Nerde kiz halleyAfiyet olsun cnm, ay Bi an sayfada senin mesajın hemen altında halley mi ne vardı senin menü sandım dedim delimi. U kız okadar tatlıyı yemiş
Keyfi güzel oluyorda eziyeti fazlaKız git neresi mükemmel yıllarca doğal gaz kullandım mis gibi tertemiz vallaha yaz gelsede kaçsam
Afiyet olsun canım aksam cok hafif olmusBugünkü menümü yazayım sonra unuturum,,
Sabah yarım yeşil biber yarım kırmızı biber 2 yumurta 2 çeri domates ve kaşar peynirli menemen bir dilim tb ekmeği 1 bardak çay.
Öğlen bir tabak kısır 2 bardak çay.
Aralarda rezene çayı.
Akşam bir kup incir uyutması saat 5 gibi yicem daha da birşey yok su içerim.
Su 2 oldu 3,5 tamamlıcamE Elif_Eylul
Bence spor yapma bugun dinlen
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canimArınma 1.gün menüm + 2 kepçe yoğurt çorbası
Yeşil mercimek yemeği yap. Ben çok severim. Bir de spor hareketleri yahnisi. Tamamdır.Akşama ne yemek yapacagım diye düşünüyorum
Afiyet olsun canimMenüm
Arınma yaptım bugün
İyi yapmıs siniz canım benim evimde bisey kayboldu dese biri ben sahibinden daha cok ararım burda mı acaba diye neyseki halletmıssınızYa gidiyorum diyorum oglan diyo dolabin üstüne atti diye bakayim diyorum suratını asiyor yok diyor bide uzerine tartışınca eşimi aradım Degistirdiķ zaten canım bulunsada bi işe yaramıyor artık
Ev halkına mantar sote, mercimek çorbası, yaprak sarması ve makarna yaptım bendeAkşama ne yemek yapacagım diye düşünüyorum
Yok çorba 1 kepçe yanlış yazmışım 2 mi içsem acaba diyip 1 kepçe içtimArınma 1.gün menüm + 2 kepçe yoğurt çorbası
Benımde aklıma bu sekılde bırseyler geldi yada evine girmek ıcın sakladı vs gıbıBu bahaneyle trip at uzak dur sen de...Evinde gizli bir şeyler var onun bulunmasından korkuyor gibi sanki...
Yaa ne güzel darısı başına inşallahEvet mezun oldum ben21 kilo gitti şükür, ama 59 u görüp inşallah sabitlemek istiyorum bakalım
Yok canim zannetmiyorum ama sanki daha çok ben orayi burayı çekicem toz moz çıkıcak diye izin vermedi gibi bide üşengeçliklerinden bakamadılar yok dedilerBenımde aklıma bu sekılde bırseyler geldi yada evine girmek ıcın sakladı vs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?