Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zilan değişim süperrr canım harikasınnnn
sağol cnm
ne insanlar varya bu zamanda güvenmiyceksin kimseye
abooo listeyi görünce bi hoş oluyom nazcım acaba hedefime ulaşabilcekmiyim
günaydın kızlarrr
zilan maşallah çok güzel zayıflamışsın
:))) tşk ederim
günaydın şekerpareler ,ballı bademler

zilancım maşallahın var canım

denizim üzme kendini boşver dediğin gibi bir daha çalışmak istemediğinizi söylersin ,olur biter ,o anlasın hatasını
:))) tşk ederim cnm

Arkadaşlar akşam yenen yemeklerde miktar var mı dün yazdıklarımı yedim ve dünkünden 300gr fazla çıktım gerçi tuvalete gidemedim ama canm sıkıldı
tuvalete gitmemek en az 500 gr farkediyor cnm bende aynı şeyleri yaşıyorum

günaydın kızlar ben daha yeni uyandım :))
gerçekten resimler deki giysilerden baya farkediyor dimi

mimu halsizsen ögünlerine badem ve fındık ekle canım meyveyi ihmal etme.ama sayılarına dikkat et.5-6 badem gibi 7-8 fındık gibi olumunekankayizsmile halsizliğine iyi gelir

canım reglden dolayı böyle yaaa birde 20lik diş yokluyor benii

kızlar bide hormon testi yaptırmak için belli bir gün mü yaptırmak gerekiyor

bilmiyorum canım kızkardeşim yaptırdı ama nasıldı hiç bir fikrim yok netten araştır bi belki işine yarar bilgilere ulaşırsın

ya dün gece dışarda gözüme bişey kaçtı ,hala batıyor gözüm görünürde bişey de yok ama acıtıyor

ihmal etme elif görün bi doktora birde babam şöyle bişey yaptırırdı.bir bardagın agzına kadar kaynatılmış sogutulmuş suyu doldururdu.içine gözümüzü sokardık açıp kapattırırdı güya suya gitsin diyeee sempatiksalakcinni gözümüzdeki tozlar halbuki gözyaşı zaten temizlemiyormu.bence gözünde bişey yokturda batan şeyin yeri acıyor olabilir :teselli:

evet güne çookk güzel başladım.kuaförüm dükkanını devretmiş.yabancı birisi çıktı telefona bende alışkanlıklarımdan çok zor vazgeçerim şimdi kime gideceğim yaa rahat rahat

Elif sen okuyabildinmi tefriciyeden? Aradaslar kim ne kadar okuduysa yazsın lütfen hepsini toplayıp kalanı bitirmemiz lazım, yarın akşama kadar

Elif sen okuyabildinmi tefriciyeden? Aradaslar kim ne kadar okuduysa yazsın lütfen hepsini toplayıp kalanı bitirmemiz lazım, yarın akşama kadar

canım ben 73 tane okuyabildim şimdiye kadar . tekrar devam edicem bugün okumaya

benim bildiğim adet döneminin 3. günü yapılıyor canım. ben öyle yaptırmıştım.

dün akşam oturup okucaktım canım sözde ama evde değildim malesef ,160 tane oldu sadece

toplamı yazalım kalanı tamamlarım ben inşallah bu gece

denizcim duygularıma tercüman oldun valla.vereliniortak
aynı kilodayız.sabah tartıldım.vermediğim gibi kilom 70:1shok:
adetim yakın belki ondandır diye teselli ediyorum kendimi.:teselli:
yarın sabah tartılırım yinede.belkidesüprizzzzz

ya dün gece dışarda gözüme bişey kaçtı ,hala batıyor gözüm görünürde bişey de yok ama acıtıyor

günaydınnn kızlarr

sitede sorun vardıı giremedimmm :1no2:

melekçim öncelikle geçmiş olsunn şimdi ilk olarak yapacağın musluğu açıosun elllerini bol sabunla yıkıyorsun
sonra eline musluktan akan suyun altına koyup gözünü akan suyun altındaki avcunda açıp kapatıyosun gözün açık olacak ve musluk akacakk bu şekilde gözü suyun içinde açıp kapayarakk yabancı maddeyi çıkar büyük olasılık çıkacakk
eğer hala rahatsızlık devam ederse cisim retinaya zarar vermiş çizdirmiş olabilir yada batmış çıkmıyor olabilir o zaman doktora gözükmen şart :teselli:

günaydın arkadaşlar.a.s.
selam sabah etmeden daldım konulara sayfaları okurken.
teleşlıyım bugün.evde ustalar var.balkona katlamalı cam takılıyor.
haftayada temizlik yapıcam.hem bayram hem kış temizliği olcek.
gerçi bayramlarda evde olmayız hiç.

yazmassam çatlarım.dün akşam sporumu yazmamıştım.
1saat pedal çevirdim.kaydirigubbakcemile2

dün akşam oturup okucaktım canım sözde ama evde değildim malesef ,160 tane oldu sadece

toplamı yazalım kalanı tamamlarım ben inşallah bu gece

Ben kontrol edip topluyorum şimdi, kalanı ikimiz bölüşelim elifim, aklımda diye sabah 07:59 da uyandım duamızı bitirelim diye, oysa bize 4 gün tatil var paşalar gibi sempatiksalakcinni

günaydın endorasçımm
burdada müthiş bir rüzgar var internet her an gidebilir
sabahtan beri giremiyordum kk yaaa şimdi başarabildimm
bağlantıda sorun olursa şimdiden kusuruma bakmayınn
nazım bu sabah tartıldım 77 kiloyum canımm :çok üzgünüm:

liliş ablam 77 mi ? şuanda listede boşyerim yok ama yer açılır açılmaz seni listeye dahil edeceğim ablacığım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…