Oda olabılır de valla neler neler duyuyoruzYok canim zannetmiyorum ama sanki daha çok ben orayi burayı çekicem toz moz çıkıcak diye izin vermedi gibi bide üşengeçliklerinden bakamadılar yok dediler
Dogru diyosun hergun degil Sabah aksam tartiliyorum vallaHergun tartilmayin hele spor sonraki asla tartilmayin doğru sonuç vermezz
Allah seni napmasin ya benim kafa kaldırmıyor izleyemiyorum müge anlıyıOda olabılır de valla neler neler duyuyoruzmuge anlıdakı olayları duya duya paranoyak oldum ben
Ah vallaha pisliği çok abla ya rüzgarda geri başar amann igdaş durKeyfi güzel oluyorda eziyeti fazla
Yarasın bebegimMenüm
Arınma yaptım bugün
Kuzum spor güzelde yarın ve diğer gün dinlenme yapsan hani kaslar şişmese olur mu
Her gün 10000 adım atacağız demiştikAh vallaha pisliği çok abla ya rüzgarda geri başar amann igdaş dur
Yarasın bebegim
Kuzum spor güzelde yarın ve diğer gün dinlenme yapsan hani kaslar şişmese olur mu
Bende izleyemiyorum canımda annem sagolsun orda izleyip izleyip aktarıyor aman kızım muge anlıda boyle boyle olmus aman dikkat et diye diye universiteyı bitirdimAllah seni napmasin ya benim kafa kaldırmıyor izleyemiyorum müge anlıyı
Afiyet olsun pogacalarin boyutunu merak ettim kucuk mu kac kaloriGünün özeti;
Ara öğün:kayısı çayı
Sabah :4 adet yulaflı poğaça domates ve salatalık
Ara öğün : Türk kahvesi 2 adet fit top
Ara öğün : 1 muz
Akşam : 1 kase mantar çorbası cacık ve 1 yulaflı poğaça
Ara öğün : 1 sb kefir+1 çk zerdeçal
2.5 lt su
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Denp
Yürüyüşü foto olarak paylaşacağım
Seninki de mantıklı kuzum...Benımde aklıma bu sekılde bırseyler geldi yada evine girmek ıcın sakladı vs gıbı
Masallah sana
Benim ev dogalgazli ama ben oturma odama petek yerine dogalgaz sobası koydurdum soba gibi iliklerine kadar isitiyo bu kış üstünde hep kestane pisirdimBende yakıyorum fırınlı bide benimki
çok güzel oluyor vallahi dogalgaz bizim buraya geldi ama çekemedik çekince de ben kullanırım sobayı
Yulaflida olsa 5 pogca fazla geldi bana canimGünün özeti;
2.5 lt su
Ben bağımlısıyımAllah seni napmasin ya benim kafa kaldırmıyor izleyemiyorum müge anlıyı
Tarifini paylaştığım ölçülerde yaptım orda 15 adet çıkmalı yazılmıştı o sayıya da uydum hatta 16 tane çıktı. Bana göre çok büyük gelmedi tabiAfiyet olsun pogacalarin boyutunu merak ettim kucuk mu kac kalori
Yulafli olunca kilo aldirmiyo mu yani ben anlamadım simdiYulaflida olsa 5 pogca fazla geldi bana canim
Yarın sadece sabah 3 tane yiyeyim o zaman akşam hiç yememYulaflida olsa 5 pogca fazla geldi bana canim
Afiyet olsun sen yulafli olmasına güvenmişsin ama yulafında fazlası ekstra kaloridir uygun olan 2 tane yemektir birde menun diyetisyen menüsünden çok detoks menüsüne benziyor canımGünün özeti;
2.5 lt su
Aldırmaz olurmu kız yulafında fazlası şişlik yaparYulafli olunca kilo aldirmiyo mu yani ben anlamadım simdi
Ya diyetisten benim yaptığım boyutlardakini 4 adet olarak önermiş kahvaltı da. Zaten normal kahvaltıda da 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek dersek yeşillikle anca o kadar ediyor ona denk geliyor yani. Poğaça olunca hamur işi izlenimi yaratıyor ama içerisindekiler kahvaltının birleşimi gibi oluyor. Ya ben uzun süredir diyet yapıyorum. Diyetisyen listeyi kısa kısa bu hale geldi yakında açlık orucu yaptıracak diye tırsmaya başladım eski diyetisyenime dönecemAfiyet olsun sen yulafli olmasına güvenmişsin ama yulafında fazlası ekstra kaloridir uygun olan 2 tane yemektir birde menun diyetisyen menüsünden çok detoks menüsüne benziyor canım
Aldırmaz olurmu kız yulafında fazlası şişlik yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?