Nerde menu be
Masallah kiz aferim sana sendemi soba yakiyosun
Gizli benim menumNerde menu be
Ayy sorma he ya soba yakiyom seneye eskişehire tasincam doğal gazlı tutcam vallahaMasallah kiz aferim sana sendemi soba yakiyosun
Halaaaa bende yakiyomGizli benim menum
Ayy sorma he ya soba yakiyom seneye eskişehire tasincam doğal gazlı tutcam vallaha
Soba zor kuzum yaHalaaaa bende yakiyom
Ya gidiyorum diyorum oglan diyo dolabin üstüne atti diye bakayim diyorum suratını asiyor yok diyor bide uzerine tartışınca eşimi aradım Degistirdiķ zaten canım bulunsada bi işe yaramıyor artık
Bende yakıyorum fırınlı bide benimkiHalaaaa bende yakiyom
Kız git neresi mükemmel yıllarca doğal gaz kullandım mis gibi tertemiz vallaha yaz gelsede kaçsamSoba mukemmel bişey valla
Kız valla mukemmel günde bi kere yakıyorum ac kapa yapıyorum bütün gün sıcacık ev odanin kapısını açıyorum koridorum mutfağım sıcacık valla ben memnunum missKız git neresi mükemmel yıllarca doğal gaz kullandım mis gibi tertemiz vallaha yaz gelsede kaçsam
Bu bahaneyle trip at uzak dur sen de...Evinde gizli bir şeyler var onun bulunmasından korkuyor gibi sanki...Ya gidiyorum diyorum oglan diyo dolabin üstüne atti diye bakayim diyorum suratını asiyor yok diyor bide uzerine tartışınca eşimi aradım Degistirdiķ zaten canım bulunsada bi işe yaramıyor artık
Evet mezun oldum benTeşekkür ederim inşallahsizlerde Vermişsiniz maşallah son kilolar sanırım artık
Valla aynen bende oyle yapıcam zaten mesafeliydim bide iyice sinir oldum hani orda olduğunu biliyorum ki ordanda çıkıcak ama ise yaramaz kilidi değiştirdik bizimkiler degisik birazBu bahaneyle trip at uzak dur sen de...Evinde gizli bir şeyler var onun bulunmasından korkuyor gibi sanki...
Afiyet olsun cnm, ay Bi an sayfada senin mesajın hemen altında halley mi ne vardı senin menü sandım dedim delimi. U kız okadar tatlıyı yemiş
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?