Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İfsaaaa merhaba 6. takım, bal yok baklava yok nasıl gelelim
5.takimdan kucak dolusu sevgiler
Slm hoşgeldiniz 5. Takım üyesi rakibimiz bizden de size sevgiler efenim bende uyku tutmadı bakınıyorum herkes yatmış bizimkiler şimdi yağ yakıyor yetişmem lazım onlara

Menüm
Sabah ılık limonlu ballı su
1 tatlı kaşığı çörek otu yağı

Kahvaltı 1 yumurta yulafla ocakta pişmiş
1 biber 1 kaşık çökelek 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 4 zeytin roka

Ara rezene çayı

Öğle kuru börülce haşlama 1 dilim tb ekmeği

Ara ılık limonlu ballı su

Akşam 3 kaşık tavuklu mantar sote 1 kase yoğurt 1 dilim tb ekmeği

Hibiskus çayı

Akşam çayının yanında karışık çerez bir avuç

Yatarken ılık limonlu ballı su

3 litre su
Zipzip- Denp E Elif_Eylul N Nidsalii

Ay olsada yesek yani fasülye ve Mısır unu konuluyor içine Mısır unu değilde barbunya ve fasülye bakliyat o yapabilir eser miktarda koyarsan bişey olmayabilir sen tabağına kimyon eklesen mi
Canim yok ben ispanak gibi yaptim. Kurusogan yeşilbiber1 havuc rendeledim birde karalahanayı ekledim zeytinyağda çok az.. hayatimdada hic yemedim pişirmedim de :))))
Pazı ispanak ebegümeci cok yaparim bu seferdebunu yapiyim dedim sadece her otu seviom zaten kesin severim desim :))

Benim sorun şu bitki olarak kara lahana ödem yapıyor mu acaba aynı beyaz lahana filan gibi yani... ogrenmem lazim yaaa yarın ödemlenememm((

Slm hoşgeldiniz 5. Takım üyesi rakibimiz bizden de size sevgiler efenim bende uyku tutmadı bakınıyorum herkes yatmış bizimkiler şimdi yağ yakıyor yetişmem lazım onlara
İyi yağ yakmalar o zaman kibar rakibemiz

İyi geceler
Menüm 27 Ocak 2021 Çarşamba
Sabah 13.00 ( Kahvaltı yapmayı unutmuşum. Kuaföre gittim. Dönünce bu saat oldu.)

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek

Ara : 16.00
1 avuç kuruyemiş 1 incir 2 kayısı

Akşam 19.00
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1 avuç leblebi

Ara 1 türk kahvesi 1 minik kare çikolata

Ara 22.00
1 elma

2 litre su

120 dk. 8 mil Leslie boosted walk yaptım. 12.400 adım. 27 Ocak Çarşamba.

Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul Wilma11

Menü spor güzel ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…