- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Keske benim kocada baklava alip gelseYok ya nerdeeee, ne onla ne onsuz.
Ama olsun korkusu yeter
Güzel menü canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü canım
Afiyet olsun canım menü güzel
Teşekkür ederim canlar sizlere de afiyet olsun ❤❤Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Selam canim hosgeldin
Kendi 110-115 falan sanırım, ama kilo vermek istemiyor, ben ona da yediğimden yapıyorum ama koladır tostur ekliyor yanına, zaten artık bana yemek yapma dediBenim kociste benle beraber zayifliyor...ben yemegince onunda cani istemiyo...adam sporsuz benden cok kilo veriyo...hoşuna da gidiyo sen yap diyeti bende kilo veriyorum diyo
Sessiz sakin gez emiKız git sporunu yap hala çene yapıyor burdaben forumu keşfe gidiyom E Elif_Eylul ,sahip cik buralaraaa
Gece gece takımın aklına kötü şeyler soktum galibaValla Canim soğuk baklava cekti...normalde hic sevmem baklaviyi hiccc aramam esim.alir 2-3 gun.kendi yer...ama soğuk baklava sutlu tatli gibi cok hafif oluyor...az daha kilo vereyimde ödülüm olsun bari
Benimkide kilo verecem diye cok ac birakti kendini elim.ayagim titredi şeker lazim bana diye dayanamadı abur cubura döndü...şimdi tek tadı cikmiyo ben aksam.yemekten sonra hicbir sey yemiyorum..oda az yiyip birakiyo...zaten cok.yemek yemez benden az yerdi hep.amma abur cubur hastasi onu birakamiyorKendi 110-115 falan sanırım, ama kilo vermek istemiyor, ben ona da yediğimden yapıyorum ama koladır tostur ekliyor yanına, zaten artık bana yemek yapma dedi
Dün ben spor yaparken ben de seninle yapayım mu dedi, bakalım şimdş yapalım dicem ne dicek
3senelik depresyondan yeni çıktı arkadaş, o zaman sadece suyla yaşıyordu, 90kilo olmuştu, muhtemelen yemediği zamanlar onu hatırlatıyor, ben de ses etmiyorum, aklı yerinde olsun da kilolu olsun aman
Afiyet olsun menün çok iyi...Menüm
Sabah 08.30 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 1 tane haşlanmış yumurta 5 tane zeytin 2 tane ceviz 2 bardak şekersiz çay
Öğlen yemeği 12.30 4 tane köfte 1 kepçe yayla çorbası 1 bardak ayran
15.00 ara öğün 1 tane orta boy mandalina 1 cay bardağı süt
19.00 akşam yemeği 1 tabak taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran
1 tabak Salata
3 litre su
Spor olarak
15 dakika lesli sabah
15 dakika uyumadan yapıcam
Afiyet olsun canım menün iyi...Ayyy küçük kızımdan bir türlü fırsat bulamıyorum hemen menümü paylaşayım
Sabah diyetisyen randevum var ordan çıkıp kayımvalidemle hastaneye gidecem öğlene kadar yazamam inşallah güzel eksi ile gelirim
sabah
1 haşlanmış yumurt,,5 zeytin,,2 dilim tb ekmeği
ara kahve 2 ceviz
öğle
Beyaz peynirli yeşil salata
2 dilim tb ekmeği
akşam
Karnabahar kabak sote yoğurtlu 1 dilim tb ekmeği
su 3 litre
Evde yaptım bende bizimkiler Bi güzel hüpletti bende yaptığımla kaldımValla Canim soğuk baklava cekti...normalde hic sevmem baklaviyi hiccc aramam esim.alir 2-3 gun.kendi yer...ama soğuk baklava sutlu tatli gibi cok hafif oluyor...az daha kilo vereyimde ödülüm olsun bari
Afiyet olsun canım ❣
Onu ben de karıştırıyorum hatta ayın kaçı olduğunu bileBende de cocukdan daha zor birsey var takim kaptanligi
Ya birde herkes evde olunca gunler ne birbirine giriyor
Afiyet olsun canimMenü yazmadığım zaman bana ceza mı verseniz düzeni tutturamadım
Kahvaltı (11.30)
- 1 dilim köy ekmeği, 1 dilim peynir, 1 tk krem peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
Ara (16.30)
- sade Türk kahvesi, yeşilçay, 1 mandalina, 1 kf leblebi
Akşam (18.30)
- 6 kaşık taze fasulye, 1 kaşe yoğurt
+ sade Türk kahvesi
Su: 3 lt ( 1 lt ödem suyu)
Spor: 45 dk leslie 3 mil
Zipzip- E Elif_Eylul Denp
Afiyet olsun canim cok az olmus yediklerinMenü yazmadığım zaman bana ceza mı verseniz düzeni tutturamadım
Kahvaltı (11.30)
- 1 dilim köy ekmeği, 1 dilim peynir, 1 tk krem peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
Ara (16.30)
- sade Türk kahvesi, yeşilçay, 1 mandalina, 1 kf leblebi
Akşam (18.30)
- 6 kaşık taze fasulye, 1 kaşe yoğurt
+ sade Türk kahvesi
Su: 3 lt ( 1 lt ödem suyu)
Spor: 45 dk leslie 3 mil
Zipzip- E Elif_Eylul Denp
Sıktın bileKafana sıkmasaydın keşkem
Arkamdayken nasilda oluyo kurtulduguna seviniyosunIyi kurtulduk senden
Vurma şöyle yaArkamdayken nasilda oluyo kurtulduguna seviniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?