltı 11.30
2 haş yumurta
1 d peynir
1 d tahıllı ekmek ekmek
5 zeytin
Ara 17.00
yeşilçay
2 kuru kayısı - 3 ceviz
Akşam 18.30
5 yk barbunya
2-3 yk taze fasülye
Yoğurt
Afıyet olsun ablacım. Sayende ıkı gündür ağzıma ekmek sürmedim ilk kez böyle bısey yapıyorum ama çok ıyı oldu bu sayede ekmegıde bırakmış olurum belkıMenüm
Uyaninca 3 kuru erik ve alıç sirkesi
Öğlene kadar detoks suyu ve yeşil smoothie ictim
13:00
2 haşlanmış yumurta peynir yeşillik
Az kuruyemiş
Ara: yarim kabak sotesi yoğurt az kuruyemiş
Akşam
Kabak sote
2 buçuk kase yoğurt
1 sb süt
Nescafe
4 hirma 2 kayisi, 3 ceviz, 5 fındık
Bu aksam kendimi zor frenledim
Su 3 lt ye yakın
Sporu yazarım
Geçmiş olsun canım neyseki bir şey yokmuş..Kızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Geçmiş olsun...Slmmm güzeller
Ağrı durumuna bakin dedi
Herkesin iyilesme suresi farkli olur, sizin onceden dizde yipranma varmis bide kilonuz var, onu vermeye calisin dedi ::))
Menümü yazmaya gelirim
Maşallah canım sporun çok iyi
Bizim evde de donut var...Aslannn ortak yaaaa,tam kertilecek cinstenYaparsın sen,yap leslie yi de kendi cezanı kendin kesmiş ol hehe.Maşallah ortime (evde soğuk baklava ve böreğe direnmek de takdire şayan,ikinci maşallah da ona gelsin )
Bazen üst üste gelir canim olsum yarın fazla yaparsinBugun 10 adımı bir turlu tamamlayamadım saka gibibı kara bulutlar var uzerımde ama hayırlısı
Sabah yuruyuse cıktım sarjım bitti
Sonra evde tekrar yurume ye basladım adım sayar birden ucuk bir rakam saydı bu sefer programı resetledım tekrar basladım aksam ufak kız telefonu eline gecırdı anlıcanız bu gun 10 bin adım bana hayal oldu
Ohhh cok sevindim tartı yüzünü güldürsün inşallah canımAfıyet olsun ablacım. Sayende ıkı gündür ağzıma ekmek sürmedim ilk kez böyle bısey yapıyorum ama çok ıyı oldu bu sayede ekmegıde bırakmış olurum belkı
Benimki tamamen tembellikten ama ınsallah erken kalkmayı isleri erken den bitirmeyi yola koyucamAl bendende o kadaröğlen 1 e kadar hiç bir iş yapmadan 10.000 adım atıyorum geri kalan saatler işe yetmiyor ama olsun idare edeceğim bir an önce 9 lardan kurtulmak istiyorum
Olabılır valla cok kıskanc kendilerı ablası gelsin sarılsın hemen oda sarılır babası yanıma gelsin direk kucağıma gelirhepside olabilir canım... huyu kıskançsa seni kıskanıyordur genel olarak kıskanç karakter değilse alışmış demekki oraya
Evet abla anlamsızdılar ama cok sukur gittilerDünkü artilari atmışın cnm daha ne olsun
Sapkasiz cikmam gibi olmuş seninki
Yarına kalmaz emınımBenim malesef + 600 gibi bisey kizlar
Ama menulerden olduğunu sanmiyorum
Haftasonu cok yoruldum ve normal saatinden erken tartildim
Yarin en kötü sabit olurum heralde
Hosgeldin ben merveADINIZ: Fulya
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61.5
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:mühendis
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:troid ve insülin direnci tabi hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Bebek sahibi olmak ve sağlığıma kavuşmak
İnsanı kıskançlıktan catlatan cinsten MasallahDenp abla valla nazarım değecek pü püüüü bu kiloda bile bu kadar eksi bende hala cebelleşiyorum Bi gitmiyor ödem diyorum Ama yapışıp kaldı
❤❤Bu cuma göreceksin ınsallah canımHepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz için..
56 .7 ile mezun oldum işte benim canımı sıkan da bi daha 56 li rakamları görememek oluyor..
57 de iki ileri bir geri sayıp duruyorum
Cuma ve cumartesi iyi bir kaçamak yapmıştım onların ceremelerini çekiyorum...
Neyse zararın neresinden dönersem kardır
Ben gideyim boosted yapayım..
Sevgiyle kalın❤❤❤❤
İyi akşamlar unutmadanm menumu yazayım hemen
Sabah sirkeli su
Kahvalti
1.5 yumurta yağda
1 dilim ekmek tam bugday
Peynir domates salatalik yeşillik
2 zeytin
Öğle
1 dilim.firin karnibahar
Kefir
yarim elma
Aksam
Salata
2 kasik.makarna
Buyukce bir balik firinda yagsiz pisti
Su 2+1 olacak yatana kadar
Spor
Zumba 30 dk
Slimpack 6 15 dk
Gets abs 2 weekend 11 dk
@zipzipDenp
Iyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 10.15 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi
Kahvaltı 10.45 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 3 dilim peynir 2 tane közlenmiş biber
12.30 1 kase yoğurt içine 3 tane kayısı 2 tane ceviz üzerine 2 bardak su
14.00 1fincan türk kahvesi 1 çk hindistan cevizi yağı ile yaptım üzerine 1 bardak yeşil çay 2 bardak su
16.00 1 tane incir 1tane kayısı üzerine 1 bardak su
18.00 6 yemek kaşığı mantar tavuk sote 2 yemek kaşığı pilav 1 büyük tabak salata
21.00 2.. 3 bardak şekersiz çay içerim
4 litre su
Zipzip-
Denp
Kahvaltı 11:30
Sahanda 2 yumurta
9 zeytin
Ara 16:30 2 kivi 6 badem
Akşam 18:30
8-9 yk etli barbunya yemeği (susuz)
2 sb Ayran
Bol salata
3 lt su
10.000 adım
Afiyet olsun canlarGünün özeti;
Sabah : tavuk döner(ödül)
Ara öğün : Türk kahvesi maden suyu ve 2 adet fit top(günkurusu yulaf kakao badem tahin)
Ara öğün : 1 elma
Akşam : mantar sote 4 kaşık pirinç pilavı salata
Ara öğün : 1 sb kefir+1 çk zerdeçal
2 lt su ama 2.5a tamamlarım. Yürüyüş yaptım adımı gün sonunda paylaşırımannemlerdeyim de eve gidip leslie ile tamamlayıp öyle paylaşmak istiyorum.
Odem suyu ictiysen oda yapabilir cumartesi odem suyu beni yattıgım yerden kaldırmadıKızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Aman ihmal etme abla corabı ve fazla ayakta kalma lutfenSlmmm güzeller
Ağrı durumuna bakin dedi
Menümü yazmaya gelirim
Afiyet olsun canımMenü yazmadığım zaman bana ceza mı verseniz düzeni tutturamadım
Kahvaltı (11.30)
- 1 dilim köy ekmeği, 1 dilim peynir, 1 tk krem peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
Ara (16.30)
- sade Türk kahvesi, yeşilçay, 1 mandalina, 1 kf leblebi
Akşam (18.30)
- 6 kaşık taze fasulye, 1 kaşe yoğurt
+ sade Türk kahvesi
Su: 3 lt ( 1 lt ödem suyu)
Spor: 45 dk leslie 3 mil
Zipzip- E Elif_Eylul Denp
Anam millet günü bitirmiş sporu bitirmiş sabah kalkip ise gidecek olan beste pis mikrop oglunun yüzünden spora bu saatte yeni basladi(
Ders calismiyo hiç tyt ye girecek serseri ömrümü yiyo
3 saat nutuk atilir mi attim valla babasinida destek aldim yanima sefam olsun icim dolmus deşarj oldum banttayim simdi de o ders calisiyo ben yürüyom yaşasın kötülük
Aynen oyle oldu valla neyse varsın telefon sayması ben bolca hareketimı ettimBazen üst üste gelir canim olsum yarın fazla yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?