Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

D Dileksnr valla arttırmıyorsa anahtarı ben altında bırsey ararım canım boyle mantıksız ıs mı olur
Ya gidiyorum diyorum oglan diyo dolabin üstüne atti diye bakayim diyorum suratını asiyor yok diyor bide uzerine tartışınca eşimi aradım Degistirdiķ zaten canım bulunsada bi işe yaramıyor artık

Kız git neresi mükemmel yıllarca doğal gaz kullandım mis gibi tertemiz vallaha yaz gelsede kaçsam
Kız valla mukemmel günde bi kere yakıyorum ac kapa yapıyorum bütün gün sıcacık ev odanin kapısını açıyorum koridorum mutfağım sıcacık valla ben memnunum miss

Ya gidiyorum diyorum oglan diyo dolabin üstüne atti diye bakayim diyorum suratını asiyor yok diyor bide uzerine tartışınca eşimi aradım Degistirdiķ zaten canım bulunsada bi işe yaramıyor artık
Bu bahaneyle trip at uzak dur sen de...Evinde gizli bir şeyler var onun bulunmasından korkuyor gibi sanki...

Bu bahaneyle trip at uzak dur sen de...Evinde gizli bir şeyler var onun bulunmasından korkuyor gibi sanki...
Valla aynen bende oyle yapıcam zaten mesafeliydim bide iyice sinir oldum hani orda olduğunu biliyorum ki ordanda çıkıcak ama ise yaramaz kilidi değiştirdik bizimkiler degisik biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…