Hepimiz sonradan daha akıllanıyoz malesef hele bide çoluk çocuğa karışınca demiBenimki tamamen tembellikten ama ınsallah erken kalkmayı isleri erken den bitirmeyi yola koyucam
Olabılır valla cok kıskanc kendilerı ablası gelsin sarılsın hemen oda sarılır babası yanıma gelsin direk kucağıma gelir
Evet abla anlamsızdılar ama cok sukur gittiler
Yetısemıyorum Baska turlu abla
Yarına kalmaz emınım
Hosgeldin ben merve
İnsanı kıskançlıktan catlatan cinsten Masallah
❤❤Bu cuma göreceksin ınsallah canım
Afiyet olsun canlar
Odem suyu ictiysen oda yapabilir cumartesi odem suyu beni yattıgım yerden kaldırmadı
Aman ihmal etme abla corabı ve fazla ayakta kalma lutfen
Afiyet olsun canım
kendi gecmısıme gittim valla sımdı ki aklım olsa derslerime daha cok asılırdım cok sukur bir meslegım var ama haytalık etmeseydim daha iyi yerlerde olabilirdim keske bu kafa yapım o zamanda olaydı
Kesinlikle oyle annem hep anne olunca anlarsın derdi ne kadar da haklıymısHepimiz sonradan daha akıllanıyoz malesef hele bide çoluk çocuğa karışınca demi( çocuklarımız öyle olmaz inşallah
Mesleğin ne canım
Ablacım mucizem ne resmi yüklemiş kenarda dursun demıssınTeşekkür ederim canım atmışsın hemen ...
Seninki daha hafifime geldi benimkine göre kenarimdA dursun:))
Cok geçmiş olsun canım o banada oluyo ani kalkinca hatta geçen gün oglumada oldu hızlı kalktığından
Geçmiş olsun ablam. Durumuna göre yürürsün sende bunu duyman bile gidisat iyi demek gibi geldi bana .. hadi inşallah
İnşallah ablacımBazen üst üste gelir canim olsum yarın fazla yaparsin
Ohhh cok sevindim tartı yüzünü güldürsün inşallah canım
Arkadaslarin söylediği gibi sabah az olmus ama diğer öğünler guzel cnmKahvaltı 11:30
Sahanda 2 yumurta
9 zeytin
Ara 16:30 2 kivi 6 badem
Akşam 18:30
8-9 yk etli barbunya yemeği (susuz)
2 sb Ayran
Bol salata
3 lt su
10.000 adım
Gecmis olsun cnmKızlar az önce wc kalkmak için uzanırken yerimden ayağa kalktım.Başım döndü.Arada olurdu böyle ama bu sefer başım baya döndü ve vücudum sallandı,annem geldi tuttu.Kafam ateş gibi yandı vs..Hızlı kalktığım için olmuş normal bişidir di mi? Annem endişelendi baya,çok mu zorladın kendini sporla vs die saydırmakta şu an.
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun yaa
Sagolasin elifimGecmis olsun abla hafta sonu cok ayakta kaldin zorladin bir sure misafir agirlamasan guzel olacak sanki
Afiyet olsun
Sagol tatlimGeçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim tatlimMefkurem şimdi okudum abla.Çok geçmiş olsun dizin için.Kıkırdaklarda sorun var sanırım? Doktor ne dedi ? Ameliyatlık bi durum yoktur inşallah.
Ben de iç çapraz bağlarımı koparttıgımdan zamanında dizim problemlidir,o yüzden anlayabiliyorum.Allah acil şifalar versin
1 aydir hic bi gelisme yok cnm cok canimi sikiyor ama yapacak bisey yokGeçmiş olsun ablam. Durumuna göre yürürsün sende bunu duyman bile gidisat iyi demek gibi geldi bana .. hadi inşallah
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun...
Dizler çok sıkıntılı oluyor..
Benim Bile yavaştan ağrımaya başladı..
Her gün giyecem artik cnmAman ihmal etme abla corabı ve fazla ayakta kalm
Usenme abla saglık hiçbir seye benzemezArkadaslarin söylediği gibi sabah az olmus ama diğer öğünler guzel cnm
Gecmis olsun cnm
Sonraki mesajinda gördüm şükür iyiymişin
Teşekkür ederim cnm
Sagolasin elifim
Normalde zaten misafir olmuyorda mecburi bi durumdu
Sagol tatlim
Teşekkür ederim tatlimbende diyorum acaba bilmeden bu kizi kirdimmi, kac gündür mesajlarima dönmüyor mesajini gorunce sevindim
Miniskus ameliyati oldumda nerdeyse 3 ay olacak gecmedi cnm ayni zamanda aşınma da var tabi
1 aydir hic bi gelisme yok cnm cok canimi sikiyor ama yapacak bisey yok
Teşekkür ederim cnmsenin kilonda yok aslinda, yinede dikkat et
Her gün giyecem artik cnm
Giymesi zor oluyor diye sabahlari üşeniyorum
Aynen canimKesinlikle oyle annem hep anne olunca anlarsın derdi ne kadar da haklıymıs
Ogretmenlik mezunuyum canim ama kpss ye girmek nasip olmadı mezun oldugum da buyuk kızım 2 aylıktı daha sonrada kpss ye hazırlanmak nasip olmadı
Buyurunnnnnn kendi diyetisyeninin listesi canimAblacım mucizem ne resmi yüklemiş kenarda dursun demıssın
Aaa ama abla 3 ay olmamis daha normaldir .Arkadaslarin söylediği gibi sabah az olmus ama diğer öğünler guzel cnm
Gecmis olsun cnm
Sonraki mesajinda gördüm şükür iyiymişin
Teşekkür ederim cnm
Sagolasin elifim
Normalde zaten misafir olmuyorda mecburi bi durumdu
Sagol tatlim
Teşekkür ederim tatlimbende diyorum acaba bilmeden bu kizi kirdimmi, kac gündür mesajlarima dönmüyor mesajini gorunce sevindim
Miniskus ameliyati oldumda nerdeyse 3 ay olacak gecmedi cnm ayni zamanda aşınma da var tabi
1 aydir hic bi gelisme yok cnm cok canimi sikiyor ama yapacak bisey yok
Teşekkür ederim cnmsenin kilonda yok aslinda, yinede dikkat et
Her gün giyecem artik cnm
Giymesi zor oluyor diye sabahlari üşeniyorum
Yine etiket unutmuşum25 ocak pazartesi
Sabah sirkeli su
Sade kahve
Öğle
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 tb sandwich ekm.
Maydonoz, dereotu
19.45
Ton balik pizzasi (tabanı 1 yunurta +ton baligi - uzerine domates sos 4 dil. Sucuk, biraz kasar)
Su 2 lt
İnşallah cnmAaa ama abla 3 ay olmamis daha normaldir .
allah sifani versin insallah gececektir şikayetlerin tez zamanda
75 dk azmiN Nidsalii canım bantta 75 dk yürüdüm
Bir kısmını gece 12 den sonra yürüdüğüm icin sali olarak kaydetti sayaç. Bugünün toplami 2880+6404= 9284 ediyo ..
Sağ alta bak canim orda iki günde. Ben şimdi salının 2880 ini sıfırlıyorum yarına hazırlık.
Baska spor yok malesef
Eki Görüntüle 2769458
Baska da bişiyleryapiyordum bugün yapamayınca kendimi suçlu hissettim haklısın abla75 dk azmi
Daha ne olsun canimcim
Bugün de ben kapatayım.
aaaaa olmaz ben kapatmadan olmazTakima bisey olmasin diye ben nöbet tutuyorum
Siz rahat rahat uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?