- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Teşekkür ederim canım . Ben dünde yedim ama bir işe yaramadıAyy bamyada güzel bağırsak çalıştırır iyi hatırlattın güzel menü afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım iyi geceleri.Hayırlı geceler kızlar agrım var biraz erken uyuycm Allaha emanetsiniz
Tartiii eminim yalan soylemezben açım açım açım ama tartı benim açlığımı ciddiye alıyomu bilmem
Bugun biraz öyle oldu canimAfiyet olsun canım baya az olmuş bugün
Afiyet olsun canimMenum gelsın
Arınma 2.gun
2 lt su, 1 lt dukan birasi
30 dk leslie boosted
15 dk chole tıng kalca
Adimları daha tamamlayamadım tamamlayınca atarım
Zipzip- @Nidsalii @Denp E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım27 Ocak Çarşamba
Kahvaltı 09.15
2 haş yumurta
1 dilim peynir
3 yeşil zeytin- maydanoz
Öğle 13.00
1 kabak sote (yoğurtlu-pulbiberli-cevizli)
Ara 14.45
1 elma
Akşam 19.30
öğlenin aynısı
birazdan filtre kahve içerim
1 saat kardiyo
30 dk leslie boosted
Ne güzel canım sevdiysen birde aralarda Türk kahve kuruyemişte güzel oluyorBugün öğünler arası hiç acıkmadım ara öğün yapma ihtiyacı bile duymadım o kadar mutlu oldum ki
Sürekli atıştırmak isteyen ben ,
Vücudun istediği şeyleri sağlıklı yönden verince demekki böyle oluyor
İlk defa hindiba kahve içtim bugün ondan mı diye geldi aklıma
Yarında bakacağım bakalım
Canım ben iki öğün beslenerek karbonu ve şekeri keserek açlık ataklarını engelledim. Ekmeksiz asla doymam diye düşünürdüm kilomun çoğunu diyetisyen listesiyle verdim aslında ama ara öğünleri bile zor sabrediyordum devamlı kendimi aç hissediyordum. Geçen sene ahmet apa nın birinci seviyesini yaptım duymuşsundur yasakları falan var. İlk bir hafta çok zorlandım ama sonra o kadar rahat oldu ki. Yani ekmek yerine kuruyemiş tüketmeyi alışkanlık haline getirsen daha tok kalırsın. Birde kahve beni de tok tutuyorBugün öğünler arası hiç acıkmadım ara öğün yapma ihtiyacı bile duymadım o kadar mutlu oldum ki
Sürekli atıştırmak isteyen ben ,
Vücudun istediği şeyleri sağlıklı yönden verince demekki böyle oluyor
İlk defa hindiba kahve içtim bugün ondan mı diye geldi aklıma
Yarında bakacağım bakalım
Başımız sağolsun dileğim Allah rahmet eylesin
Günaydın canım sen izmir'de miydin???
Günaydın canım...
Başınız sağolsun..
Okudum Allah kabul etsin tüm herkesin okuduklarını..
Mekânı Cennet olsun...
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinokudum ben canım Rabbim taksiratını affetsin
Hey maşallah yine bir adet meryem ve yine bir adet cuma hazırlığı menüsüüüüüüüüü o mandalina seni acıktırmadı mı yoğurt olmayınca yanında kıyamam sana acıktıysan.(
okurum okumaz mıyım canım. rabbim cennet halkından eylesin
allah seni başımızdan eksik etmezse bizimhaftaya senin sonsa bir sonraki haftaya şimdiden çalışmalara başlamamız lazım millett
allahım senden artık yakılmayacak yağları bize nasip etsin el ver biz müridlerine gözünü sevem
Allah rahmet eylesin.
Canım ben dün lesli yaptım ya adıma göre hesaplarmısın 10 dk si 1000 adım yapıyor zaten 90 dk lesli yapmıştım
Canım sürekli kullanma wc ye çıkamadığın zamanlar kullan onu çok etkili
Bagirsaklarimda biseyler geziyo sanki 2kere ictimde
Kizlar sagolun Allah razı olsun hepinizden
Canım ben dün lesli yaptım ya adıma göre hesaplarmısın 10 dk si 1000 adım yapıyor zaten 90 dk lesli yapmıştım
Canım sürekli kullanma wc ye çıkamadığın zamanlar kullan onu çok etkili
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah 07.00 1 bardak ılık suya 1 yk kaşığı elma sirkesi
Kahvaltı yapamadım kızlar
Öğlende yiyemedim bişey
15.00 1 tane kurabiye 1 bardak sekersiz çay
18.30 2 küçük pide 1 bardak ayran biraz salata
Su 1 litre falan içmişim
1 kere icseydin canım siddetli kabızlık olursa 2 defa iç bide wc ye çıkamadığın günler iç vücudunda alışmasın étkisini hep görBagirsaklarimda biseyler geziyo sanki 2kere ictimde
Sağol canım ❤Afiyet olsun canim
O zaman hemen hazirlayip misafirlere ikram edeyim
Kizlar duydunuz misafirlerimiz tatli istiyormus
Hosgeldin bu arada nasilsin bizden de kucak dolusu sevgiler
BaklavalarHéyyy beeee benim güzellerime maşallah maşallah
kem gözlere gelmeyelim
Harika kuzummm
Biz 6.Takım olarak fit fıstıklar olma yolunda büyük bir hızla ilerledigimiz için öyle cisssss şeyler yemiyoruz canımama size ikram edelim bool serbetli bol bol.hic çekinmeden yiyin löp löp et olsun inşallah
Ohhhooo bayaga ortak noktamız varmış yaa
Evet normalde bazen yapıyordum. Ama onu bile içmek istemedim ve çok mutluyum.Ne güzel canım sevdiysen birde aralarda Türk kahve kuruyemişte güzel oluyor
Maşallah canım ne güzel .. yapacağım inşallah ya cuma sonucumu bilmiyorum amaCanım ben iki öğün beslenerek karbonu ve şekeri keserek açlık ataklarını engelledim. Ekmeksiz asla doymam diye düşünürdüm kilomun çoğunu diyetisyen listesiyle verdim aslında ama ara öğünleri bile zor sabrediyordum devamlı kendimi aç hissediyordum. Geçen sene ahmet apa nın birinci seviyesini yaptım duymuşsundur yasakları falan var. İlk bir hafta çok zorlandım ama sonra o kadar rahat oldu ki. Yani ekmek yerine kuruyemiş tüketmeyi alışkanlık haline getirsen daha tok kalırsın. Birde kahve beni de tok tutuyor
Başınız sagolsun canimGünaydın kızlar
Bu sabah eşimin babaannesi vefat etti beni çok severdi çok etkilendim gözümün önünde öldü rabbim mekanını cennet eylesin 1 fatiha okurmusun onun için
simdiden teşekkür ederim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?