Sagol cnmAfiyet olsun degisik bir pizza
Estağfurullah kuzumOlur mu öyle şey ablacım yaa.Görmemişimdir,bazen tüm sayfaları okumak zor geliyor.Etiketlendiğimde muhakkak okuyorum ama gözden kaçırmış olabilirim kusura bakmaÇok geçmiş olsunn yaa,sen spor vs zorlama hiç.Doktorun ne derse onu yap sadece,kilo da verdikçe dizin daha da rahatlayacaktır.Çok geçmiş olsun ❤
Sagolasin cnmSizde çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun tatlimŞiddetli baş agrisi var
Masallah cok guzel cnmKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi
Hoşgeldin ablacımHerkese saglikli mutlu gunler
Harika kuzumKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
Hayırlı günler ablam nasıl oldunnHerkese saglikli mutlu gunler
Samsunda aynı kuzum burdada evin çatısı uçtu rüzgardanAkşam direklerin telleri kopmuş burada da elektrik yoktu çok şiddetli şu an hala var dün neredeyse fırtına gibiydi
Maşallah canım çok sevindimKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
Allah korusun ya bundan 7 sene önce çok lodos oldu diye balkona cam yapmıştık o sene çok çatılar uçtu bizimde asma tavan avizeler az salaanmadı o zamanSamsunda aynı kuzum burdada evin çatısı uçtu rüzgardan
Sagol cnmtadi fena degildi :)
Estağfurullah kuzumolabildigince dikkat etmeye calisiyorum iste
Belliki ben de geç iyilesecek
Sagolasin cnm
Geçmiş olsun tatlim
Sicak biseyler icip yatabilsen belki hafifler
Masallah cok guzel cnm
Harika kuzum
Tarti alabildin mı canım yada diyetisyen kağıdın duruyorsa atki eslesmede tartı resmi lazım
Hayırlı günler ablam nasıl oldunn
Teşekkür ederim kızkarMaşallah canım çok sevindim
Bakalım ben de heyecanlıyım inşallah iyi olurTartılmamak daha iyi cumaya güzel eksi olacak ben inanıyorum
Ah allah korusun ya hiç unutmam mersindeydik inanılmaz bir fırtına vardı bende salona gidiyordum vergi dairesinin balkon tasi o fırtınayla uçtu yere 8. Kattan parçası bıçak gibi dizime saplanmıştı kız arkadasimin yüzünü yirti ..O günden berii rüzgarlı havada asla dışarı çıkamam cikincada kalbim ağzımda atıyor bildiğin elim.ayagim titriyorAllah korusun ya bundan 7 sene önce çok lodos oldu diye balkona cam yapmıştık o sene çok çatılar uçtu bizimde asma tavan avizeler az salaanmadı o zaman
Geçmiş olsun kuzum ya bende çıkmam burada çok fazla oluyor.Ah allah korusun ya hiç unutmam mersindeydik inanılmaz bir fırtına vardı bende salona gidiyordum vergi dairesinin balkon tasi o fırtınayla uçtu yere 8. Kattan parçası bıçak gibi dizime saplanmıştı kız arkadasimin yüzünü yirti ..O günden berii rüzgarlı havada asla dışarı çıkamam cikincada kalbim ağzımda atıyor bildiğin elim.ayagim titriyor
Çok geçmiş olsun...Ah allah korusun ya hiç unutmam mersindeydik inanılmaz bir fırtına vardı bende salona gidiyordum vergi dairesinin balkon tasi o fırtınayla uçtu yere 8. Kattan parçası bıçak gibi dizime saplanmıştı kız arkadasimin yüzünü yirti ..O günden berii rüzgarlı havada asla dışarı çıkamam cikincada kalbim ağzımda atıyor bildiğin elim.ayagim titriyor
Saol kuzumGeçmiş olsun kuzum ya bende çıkmam burada çok fazla oluyor.
Aynen öyle canım benim saol :)Çok geçmiş olsun...
Kazanın nereden geleceği belli değil işte..
Allah Korumuş...
Bursa'nin lodosu meşhurdur zaten..Geçmiş olsun kuzum ya bende çıkmam burada çok fazla oluyor.
Amin canım ben tam çatı katında oturuyorum onun için 2 cepheden vuruyor bize evimiz tam köşedeBursa'nin lodosu meşhurdur zaten..
Biz de ordayken eşmişti baya...
Burda İzmir'de de esiyor şimdi baya da şiddetli...
Allah dışarıda çalışanlara evsizlere yardim etsin
Ohh mis sağlıkla büyüsünler...Kızlar annem geldi bebişi yıkadık kızları banyoya soktum onları da yıkadım akşama yazarım. Birde dün büyük ablam geldi gelirken profiterol getirmiş yedim mi Tabiki yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?