Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canim zannetmiyorum ama sanki daha çok ben orayi burayı çekicem toz moz çıkıcak diye izin vermedi gibi bide üşengeçliklerinden bakamadılar yok dediler
Oda olabılır de valla neler neler duyuyoruz muge anlıdakı olayları duya duya paranoyak oldum ben

Keyfi güzel oluyorda eziyeti fazla
Ah vallaha pisliği çok abla ya rüzgarda geri başar amann igdaş dur
Menüm

Arınma yaptım bugün
Yarasın bebegim
60 dk. Leslie boasted 4 mil yaptım. 6.200 adım. Kızlar ben böyle yazıyorum gün içinde. Gaza gelen olur diye. İsterseniz tek seferde bildireyim.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Denp
Kuzum spor güzelde yarın ve diğer gün dinlenme yapsan hani kaslar şişmese olur mu

Günün özeti;
Ara öğün:kayısı çayı
Sabah :4 adet yulaflı poğaça domates ve salatalık
Ara öğün : Türk kahvesi 2 adet fit top
Ara öğün : 1 muz
Akşam : 1 kase mantar çorbası cacık ve 1 yulaflı poğaça
Ara öğün : 1 sb kefir+1 çk zerdeçal
2.5 lt su
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Denp
Yürüyüşü foto olarak paylaşacağım

Allah seni napmasin ya benim kafa kaldırmıyor izleyemiyorum müge anlıyı
Bende izleyemiyorum canımda annem sagolsun orda izleyip izleyip aktarıyor aman kızım muge anlıda boyle boyle olmus aman dikkat et diye diye universiteyı bitirdim masterıda evlendiğimde yaptım sagolsun

Afiyet olsun pogacalarin boyutunu merak ettim kucuk mu kac kalori

Bende yakıyorum fırınlı bide benimki
çok güzel oluyor vallahi dogalgaz bizim buraya geldi ama çekemedik çekince de ben kullanırım sobayı
Benim ev dogalgazli ama ben oturma odama petek yerine dogalgaz sobası koydurdum soba gibi iliklerine kadar isitiyo bu kış üstünde hep kestane pisirdim

Yulaflida olsa 5 pogca fazla geldi bana canim

Afiyet olsun sen yulafli olmasına güvenmişsin ama yulafında fazlası ekstra kaloridir uygun olan 2 tane yemektir birde menun diyetisyen menüsünden çok detoks menüsüne benziyor canım
Yulafli olunca kilo aldirmiyo mu yani ben anlamadım simdi
Aldırmaz olurmu kız yulafında fazlası şişlik yapar

Bugunku menum
Sabah 12:00

Yulafli omlet
Pwynir zeytin
Domates
Bir dilim tb ekmegi
Aksam18:00
Bir tabak mercimek corbasi
Lor peynirli salata
Ara
Bir bardak kefir
Yesil cay
Hibiskus
1 tane salatalik

Spor
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210126-192110_Pedometer Step Counter.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 30
Ya diyetisten benim yaptığım boyutlardakini 4 adet olarak önermiş kahvaltı da. Zaten normal kahvaltıda da 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek dersek yeşillikle anca o kadar ediyor ona denk geliyor yani. Poğaça olunca hamur işi izlenimi yaratıyor ama içerisindekiler kahvaltının birleşimi gibi oluyor. Ya ben uzun süredir diyet yapıyorum. Diyetisyen listeyi kısa kısa bu hale geldi yakında açlık orucu yaptıracak diye tırsmaya başladım eski diyetisyenime dönecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…