sağol cnmzilan değişim süperrr canım harikasınnnn
ne insanlar varya bu zamanda güvenmiyceksin kimseyeahh nazcım sana anlatmaya utanırım senin gibi işini iyi yapan bi satın almacıya.piyasada 30 tl olan antivirüs programlarını bizim bilgisayarcı 88 den bize satınca ki yıllardır bilgisayarcımız çıldırdım resmen hemde 3 bilgisayar.Allahtan digerlerine yükletmedik
abooo listeyi görünce bi hoş oluyom nazcım acaba hedefime ulaşabilcekmiyimİSİM 15.10.2010 KİLO 22.10.2010 BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 58,6 55
KİRAZ 74 75,4 70
blackandwhite 61,8 61,5 59
melek 74,2 72,9 69,5
narin nazenin 70,5 70 68
safinaz84 63,2 63 60
AK81 74 73,5 70
yumukum 82 80 78
eddoras 69 69 66
zilan.80 68 68,7 65
ienmmr 66 65,8 60
mimu88 90 87,4 84
:))) tşk ederimgünaydın kızlarrr
zilan maşallah çok güzel zayıflamışsın
:))) tşk ederim cnmgünaydın şekerpareler ,ballı bademler
zilancım maşallahın var canım
denizim üzme kendini boşver dediğin gibi bir daha çalışmak istemediğinizi söylersin ,olur biter ,o anlasın hatasını
tuvalete gitmemek en az 500 gr farkediyor cnm bende aynı şeyleri yaşıyorumArkadaşlar akşam yenen yemeklerde miktar var mı dün yazdıklarımı yedim ve dünkünden 300gr fazla çıktım gerçi tuvalete gidemedim ama canm sıkıldı
mimu halsizsen ögünlerine badem ve fındık ekle canım meyveyi ihmal etme.ama sayılarına dikkat et.5-6 badem gibi 7-8 fındık gibi olumunekankayizsmile halsizliğine iyi gelir
canım reglden dolayı böyle yaaa birde 20lik diş yokluyor benii
kızlar bide hormon testi yaptırmak için belli bir gün mü yaptırmak gerekiyor
Elif sen okuyabildinmi tefriciyeden? Aradaslar kim ne kadar okuduysa yazsın lütfen hepsini toplayıp kalanı bitirmemiz lazım, yarın akşama kadar
benim bildiğim adet döneminin 3. günü yapılıyor canım. ben öyle yaptırmıştım.canım reglden dolayı böyle yaaa birde 20lik diş yokluyor benii
kızlar bide hormon testi yaptırmak için belli bir gün mü yaptırmak gerekiyor
dün yazacaktım unuttum simoşum.Elif sen okuyabildinmi tefriciyeden? Aradaslar kim ne kadar okuduysa yazsın lütfen hepsini toplayıp kalanı bitirmemiz lazım, yarın akşama kadar
Elif sen okuyabildinmi tefriciyeden? Aradaslar kim ne kadar okuduysa yazsın lütfen hepsini toplayıp kalanı bitirmemiz lazım, yarın akşama kadar
denizcim duygularıma tercüman oldun valla.vereliniortakherneyse yeter bukadar üzülmek dönelim konumuza ben yarını çok merak ediyorum kızlar.bu hafta inşallah yeniden 6 lı rakamları görürüm 68 i görsem sadaka vereceğim inşallah yarın takım olarak hepimizin yüzü güler baskülde olumunekankayizsmile
ya dün gece dışarda gözüme bişey kaçtı ,hala batıyor gözüm görünürde bişey de yok ama acıtıyor
dün akşam oturup okucaktım canım sözde ama evde değildim malesef ,160 tane oldu sadece
toplamı yazalım kalanı tamamlarım ben inşallah bu gece
günaydın endorasçımm
burdada müthiş bir rüzgar var internet her an gidebilir
sabahtan beri giremiyordum kk yaaa şimdi başarabildimm
bağlantıda sorun olursa şimdiden kusuruma bakmayınn
nazım bu sabah tartıldım 77 kiloyum canımm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?