Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyenin verdiği ile uyguluyor :) 9 dilim ekmek yazmış o şekilde güzel kilo verdi maşallah ben ekmek yesem kilo alıyorum

Samsun mu?

Afiyet olsun canım, turşu ödem yapmıyor mu? Miktarı az ama dün de yemiştin merak ettim?
Turşuyu prebiyotik olduğundan bağırsaklara iyi gelir diye ve canım da çektiğinden yedim canım :) Ödem yapıyor mu bilmem ama cuma tartısına daha var die yedim.Yarından itibaren yemicem cumaya kadar :)
Canım zaten az yiyorsun bir de öğün unutman iyi olmamış.Detoks çorbası dediğimiz sebzeden yapılan hafif bi şeydir kanımca.Protein vs de tüketsen iyi olurmuş.Yarın daha dengeli beslen lütfen ,yoksa bi yerde kopar ve zararlı besinlere kayar aklın

Merhabalar
Menüm
Sabah kahvaltı 09.001 tane haşlanmış yumurta 1 tane küçük domates yarım salatalık 5 tane zeytin 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak yesil çay
Öğlen yemeğim 13.40 1 tabak sebze yemeği
2 yemek kaşığı bulgur yeşillik
Ara öğün 2 tane ceviz bardak yesil çay
Akşam yemeğim 18.30 2 tane içli köfte 2 bardak ayran 1 tabak salata
3 litre su
Spor olarak
15 dakika lesli sabah
15 dakika lesli öğlen

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun kızlar

Diyetisyenin verdiği ile uyguluyor :) 9 dilim ekmek yazmış o şekilde güzel kilo verdi maşallah ben ekmek yesem kilo alıyorum
5 sene önce diyetisyene girmiştim, o zaman 3ögün dışarıda yemek zorundaydım, ve 3 ögün ekmek arası peynir yedim, 6dilim min. Bazen 8olıyordu. 3 ayda 15kilo vermiştim ekmekle zayıfla olmuştu resmen. Ama evdeyken gerek yok ekmeğe bence hele ki akşam.

Arkadaşın diyetisyenle çalıştığını bilmiyordum nickleri takip edemiyoru henüz, diyetisyen ne diyorsa o.

Afiyet olsun canım sabah kahvaltin az olmus
Sporunda guzel

Afiyet olsun kuzum spor olarak sadece yürüyüş yapsak ilk zamanlar zorlama kendini kilo verdikçe başka sporlar ekle istersen hatta Denp daha iyi bilir ama menü harika

Turşu tuzlu diye ödem yapıyor derler, canın çektiyse afiyet olsun, yarasın

Öğlen çocuklara yedirirken ben de birazdan salata yerim diye geçirdim aklımdan hatta çocuğu babaya nasıl kitlerim de rahat yerim diye planlar yapıyordum, yedim sanıyordum ama bi baktım saat 16.30 olmuş ama yemeğe elim değmemiş, insanlar nasıl yemek yemeği unutur diyordum da unutuluyormuş walla.

Aynen çorba kabak, 1 kaşık bulgur, donates soğan falan öyle şeyler vardı. Bugün bitti zaten detoks günüm ve de diyet listem. Cumaya kadar liste yok ) yarın misafirim var balık yiyeceğim inşallah.

Herkesin yapısı farklı ben yesem alıyorum nedense kan gruba göre ekmek yasak diyor

H
Eki Görüntüle 2770090

Deneme yapiyorum :))
Ama olmasi neyse baska resim bakayim
Kaptanım bu olmamış rengarenk olsun
Iyi akşamlar canım afiyet olsun
Allahim.ne guzel spor...sonrada nasil bu kadar kilo veriyorsun diye kiskanirlar..bu kadar spora kilomu dayanir bravo canim....
Çok Teşekkür ederim canım benim
Merhaba canım afiyet olsun

Herkese afiyet olsun tek tek alıntı yapamadım pek müsait olamıyorum buaralar pek katılamıyorum size kusuruma bakmayın artık
Kuzum yanlış anlama sakın kilona göre çok fazla hareketlerden kaçın onun için dedim sende haklısın insan meşgul olunca spor olmuyor bende 4ten sonra 10000ni tamamlamak için uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…