Yok ben ayak altında dolanmayayim didimmmoturmak yasak yürüyoruz bu hafta
ya kaynivaliden anahtari bulunduğunda size vermeliydi evi temizlerken mutlaka çikar. nereye koyduğunu biliyor musun?Oda doğru kaptanım yedek te anahtarlıktaydı ya eşimin işyerindeki dolabının
odasının yedek anahtarları hepsi bi aradaydı kv ye gitmiştim orada kayboldu bi kac gündür gidip bakıyorum oğlum şuraya attık falan diyo bugünde bazanin altına attik dedi gidip bakayim dedim laf falan söyledi tartıştık biraz bu yuzden
Teşekkür ederim sıcakkanlı karşılamanız sayesindeMucizem seni takıma ısınmış görünce çok sevindim.Diyet, spor ve takım enerjisi her şeyin güzel gitmesini sağlıyor.
Hoş buldum teşekkür ederimHoş geldin..
Allah razı olsun ablacımKendini iyi hissettirecek bir şeyler yap. Papatya çayı stresi alıyor mesela. Bir de inanarak niyet çalışması yapabilirsin. Enerjisiz kalmışsın bu keyifsizlik oluyor zaman zaman hepimizde. Bizdiklar sağlıklı olmasa koşamazlar çok şükür değil misana Ayetel Kürsi okudum bu mesaja ufledim şifa olsun uzaklara...
Evet canım 4 kardeşiz bir de erkek kardeşim var
Sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun neden onun listesine uymuyorsunKızlar harika bir diyetisyen tarifini yaptım bugün. Sizlerde belki yapmak istersiniz diye paylaşayım istedimben yulaflı poğaçayı yaptım hem pratik çalışanlar içinde diyetisyenle devam etmeyen arkadaşlar için güzel bir 3 günlük if diyeti önerisi de olabilir diye düşündüm hepsini paylaştım. Benim bu pazartesi bitiyor 3 gün bunu yapıp sonra yeniden başka bir diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum da
Diyetisyen listesinde yulaflı omlet yazmış yanına peynir falan canım bende hergün omlet yapana kadar zaten omletin içindeki herşey bunda da var diye bunu yaptımSen zaten diyetisyene gitmiyormuydun neden onun listesine uymuyorsun
Geçmiş olsun normal canim baksana şu lodosaŞiddetli baş agrisi var
Allah şifanı versin haalami agriyor kiyamam dünürümeLodos var Bursa'da o tetiklemiş olabilir mi acaba? Çok geçmiş olsun kuzum. Bende de var hâlâ tam geçmedi ara ara sağdan soldan tıklıyor umursamıyorum.
Laf söylenecek ne var sen onun kizisin artik ama yaa bilmiom herkes bi değişikOda doğru kaptanım yedek te anahtarlıktaydı ya eşimin işyerindeki dolabının
odasının yedek anahtarları hepsi bi aradaydı kv ye gitmiştim orada kayboldu bi kac gündür gidip bakıyorum oğlum şuraya attık falan diyo bugünde bazanin altına attik dedi gidip bakayim dedim laf falan söyledi tartıştık biraz bu yuzden
Yediklerinden sporundan eminsin canim. Insan buraya mahcup olmaktan korkuyo en cok seni en iyi anlayacaklardan biriyim:)Valla ben iyi değilim kacamak yapmıyorum
Yürüyüşleride çoğalttim ama tartıda arti gelip duruyorum moralim bozuk insallah spordan kaynaklı ödemdir
Tebrik ederim maşallah ekmek güzelimeeeKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi
Allah bir daha yasatmasin ne zorAh allah korusun ya hiç unutmam mersindeydik inanılmaz bir fırtına vardı bende salona gidiyordum vergi dairesinin balkon tasi o fırtınayla uçtu yere 8. Kattan parçası bıçak gibi dizime saplanmıştı kız arkadasimin yüzünü yirti ..O günden berii rüzgarlı havada asla dışarı çıkamam cikincada kalbim ağzımda atıyor bildiğin elim.ayagim titriyor
AminnnnnnBursa'nin lodosu meşhurdur zaten..
Biz de ordayken eşmişti baya...
Burda İzmir'de de esiyor şimdi baya da şiddetli...
Allah dışarıda çalışanlara evsizlere yardim etsin
Ay allah korusunAmin canım ben tam çatı katında oturuyorum onun için 2 cepheden vuruyor bize evimiz tam köşede
Biraz değişikler canım onlarAy keske ablakarsılassak ne guzel olur
Canım degıstırmek en mantıklısı marka aynı olsa bile kilit farklıdır ıllakı
Gecmıs olsun canım biberiye var sa evde cayını demle ıyı geliyor
Tesekkurler canım ❤
Alla alla niye laf soylerkı insan anahtarın kaybolmus tabikı bakacaksın cok degısık geldi kv canım
Çok sevindim canımKızkar selammmm napıyorsunuz ben Diyetisyen den çıktım
2.4 kilo vermişim 2 kilosu yağdan doktor çok iyi dedi
Mutlu günler canımHerkese saglikli mutlu gunler
Canım ben oraya oturmaya gitmiştim orada çocuklar aldı daldım bende.ya kaynivaliden anahtari bulunduğunda size vermeliydi evi temizlerken mutlaka çikar. nereye koyduğunu
biliyor musun?
Abla ben bilmiyorum valla değişikler bakamadan geldimLaf söylenecek ne var sen onun kizisin artik ama yaa bilmiom herkes bi
kayınvalidende oyuncaklar varsa içlerindedir oraya baktiniz mı?Biraz değişikler canım onlar
Çok sevindim canım
Mutlu günler canım
Canım ben oraya oturmaya gitmiştim orada çocuklar aldı daldım bende.
oyun oynuyorlardi büyük bi ihtimal cocuklar sakladı yada attılar bi yere şaka gibi bulamıyoruz evin dışına çıkmadılar orda olduğuna eminim
Onlar yorulmasınlar dedim gideyim kendim bakayım tartıştılar bakamadim bende eve geldim yeni alıcaz artık
oyuncak yok orda canım ama bırakmıyorlar ki adam akıllı bakayım bulucam biliyorumkayınvalidende oyuncaklar varsa içlerindedir oraya baktiniz mı?
inşallah en kısa zamaninda bulursunuz?
ben evlendiğim ilk ayda anahtarimi kaybetmişim.eşim gidip yeni anahtar yaptırmıştır aylar sonra mutfak alt dolabin içinde buldum. onu yedek olarak kullaniyoruz
Sagol canim azda olsa gecti biberiye yaptım ovdum hap ictimE Elif_Eylul geçmiş olsun canım geçtimi başının ağrısı
hep böle yaşıyorumoyuncak yok orda canım ama bırakmıyorlar ki adam akıllı bakayım bulucam biliyorum
Kesin yaptırırız öyle çıkar ortaya bizimkide genellikle öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?