- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
neden üzülüyorsun canım fazla kilolar azaldıkça gram gram gidecek tabiki kaçamak hiç yapma bak karbonhidrat azalt otomatik gidiyor zatenPazartesi:62.45
Bugün:62.15
Fark - 300
Arada kaçamak oluyor ya olmayınca da tadı olmuyor diyetinbende çarşamba günü mantı yedim.
kustum ama etkisi olmadi yinede.
içimde hala hamurlarim var.. vucudum zaten hamur gibi
Dün yaptım bide ben kaçamağı onun etkisi de var farkındayım. Bu haftayı kaçamaksız geçireceğim inşallah.neden üzülüyorsun canım fazla kilolar azaldıkça gram gram gidecek tabiki kaçamak hiç yapma bak karbonhidrat azalt otomatik gidiyor zaten
geçmiş olsun canım ilaçlar fayda eder inşallahBen doktordan geliyorum birsuru ilac verdi bakalim 1bucuk ay sonra kontrole gitcem iyi gelir insallah
Eki Görüntüle 2771746
Zipzip-
Bu da benden kaptanım
Geçen hafta 96.7
Yüzde 2.27 oluyor sanırım yanlış hesaplamadıysam
Harika eksi canımGeçen hafta 61,8
Bu hafta 60.1
Fark 1,700
%2,75Zipzip- E Elif_Eylul Denp birbeste
Eki Görüntüle 2771780
Teşekkür ederim canımmgeçmiş olsun canım ilaçlar fayda eder inşallah
maşallah sana canım çok güzel gitmiş tebrikler
harikasin canim güzel eksi..Geçen hafta 61,8
Bu hafta 60.1
Fark 1,700
Eki Görüntüle 2771780
Tebrikler ortim.
Super eksi tebrik ederim canımGeçen hafta 61,8
Bu hafta 60.1
Fark 1,700
Eki Görüntüle 2771780
Öyle deme vücut makine değil her hafta eşit olarak 1 kilo 2 kilo veremezki... hem ne malum kas yapmadığın... ödemde olabilir... eksidesin artıdaydım 2 haftadır diyette olmama asla kaçağım olmamasına rağmen. kırılma noktası vs. herşey olabilir. wc zaten başlı başına bir olay. lütfen ekside olduğun sürece bozma morelini. ben bu hafta eksi 500 gelsem göbek atarım diordum 2 hafta üst üste artı görünce her eksi kıymetlendi vallahi gözümde haftaya odaklan sadece morel bozmak yok canım tamam mıSağol canım ama az bence çok dıkkat ettım
beyaz un yedin ama çok normal. haftaya yemezsin olur biter lütfen morel bozma. haftaya da ortalamayı sen yükseltirsin olur biterhaftaya daha çok dikkat edecegiz inşallah. bu cumalara çok geriliyorum neden bilmiyorumpazartesi iyi eksi gelmişim 83,7 ydi pazartesiden bugüne 300 gr aldim.
canım maşallahın var yine harikasın allah seni nazarlardan korusun inşallahGeçen cuma 56
Bu hafta 53
Fark -3 kg
yuzde = 5.357
çokta heveslenme üzülürsünBenden 300 gram fazlamiydin
Nasil yetisecegim sana
Eksin cook güzel tebrik ederim canım
allah şifa versin canım neyin kontrolüki buKızlar hepınız harıkasınız ben bugun hastanedeyim pasamın kontrolu var akşama mutlaka beni etiket yapın sonuclara burda net hastane ıcınde pek cekmıyor Allaha emanet olun akşama güzel bır kutlamayla görüşürüz ıns
o kadar poğaça yedin üzerine eksisin. haftaya özellikle son 2 güne daha çok dikkat etmeyi öğreniyor insan bu grupta. sen erken bile uyum sağladın sakın morelini bozma canımcım eksin gayette güzel.. ayrıca reglden 1 hafta önceki hafta en çok ödem toplanan hafta oluyor. bende geçen hafta acısını çektim bu durumunPazartesi:62.45
Fark - 300
hay maşallah sana tebrik ederim canımEki Görüntüle 2771746
Zipzip-
Bu da benden kaptanım
Geçen hafta 96.7
en yapmaman gereken günde kaçamak yapmışsın bak.... o halde haftaya güzel sonuçlar olsun inşallah canımDün yaptım bide ben kaçamağı onun etkisi de var farkındayım. Bu haftayı kaçamaksız geçireceğim inşallah.
Muhteşem.
allah yardımcın olsun rabbim sıkıntılarını gidersin arkadaşimmBu son paylaşımımdı...
Takımda bugün 3 ayımı doldurdum. Hepinizi tanımadan sevdim.
Hayaller ve gerçekler... 2021 beklediğim gibi başlamadı...
Önce dayım, sonra öğrencim ve 1 haftadır da ailevi sorunlar... Yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.
Böyle güzel bir grubun üyesi olduğum için kendimi hep şanslı hissettim ama bu ruh halim Er geç gruba da sirayet eder diye endişeliyim.
Hiç birinizin ayağına taş değmesin. Dilekleriniz gerçek olsun canım takımım.
Allah'a emanet olun...
Selcan Hüma
Zipzip-
Son 5 bildirim kaldi bakalim ne olacakYüzdeler uçtu gidiyor kızlar biri tutsun
Günaydın kızlarrr
Günaydın kizlar❤
Gunaydın kızlarGünaydınlar❣❣❣❣❣
Tebrik ederim canim z❤Günaydın kızlar
Geçen Cuma 80.1
Bugün 79.4
Fark 700 grEki Görüntüle 2771648
Zipzip- E Elif_Eylul Denp @Nidsalii
Rabbım yardımcın olsun ve bir an once ferahlık versinBu son paylaşımımdı...
Takımda bugün 3 ayımı doldurdum. Hepinizi tanımadan sevdim.
Hayaller ve gerçekler... 2021 beklediğim gibi başlamadı...
Önce dayım, sonra öğrencim ve 1 haftadır da ailevi sorunlar... Yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.
Böyle güzel bir grubun üyesi olduğum için kendimi hep şanslı hissettim ama bu ruh halim Er geç gruba da sirayet eder diye endişeliyim.
Hiç birinizin ayağına taş değmesin. Dilekleriniz gerçek olsun canım takımım.
Allah'a emanet olun...
Selcan Hüma
Zipzip-
Wowwww Supersın kuzum birde troıtler calısma efsane olacakmış ❤❤
Tebrik ederim canımKilo bildirimim
Geçen cuma : 59,7
Bu cuma : 59,2
Fark :-500 gr
Her eksi candır canım kacamaklara ragmen eksi olman harika ❤
Tebrik ederim harikasın ❤
Tebrik ederim canım ❤
Hayırlı haberlerle ınsallah gel canım@Dileksnr iyimisin canim dun yazmissin anca yazıyorum ben simdi yoldayim doktora gidiyorum bakalim o nedicek ac gel demis triodler calismiyo dedi saglik ocagindakiler bakalim dahiliye nedicek buhafta zor gecti benim icin sut peynir yogurt yemedim diye
8 e ramak kalmıs tebrik ederimGünaydın kızlar,
Geçen cuma; 92.20
Bugün; 90,35
Fark; 1.85
Yüzde; 2,006
Wowwww harika su orucunun inadı kırıldı sanki ❤Gecen hafta 60.9
Bugünde boyle okdu :))
Fark: -1700
Su orucu hariç hayatimin rekorunu kırdım bu rekoru arkadaşım tugba ve dünürüme hediye ediyorum mutlulugumu onlarla paylaşmak istedim
Denp
@Elhan
Eki Görüntüle 2771678
Tekrar basın sagolsun kuzum cenazeye ragmen harikalar yaratmıssın❤Geçen cuma 86
Bu cuma 82.100
Fark 3.900
Yüzde 4.53
Şarjım 4 kapana bilir bugün mevlit okuncak gec gelirim şimdiden haber vereyim insallah güzel sonuçlar alırız kızlar
Tebrik ederim canim
Bazen sıslık inmiyor canım sınır olma
Wowwww ideal kiloya yaklastıkca kilo az verilir tezini resmen curuttun canim tebrik ederim ❤Geçen cuma 56
Bu hafta 53
Fark -3 kg
yuzde = 5.357
Gecmıs olsun canımKızlar hepınız harıkasınız ben bugun hastanedeyim pasamın kontrolu var akşama mutlaka beni etiket yapın sonuclara burda net hastane ıcınde pek cekmıyor Allaha emanet olun akşama güzel bır kutlamayla görüşürüz ıns
Haftaya daha iyi olur canim bozma moraliniPazartesi:62.45
Fark - 300
Ilaclar fayda eder ınsallah canimBen doktordan geliyorum birsuru ilac verdi bakalim 1bucuk ay sonra kontrole gitcem iyi gelir insallah
Tebrik ederim canım harika sonuc ❤Eki Görüntüle 2771746
Zipzip-
Bu da benden kaptanım
Geçen hafta 96.7
Haftaya 5 ler geliyor ❤Geçen hafta 61,8
Bu hafta 60.1
Fark 1,700
Eki Görüntüle 2771780
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?