- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Slm hoşgeldiniz 5. Takım üyesi rakibimiz bizden de size sevgiler efenim bende uyku tutmadı bakınıyorum herkes yatmış bizimkiler şimdi yağ yakıyor yetişmem lazım onlaraİfsaaaamerhaba 6. takım, bal yok baklava yok nasıl gelelim
5.takimdan kucak dolusu sevgiler
İnşallah güzel sonuçlar alırız ya bu hafta baksana millet yattı yağ yakıyor allahım nerden kestirdim ben yA gelmiyor uykuCumayı merakla bekliyorum ben ya birde sevdıgım yemeklerın hayali ile
Benımde uykum cokta Cocukları bekliyorum uyusunlar bende direk yatıcam tam yatacakken karınları acıktıİnşallah güzel sonuçlar alırız ya bu hafta baksana millet yattı yağ yakıyor allahım nerden kestirdim ben yA gelmiyor uyku
Canim yok ben ispanak gibi yaptim. Kurusogan yeşilbiber1 havuc rendeledim birde karalahanayı ekledim zeytinyağda çok az.. hayatimdada hic yemedim pişirmedim de :))))Ay olsada yesekyani fasülye ve Mısır unu konuluyor içine Mısır unu değilde barbunya ve fasülye bakliyat o yapabilir eser miktarda koyarsan bişey olmayabilir sen tabağına kimyon eklesen mi
İyi yağ yakmalar o zaman kibar rakibemizSlm hoşgeldiniz 5. Takım üyesi rakibimiz bizden de size sevgiler efenim bende uyku tutmadı bakınıyorum herkes yatmış bizimkiler şimdi yağ yakıyor yetişmem lazım onlara
Menü spor güzel ortimİyi geceler
Menüm 27 Ocak 2021 Çarşamba
Sabah 13.00 ( Kahvaltı yapmayı unutmuşum. Kuaföre gittim. Dönünce bu saat oldu.)
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Ara : 16.00
1 avuç kuruyemiş 1 incir 2 kayısı
Akşam 19.00
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1 avuç leblebi
Ara 1 türk kahvesi 1 minik kare çikolata
Ara 22.00
1 elma
2 litre su
120 dk. 8 mil Leslie boosted walk yaptım. 12.400 adım. 27 Ocak Çarşamba.
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul Wilma11
GünayyydııııııınnnnGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?