kimin ortisi olduğu verdiği kilonun aynı 1700 olmasından belliiiiiiii tebrikler canım haketmiştinGeçen hafta 61,8
Bu hafta 60.1
Fark 1,700
%2,75Zipzip- @Elif Eylul Denp birbeste
Eki Görüntüle 2771780
bu hafta hakkaten patron çıldırdıYüzdeler uçtu gidiyor kızlar biri tutsun
5 kişi kim kaldiSon 5 bildirim kaldi bakalim ne olacak
Kesinlikle haklısın canım regl de Şişiriyor beni bişey yemek gelmiyor içimden yaÖyle deme vücut makine değil her hafta eşit olarak 1 kilo 2 kilo veremezki... hem ne malum kas yapmadığın... ödemde olabilir... eksidesin artıdaydım 2 haftadır diyette olmama asla kaçağım olmamasına rağmen. kırılma noktası vs. herşey olabilir. wc zaten başlı başına bir olay. lütfen ekside olduğun sürece bozma morelini. ben bu hafta eksi 500 gelsem göbek atarım diordum 2 hafta üst üste artı görünce her eksi kıymetlendi vallahi gözümde haftaya odaklan sadece morel bozmak yok canım tamam mı
beyaz un yedin ama çok normal. haftaya yemezsin olur biter lütfen morel bozma. haftaya da ortalamayı sen yükseltirsin olur biter
canım maşallahın var yine harikasın allah seni nazarlardan korusun inşallah
çokta heveslenme üzülürsün
allah şifa versin canım neyin kontrolüki bu
o kadar poğaça yedin üzerine eksisin. haftaya özellikle son 2 güne daha çok dikkat etmeyi öğreniyor insan bu grupta. sen erken bile uyum sağladın sakın morelini bozma canımcım eksin gayette güzel.. ayrıca reglden 1 hafta önceki hafta en çok ödem toplanan hafta oluyor. bende geçen hafta acısını çektim bu durumun
hay maşallah sana tebrik ederim canım
en yapmaman gereken günde kaçamak yapmışsın bak.... o halde haftaya güzel sonuçlar olsun inşallah canım
KaptanımM MissHayaLet canim tarti fotoğrafını yeniden yükleyebilir misin
Wc çıkmadım 2 günkimin ortisi olduğu verdiği kilonun aynı 1700 olmasından belliiiiiiii tebrikler canım haketmiştin
bu hafta hakkaten patron çıldırdı
Harikasın canım
Wc çıkmadım 2 günkimin ortisi olduğu verdiği kilonun aynı 1700 olmasından belliiiiiiii tebrikler canım haketmiştin
bu hafta hakkaten patron çıldırdı
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Tesekkur ederim canım
Kontrol etmedim canim yuzdesini
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım ❤
Sagol canım haftaya da sen beni gecersın odesırızHarikasın canımtebrikler beni de geçtin
harikasin kuzummm tebrikler...
harikasinnnn.
Günaydın kızlar,
Geçen cuma; 92.20
Bugün; 90,35
Fark; 1.85
Yüzde; 2,006
Gecen hafta 60.9
Bugünde boyle okdu :))
Fark: -1700
Su orucu hariç hayatimin rekorunu kırdım bu rekoru arkadaşım tugba ve dünürüme hediye ediyorum mutlulugumu onlarla paylaşmak istedim
Denp
@Elhan
Eki Görüntüle 2771678
Geçen cuma 86
Bu cuma 82.100
Fark 3.900
Yüzde 4.53
Şarjım 4 kapana bilir bugün mevlit okuncak gec gelirim şimdiden haber vereyim insallah güzel sonuçlar alırız kızlar
Geçen cuma 56
Bu hafta 53
Fark -3 kg
yuzde = 5.357
Pazartesi:62.45
Bugün:62.15
Fark - 300
Ben doktordan geliyorum birsuru ilac verdi bakalim 1bucuk ay sonra kontrole gitcem iyi gelir insallah
Eki Görüntüle 2771746
Zipzip-
Bu da benden kaptanım
Geçen hafta 96.7
Yüzde 2.27 oluyor sanırım yanlış hesaplamadıysam
Geçen hafta 61,8
Bu hafta 60.1
Fark 1,700
%2,75Zipzip- @Elif Eylul Denp birbeste
Eki Görüntüle 2771780
Muhteşem. Ben böyle takım görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?