Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya kaynivaliden anahtari bulunduğunda size vermeliydi evi temizlerken mutlaka çikar. nereye koyduğunu biliyor musun?

Allah razı olsun ablacım

Kızlar harika bir diyetisyen tarifini yaptım bugün. Sizlerde belki yapmak istersiniz diye paylaşayım istedim ben yulaflı poğaçayı yaptım hem pratik çalışanlar içinde diyetisyenle devam etmeyen arkadaşlar için güzel bir 3 günlük if diyeti önerisi de olabilir diye düşündüm hepsini paylaştım. Benim bu pazartesi bitiyor 3 gün bunu yapıp sonra yeniden başka bir diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum da

Eklentiler

• Screenshot_20210126_145012_com.instagram.android.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20210126_145023_com.instagram.android.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 26
Sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun neden onun listesine uymuyorsun

Sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun neden onun listesine uymuyorsun
Diyetisyen listesinde yulaflı omlet yazmış yanına peynir falan canım bende hergün omlet yapana kadar zaten omletin içindeki herşey bunda da var diye bunu yaptım yanına çay ve salatalık domatesle güzel gidiyor

Şiddetli baş agrisi var
Geçmiş olsun normal canim baksana şu lodosa ( tahlil sonuclarin ne zaman cikacak dahiliyeye mi gittin
Lodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.
Allah şifanı versin haalami agriyor kiyamam dünürüme
Laf söylenecek ne var sen onun kizisin artik ama yaa bilmiom herkes bi değişik
Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir
Yediklerinden sporundan eminsin canim. Insan buraya mahcup olmaktan korkuyo en cok seni en iyi anlayacaklardan biriyim:)
Uzulmecumaya gider inşallah
Kızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi
Tebrik ederim maşallah ekmek güzelimeee
Allah bir daha yasatmasin ne zor
Bursa'nin lodosu meşhurdur zaten..
Biz de ordayken eşmişti baya...
Burda İzmir'de de esiyor şimdi baya da şiddetli...
Allah dışarıda çalışanlara evsizlere yardim etsin
Aminnnnnn
Amin canım ben tam çatı katında oturuyorum onun için 2 cepheden vuruyor bize evimiz tam köşede
Ay allah korusun

Biraz değişikler canım onlar
Kızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi
Çok sevindim canım
Herkese saglikli mutlu gunler
Mutlu günler canım
ya kaynivaliden anahtari bulunduğunda size vermeliydi evi temizlerken mutlaka çikar. nereye koyduğunu
biliyor musun?
Canım ben oraya oturmaya gitmiştim orada çocuklar aldı daldım bende.
oyun oynuyorlardi büyük bi ihtimal cocuklar sakladı yada attılar bi yere şaka gibi bulamıyoruz evin dışına çıkmadılar orda olduğuna eminim
Onlar yorulmasınlar dedim gideyim kendim bakayım tartıştılar bakamadim bende eve geldim yeni alıcaz artık

kayınvalidende oyuncaklar varsa içlerindedir oraya baktiniz mı?
inşallah en kısa zamaninda bulursunuz?
ben evlendiğim ilk ayda anahtarimi kaybetmişim.eşim gidip yeni anahtar yaptırmıştır aylar sonra mutfak alt dolabin içinde buldum. onu yedek olarak kullaniyoruz

oyuncak yok orda canım ama bırakmıyorlar ki adam akıllı bakayım bulucam biliyorum
Kesin yaptırırız öyle çıkar ortaya bizimkide genellikle öyle oluyor

oyuncak yok orda canım ama bırakmıyorlar ki adam akıllı bakayım bulucam biliyorum
Kesin yaptırırız öyle çıkar ortaya bizimkide genellikle öyle oluyor
hep böle yaşıyorum
kimliğimi kaybettim. gidip yenisini çikarttim onu pamuklara sardim. eskisi inşallah ortaya çıkmaz. : ama bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…