Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir
Hergun tartilmayin hele spor sonraki asla tartilmayin doğru sonuç vermezz

Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir
Bitanem ben de senin gibiyim. Kas yapıyoruz muhtemelen ya da yağ oranımız düşük bu kadar oluyor. İf deneyeceğim biraz yemem lazim hiç iştahım yok. Aylardır sıfır şeker, sadece sağlıklı karbonhidrat tüketiyorum. Durum çok değişmiyor. Minik minik vereceğiz dert etme. Bende ödem yok ama seninki odemdir. Belki regl yaklaştı dur bakalım...Biz doğru olanı yapalım .

Lodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.
Akşam direklerin telleri kopmuş burada da elektrik yoktu çok şiddetli şu an hala var dün neredeyse fırtına gibiydi

Canım sen biraz proteinden eksik beslemiyorsun,ondan veremiyor olabilirsin. Birkaç gün protein tüket,spor yap.Hemen eksiye düşersin bence.

Belki yolda karşılaşırız ben de yürüyüse ineceğim birazdan. Mor renkli birine denk gelirsen selam vermeyi unutma
Ay keske abla karsılassak ne guzel olur
Ya kızlar bizim çelik kapı anahtarı kayboldu 4..5 gündür bulamıyoruz markası yazıyor üzerinde ismini söyleyip çıkartabiliriz mi acaba bilginiz varmı
Canım degıstırmek en mantıklısı marka aynı olsa bile kilit farklıdır ıllakı
Şiddetli baş agrisi var
Gecmıs olsun canım biberiye var sa evde cayını demle ıyı geliyor
Geçmiş Olsun canım ☹☹
Elhan Ve askrhpozitif sizlere de iyi yürüyüşler canlar
Tesekkurler canım ❤
Alla alla niye laf soylerkı insan anahtarın kaybolmus tabikı bakacaksın cok degısık geldi kv canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…