Beraber uzanın ... inşallah uyur minik. Tahlil sonuçları iyi gelirse daha iyi hissedeceksin.Gittim tahlillerimi yaptirdim abla geldim ama çok siddetli kopartıp at yani okadar eylul oglen uyursa yaticam ama keske uyusa
Afiyet olsun kuzumGünaydın kızlar
25 Ocak
Sabah 10.00
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
Domates salatalık
1 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
Öğle 14.50
Tavuklu salata 1 bardak ayran
Aksam18.00
2 tane zeytinyağlı yaprak sarma salata ve ayran
Aralarda kahve içtim.
Eki Görüntüle 2769610
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Denp @Tutku44
Hergun tartilmayin hele spor sonraki asla tartilmayin doğru sonuç vermezzValla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir
Bitanem ben de senin gibiyim. Kas yapıyoruz muhtemelen ya da yağ oranımız düşük bu kadar oluyor. İf deneyeceğim biraz yemem lazim hiç iştahım yok. Aylardır sıfır şeker, sadece sağlıklı karbonhidrat tüketiyorum. Durum çok değişmiyor. Minik minik vereceğiz dert etme. Bende ödem yok ama seninki odemdir. Belki regl yaklaştı dur bakalım...Biz doğru olanı yapalım .Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir
Teşekkür ederim asiyecim.
Akşam direklerin telleri kopmuş burada da elektrik yoktu çok şiddetli şu an hala var dün neredeyse fırtına gibiydiLodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.
Yildirimda evin bir kati yikilmisAkşam direklerin telleri kopmuş burada da elektrik yoktu çok şiddetli şu an hala var dün neredeyse fırtına gibiydi
Gemlik de aynı şekilde canım uçuyorduk neredeyse...ama bir hava var yaz gibiAkşam direklerin telleri kopmuş burada da elektrik yoktu çok şiddetli şu an hala var dün neredeyse fırtına gibiydi
Canım sen biraz proteinden eksik beslemiyorsun,ondan veremiyor olabilirsin. Birkaç gün protein tüket,spor yap.Hemen eksiye düşersin bence.Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Tartılmamak daha iyi cumaya güzel eksi olacak ben inanıyorumGünaydın canımbugün tartilmamaya karar verdim...
Ay keske ablaBelki yolda karşılaşırız ben de yürüyüse ineceğim birazdan.Mor renkli birine denk gelirsen selam vermeyi unutma
Canım degıstırmek en mantıklısı marka aynı olsa bile kilit farklıdır ıllakıYa kızlar bizim çelik kapı anahtarı kayboldu 4..5 gündür bulamıyoruz markası yazıyor üzerinde ismini söyleyip çıkartabiliriz mi acaba bilginiz varmı
Gecmıs olsun canım biberiye var sa evde cayını demle ıyı geliyorŞiddetli baş agrisi var
Tesekkurler canım ❤
Alla alla niye laf soylerkı insan anahtarın kaybolmus tabikı bakacaksın cok degısık geldi kv canımOda doğru kaptanım yedek te anahtarlıktaydı ya eşimin işyerindeki dolabının
odasının yedek anahtarları hepsi bi aradaydı kv ye gitmiştim orada kayboldu bi kac gündür gidip bakıyorum oğlum şuraya attık falan diyo bugünde bazanin altına attik dedi gidip bakayim dedim laf falan söyledi tartıştık biraz bu yuzden
Tebrik ederim ortıcımKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi
Guzel kilo vermissin canim tebrik ederimKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
Teşekkür ederim canımGuzel kilo vermissin canim tebrik ederim
Onu görmedim akşam elektrik yoktu haberleri kaçırdıkYildirimda evin bir kati yikilmis
Masallah canım maşallah ne kadar süredeKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?