Guzel menü afiyet olsun canımGünaydın kızlar
25 Ocak
Sabah 10.00
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
Domates salatalık
1 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
Öğle 14.50
Tavuklu salata 1 bardak ayran
Aksam18.00
2 tane zeytinyağlı yaprak sarma salata ve ayran
Aralarda kahve içtim.
Eki Görüntüle 2769610
Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul @Denp @Tutku44
Hoş geldin..Teşekkür ederim inşallahsizlerde Vermişsiniz maşallah son kilolar sanırım artık
Yedegi yokmuydu canimYa kızlar bizim çelik kapı anahtarı kayboldu 4..5 gündür bulamıyoruz markası yazıyor üzerinde ismini söyleyip çıkartabiliriz mi acaba bilginiz varmı
Köpüklüm harika geçirmişsin gününü...Günaydın kızlar
25 Ocak
Sabah 10.00
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
Domates salatalık
Öğle 14.50
Aksam18.00
Aralarda kahve içtim.
Eki Görüntüle 2769610
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar
25 Ocak
Sabah 10.00
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
Domates salatalık
Öğle 14.50
Aksam18.00
Aralarda kahve içtim.
Eki Görüntüle 2769610
Eline Sağlık kaptanım22-28 Ocak Menü Bildirimleri
Günaydın
Şuracıkta bi kenarda otursam olurmu
Afiyet olsun..Günaydın kızlar
25 Ocak
Sabah 10.00
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
Domates salatalık
Öğle 14.50
Aksam18.00
Aralarda kahve içtim.
Eki Görüntüle 2769610
Hiç bilmiyorum canım ben ya...Ya kızlar bizim çelik kapı anahtarı kayboldu 4..5 gündür bulamıyoruz markası yazıyor üzerinde ismini söyleyip çıkartabiliriz mi acaba bilginiz varmı
Canım degiştirmeniz gerekiyor. Kötü niyetli birinin eline gecme ihtimali çok düşük ama en iyisi yenisini almak...100 lirayı- en ucuzu- gözden çıkaracaksınız. Üç tane anahtarı oluyor birini saklayın.Ya kızlar bizim çelik kapı anahtarı kayboldu 4..5 gündür bulamıyoruz markası yazıyor üzerinde ismini söyleyip çıkartabiliriz mi acaba bilginiz varmı
Sağol ablacımKöpüklüm harika geçirmişsin gününü...
Benim gibi biraz spor eksiğin var. Eminim evde günün koşuşturmayla geçiyordur. Telafi olur inşallah.
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canim
Lodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.Şiddetli baş agrisi var
Teşekkür ederim canımEline Sağlık kaptanım
otur canım nasıl rahat edeceksen
Afiyet olsun..
Menün Güzel...
Hiç bilmiyorum canım ben ya...
Tüh nasıl kaybolur çocuklar mı kaybetti acaba???
Geçmiş Olsun canım ☹☹Şiddetli baş agrisi var
Gittim tahlillerimi yaptirdim abla geldim ama çok siddetli kopartıp at yani okadar eylul oglen uyursa yaticam ama keske uyusaLodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.
Oda doğru kaptanım yedek te anahtarlıktaydı ya eşimin işyerindeki dolabınınYedegi yokmuydu canim
Markasi yazsada her anahtar ayni olmaz ki
Sagol canim
Kendini iyi hissettirecek bir şeyler yap. Papatya çayı stresi alıyor mesela. Bir de inanarak niyet çalışması yapabilirsin. Enerjisiz kalmışsın bu keyifsizlik oluyor zaman zaman hepimizde. Bizdiklar sağlıklı olmasa koşamazlar çok şükür değil miSağol ablacım
Hiç halim yok... Hem bedenen hem ruhen kendimi yorgun hissediyorum. Ama evet evdeki üç bızdık için sürekli koşturuyorum
Öyle yapıcaz canım artık yapcak bişey kötü birinin eline geçmesi imkansız kv deydik orada kayboldu bu sefer birini saklıyacağımCanım degiştirmeniz gerekiyor. Kötü niyetli birinin eline gecme ihtimali çok düşük ama en iyisi yenisini almak...100 lirayı- en ucuzu- gözden çıkaracaksınız. Üç tane anahtarı oluyor birini saklayın.
Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorumEllerine sağlık canımBugün hedefim 10.000 . Tesnim1903 canım sen nasılsın? Yarın beş günlük if yapacağım.Bugun alışveriş listemi tamamlayacağim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?