- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Teşekkür ederim canımÖyle deme vücut makine değil her hafta eşit olarak 1 kilo 2 kilo veremezki... hem ne malum kas yapmadığın... ödemde olabilir... eksidesin artıdaydım 2 haftadır diyette olmama asla kaçağım olmamasına rağmen. kırılma noktası vs. herşey olabilir. wc zaten başlı başına bir olay. lütfen ekside olduğun sürece bozma morelini. ben bu hafta eksi 500 gelsem göbek atarım diordum 2 hafta üst üste artı görünce her eksi kıymetlendi vallahi gözümde haftaya odaklan sadece morel bozmak yok canım tamam mı
beyaz un yedin ama çok normal. haftaya yemezsin olur biter lütfen morel bozma. haftaya da ortalamayı sen yükseltirsin olur biter
canım maşallahın var yine harikasın allah seni nazarlardan korusun inşallah
çokta heveslenme üzülürsün
allah şifa versin canım neyin kontrolüki bu
o kadar poğaça yedin üzerine eksisin. haftaya özellikle son 2 güne daha çok dikkat etmeyi öğreniyor insan bu grupta. sen erken bile uyum sağladın sakın morelini bozma canımcım eksin gayette güzel.. ayrıca reglden 1 hafta önceki hafta en çok ödem toplanan hafta oluyor. bende geçen hafta acısını çektim bu durumun
hay maşallah sana tebrik ederim canım
en yapmaman gereken günde kaçamak yapmışsın bak.... o halde haftaya güzel sonuçlar olsun inşallah canım
Teşekkür ederimGunaydın kızlar
Tebrik ederim canim z❤
Rabbım yardımcın olsun ve bir an once ferahlık versin
Wowwww Supersın kuzum birde troıtler calısma efsane olacakmış ❤❤
Tebrik ederim canımhayırlı yolculuklar ❤
Her eksi candır canım kacamaklara ragmen eksi olman harika ❤
Tebrik ederim harikasın ❤
Tebrik ederim canım ❤
Hayırlı haberlerle ınsallah gel canım
8 e ramak kalmıs tebrik ederim
Wowwww harika su orucunun inadı kırıldı sanki ❤
Tekrar basın sagolsun kuzum cenazeye ragmen harikalar yaratmıssın❤
Tebrik ederim canim
Bazen sıslık inmiyor canım sınır olma
Wowwww ideal kiloya yaklastıkca kilo az verilir tezini resmen curuttun canim tebrik ederim ❤
Gecmıs olsun canım
Haftaya daha iyi olur canim bozma moralini
Ilaclar fayda eder ınsallah canim
Tebrik ederim canım harika sonuc ❤
Haftaya 5 ler geliyor ❤
Tebrikler canım ne güzel yerlere geldin maşallah sana
Maşallah canım
Cok tesekkur ederim kaptanım size layık olmaya calısıyorumEksin cok guzel tebrik ederim canım
Tesekkur ederim bırtanemharikasin kuzummm tebrikler...
Afiyet olsun kaptanım bende suyumu ıceyım koca bir tabak menemen yapıcam kendimeKahvalti yapayim geliyorum
Afiyet olsun kaptanım bende suyumu ıceyım koca bir tabak menemen yapıcam kendimeKahvalti yapayim geliyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun ..Bu son paylaşımımdı...
Takımda bugün 3 ayımı doldurdum. Hepinizi tanımadan sevdim.
Hayaller ve gerçekler... 2021 beklediğim gibi başlamadı...
Önce dayım, sonra öğrencim ve 1 haftadır da ailevi sorunlar... Yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum.
Böyle güzel bir grubun üyesi olduğum için kendimi hep şanslı hissettim ama bu ruh halim Er geç gruba da sirayet eder diye endişeliyim.
Hiç birinizin ayağına taş değmesin. Dilekleriniz gerçek olsun canım takımım.
Allah'a emanet olun...
Selcan Hüma
Zipzip-
Eksin çok güzel canım tebrikler...
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın
Hayırlı cumalar
Çok güzel tebriklerKilo bildirimim
Geçen cuma : 59,7
Bu cuma : 59,2
Fark :-500 gr
Güle güle git bakalım..Ben uzun yola çıkıyorum, bekleyemedim tartıyı, az daha bekleyeyim 59 neti görürdüm herhalde
Akşama görüşmek üzere1.lik müjdesini alırım akşama inşallah
eksiler çoğalıyorduuuuu tebrikler canım her eksi çok kıymetli
ooo maşallahh ne yapmışsınnn eksin yoktu güya son gününde arınmanın harikasın canım
hemde wc siz bu başarıWc çıkmadım 2 günsana layık olabildiysem ne mutlu bana
demi yaaa bu hafta kimseler geçemez bizi maşallah hesap etmeye gerek yok resmen birinciyizMuhteşem. Ben böyle takım görmedim.
Doğruymuş canım yüzden bakayım benimki mi yanlışTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Tebrikler canım ne güzel yerlere geldin maşallah sana
Maşallah canım
Sagol canim iyi olur insallah
harika sonuç canım hemde wc siz bravo vallahi ama menülerin hep güzeldi senin şaşırmamak lazım
kuzum sporu çoğalttın kas yapmışsındır yaptığımız kasıda anlayamıyoruz ki malesef. öyle düşünme sen böyle devam ettiğin sürece ne kadar veremeyebilirsin ki. 40 kg. bile olabiliyor insanoğlu 55 neden olamayasın... sen buraya 55 yazacaksın bende okuyacağım allahın izniyle. lütfen morel bozma... benim diyetisyende geçen hafta bana böyle söyledi her şey tartı değil tartı seni çok yanıltır 1 haftada 1200 kg. kas yapmışsın haberin yok üzülüyorsun dedi. haksızda değildi... morel bozmayasın canım.Bildirim yapayım
Geçen cuma 57.3
Pazartesi 57 .8
Bugün 57.3 olmuşum
3 gün tartılmadım sporumu yaptım hiç kaçamak yapmadım sıcak suyumu bitki çaylarımı içtim daha da düzenli yaptım diyetimi ama vücudum bana çok direniyor..
Hep 55 olmak istiyordum ama olamayacağım sanırım bu sefer...
Bir diyetisyenle danıştım da ..
Gitmeyen son 2 kilonun nedenini araştırmak gerekir diyor o da şimdilik bu süreçte kalsın artık
Buna da şükür böyle devam ederim artık Eki Görüntüle 2771817
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?