Dinlen uzan geçer canım inşallah Migrenin mi var seninSagol canim azda olsa gecti biberiye yaptım ovdum hap ictim
Hosbuldum cnmHoşgeldin ablacım
Sagol cnm gece uyuyamayinca bugün saatlerim şaşti, ama idare edecem :)Hayırlı günler ablam nasıl
Sanada cnmMutlu günler canım
Bence yenisini yaptirinoyuncak yok orda canım ama bırakmıyorlar ki adam akıllı bakayım bulucam biliyorum
Kesin yaptırırız öyle çıkar ortaya bizimkide genellikle öyle oluyor
Sinüzit canim ama kafam tutmuyo bugunDinlen uzan geçer canım inşallah Migrenin mi var senin
Dereotlusu güzel oluyor canım ben de sık yaparimDiyetisyen listesinde yulaflı omlet yazmış yanına peynir falan canım bende hergün omlet yapana kadar zaten omletin içindeki herşey bunda da var diye bunu yaptımyanına çay ve salatalık domatesle güzel gidiyor
Eşim bugün halledicek zaten eskisi bi ise yaramaz artıkSagol cnm gece uyuyamayinca bugün saatlerim şaşti, ama idare edecem :)
Sanada cnm
Bence yenisini yaptirin
Kv bulursa, orda olmasin anahtar
Hmm evde yoktu ama bir dahakine eklerim mutlakaDereotlusu güzel oluyor canım ben de sık yaparim
Sağ ol dünürüm. Tam geçmiyor ara ara yokluyor...havalardan sanırım...Geçmiş olsun normal canim baksana şu lodosa( tahlil sonuclarin ne zaman cikacak dahiliyeye mi gittin
Allah şifanı versin haalami agriyor kiyamam dünürüme
Laf söylenecek ne var sen onun kizisin artik ama yaa bilmiom herkes bi değişik
Yediklerinden sporundan eminsin canim. Insan buraya mahcup olmaktan korkuyo en cok seni en iyi anlayacaklardan biriyim:)
Uzulmecumaya gider inşallah
Tebrik ederim maşallah ekmek güzelimeee
Allah bir daha yasatmasin ne zor
Aminnnnnn
Ay allah korusun
Çıkar canım oda benimde bi ara başıma geldi kimlik meselesi buldum iki kimliğim var şuan birihep böle yaşıyorum
kimliğimi kaybettim. gidip yenisini çikarttim onu pamuklara sardim. eskisi inşallah ortaya çıkmaz.: ama bulamadim.
Tekrardan geçmiş olsun canm ablamda da sinüzit var tuttumu kötü oluyorSinüzit canim ama kafam tutmuyo bugun
SağolasınGünaydın.
Günaydın canım...❤❤❤
Dün aklıma geldin nerelerde acaba diye...
Iyi olmana sevindim
Günaydın canımbugün tartilmamaya karar verdim...
Günaydın canım.
Ben de şaşırdım yatar uyursun diye düşünmüştüm...
Senin mesajların da çok güzel
Günaydın canım ❤❤❤❤
Geçecek inşallah...
Günaydın güzel kaptanım ❤❤❤❤
Günaydın canım..
Ne Güzel ödemin gitmiş...
Ben tartilmamaya karar verdim
Cumaya kadar bakalım ilk defa böyle yapacağım ise6yarsyacak mı????
Günaydın canım.
Günaydın..
hamilelik takvimin de olmuş
Günaydın canım
Geçmiş olsunSinüzit canim ama kafam tutmuyo bugun
Afiyet olsun canim aksaminda erken ve seni nasil tok tutucak acabaBugünkü menümü yazayım sonra unuturum,,
Sabah yarım yeşil biber yarım kırmızı biber 2 yumurta 2 çeri domates ve kaşar peynirli menemen bir dilim tb ekmeği 1 bardak çay.
Öğlen bir tabak kısır 2 bardak çay.
Aralarda rezene çayı.
Akşam bir kup incir uyutması saat 5 gibi yicem daha da birşey yok su içerim.
Su 2 oldu 3,5 tamamlıcamE Elif_Eylul
Tutar tutar çok acıkırsam ceviz fındık yerimAfiyet olsun canim aksaminda erken ve seni nasil tok tutucak acaba
Takımın revir odasına alın bizi ...
Afiyet olsun canımBugünkü menümü yazayım sonra unuturum,,
Sabah yarım yeşil biber yarım kırmızı biber 2 yumurta 2 çeri domates ve kaşar peynirli menemen bir dilim tb ekmeği 1 bardak çay.
Öğlen bir tabak kısır 2 bardak çay.
Aralarda rezene çayı.
Akşam bir kup incir uyutması saat 5 gibi yicem daha da birşey yok su içerim.
Su 2 oldu 3,5 tamamlıcamE Elif_Eylul
Maşallah ne güzel...Evet canım 4 kardeşiz bir de erkek kardeşim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?