Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim kociste benle beraber zayifliyor...ben yemegince onunda cani istemiyo...adam sporsuz benden cok kilo veriyo...hoşuna da gidiyo sen yap diyeti bende kilo veriyorum diyo
Kendi 110-115 falan sanırım, ama kilo vermek istemiyor, ben ona da yediğimden yapıyorum ama koladır tostur ekliyor yanına, zaten artık bana yemek yapma dedi
Dün ben spor yaparken ben de seninle yapayım mu dedi, bakalım şimdş yapalım dicem ne dicek
3senelik depresyondan yeni çıktı arkadaş, o zaman sadece suyla yaşıyordu, 90kilo olmuştu, muhtemelen yemediği zamanlar onu hatırlatıyor, ben de ses etmiyorum, aklı yerinde olsun da kilolu olsun aman

Valla Canim soğuk baklava cekti...normalde hic sevmem baklaviyi hiccc aramam esim.alir 2-3 gun.kendi yer...ama soğuk baklava sutlu tatli gibi cok hafif oluyor...az daha kilo vereyimde ödülüm olsun bari
Gece gece takımın aklına kötü şeyler soktum galiba

Benimkide kilo verecem diye cok ac birakti kendini elim.ayagim titredi şeker lazim bana diye dayanamadı abur cubura döndü...şimdi tek tadı cikmiyo ben aksam.yemekten sonra hicbir sey yemiyorum..oda az yiyip birakiyo...zaten cok.yemek yemez benden az yerdi hep.amma abur cubur hastasi onu birakamiyor

Afiyet olsun menün çok iyi...

Afiyet olsun canım menün iyi...
Ah bu kızlar ah...

Valla Canim soğuk baklava cekti...normalde hic sevmem baklaviyi hiccc aramam esim.alir 2-3 gun.kendi yer...ama soğuk baklava sutlu tatli gibi cok hafif oluyor...az daha kilo vereyimde ödülüm olsun bari
Evde yaptım bende bizimkiler Bi güzel hüpletti bende yaptığımla kaldım

Afiyet olsun canım ❣
Bende de cocukdan daha zor birsey var takim kaptanligi

Ya birde herkes evde olunca gunler ne birbirine giriyor
Onu ben de karıştırıyorum hatta ayın kaçı olduğunu bile
Çalışmamaya fena alıştım

Menü yazmadığım zaman bana ceza mı verseniz düzeni tutturamadım
Kahvaltı (11.30)
- 1 dilim köy ekmeği, 1 dilim peynir, 1 tk krem peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
Ara (16.30)
- sade Türk kahvesi, yeşilçay, 1 mandalina, 1 kf leblebi
Akşam (18.30)
- 6 kaşık taze fasulye, 1 kaşe yoğurt
+ sade Türk kahvesi
Su: 3 lt ( 1 lt ödem suyu)
Spor: 45 dk leslie 3 mil
Zipzip- E Elif_Eylul Denp

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim cok az olmus yediklerin
En son menu paylasmayim demistin ya ondan israr etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…