Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Köpüklüm harika geçirmişsin gününü...
Benim gibi biraz spor eksiğin var. Eminim evde günün koşuşturmayla geçiyordur. Telafi olur inşallah.

Eline Sağlık kaptanım

Şuracıkta bi kenarda otursam olurmu
otur canım nasıl rahat edeceksen
Afiyet olsun..
Menün Güzel...
Ya kızlar bizim çelik kapı anahtarı kayboldu 4..5 gündür bulamıyoruz markası yazıyor üzerinde ismini söyleyip çıkartabiliriz mi acaba bilginiz varmı
Hiç bilmiyorum canım ben ya...
Tüh nasıl kaybolur çocuklar mı kaybetti acaba???

Ya kızlar bizim çelik kapı anahtarı kayboldu 4..5 gündür bulamıyoruz markası yazıyor üzerinde ismini söyleyip çıkartabiliriz mi acaba bilginiz varmı
Canım degiştirmeniz gerekiyor. Kötü niyetli birinin eline gecme ihtimali çok düşük ama en iyisi yenisini almak...100 lirayı- en ucuzu- gözden çıkaracaksınız. Üç tane anahtarı oluyor birini saklayın.

Köpüklüm harika geçirmişsin gününü...
Benim gibi biraz spor eksiğin var. Eminim evde günün koşuşturmayla geçiyordur. Telafi olur inşallah.
Sağol ablacım
Hiç halim yok... Hem bedenen hem ruhen kendimi yorgun hissediyorum. Ama evet evdeki üç bızdık için sürekli koşturuyorum

Lodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.
Gittim tahlillerimi yaptirdim abla geldim ama çok siddetli kopartıp at yani okadar eylul oglen uyursa yaticam ama keske uyusa

Yedegi yokmuydu canim
Markasi yazsada her anahtar ayni olmaz ki
Oda doğru kaptanım yedek te anahtarlıktaydı ya eşimin işyerindeki dolabının
odasının yedek anahtarları hepsi bi aradaydı kv ye gitmiştim orada kayboldu bi kac gündür gidip bakıyorum oğlum şuraya attık falan diyo bugünde bazanin altına attik dedi gidip bakayim dedim laf falan söyledi tartıştık biraz bu yuzden

Sağol ablacım
Hiç halim yok... Hem bedenen hem ruhen kendimi yorgun hissediyorum. Ama evet evdeki üç bızdık için sürekli koşturuyorum
Kendini iyi hissettirecek bir şeyler yap. Papatya çayı stresi alıyor mesela. Bir de inanarak niyet çalışması yapabilirsin. Enerjisiz kalmışsın bu keyifsizlik oluyor zaman zaman hepimizde. Bizdiklar sağlıklı olmasa koşamazlar çok şükür değil mi sana Ayetel Kürsi okudum bu mesaja ufledim şifa olsun uzaklara...

Öyle yapıcaz canım artık yapcak bişey kötü birinin eline geçmesi imkansız kv deydik orada kayboldu bu sefer birini saklıyacağım

Ellerine sağlık canım Bugün hedefim 10.000 . Tesnim1903 canım sen nasılsın? Yarın beş günlük if yapacağım.Bugun alışveriş listemi tamamlayacağim.
Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…